Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Testösszetétel nyomonkövetése Samsung Galaxy Watch6 okosórával
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- 🖥️⛅
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
Foglalt név
addikt
válasz mazda626 #727 üzenetére
Van még egy szavazat a single kártya mellett
Fejleszthetőség, szempontjából szerintem jobban jársz vele, árban ha jól tudom nem sok különbség van.
Egyetlen értelmét az sli-nek akkor látnám, ha ínséges időkben kiveszed az egyiket, kímélvén a villanyórát(esetleg fel akarsz kerülni vlmi toplistára ) -
Genius007
őstag
válasz mazda626 #727 üzenetére
Hát SLI-t már csak azért sem ajánlom, mert a villanyszámla , ''kicsit'' több lesz mintha, scak egy kari menne a gépbe !
És amugyis az SLI - vel még vannak gondok. ( Driver ... )
Mod.:Akkor jó az SLI ha, esetleg az egyik karit elakarod adni! (mert akkor még marad1)
[Szerkesztve]Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Foglalt név
addikt
válasz mazda626 #730 üzenetére
Ez egy érdekes kérdés. Más architektúra. Nehéz okosat mondani, mert szerintem mindkét kártya erős, tehát hogy melyik lesz a ''jobb'' inkább a programozókon múlik. Újabb játékokban mintha az ati előnyt élvezne, de néhol meg nagyon gyenge teljesítményt nyújt(ami lehet driver hiba is még )
-
VR6-Fan
veterán
válasz mazda626 #754 üzenetére
khöm, azért ez helyzet függő!
''Megjegyzés: AGP-s kártyák esetében ajánlott a 256 MB, mert amikor a rendszermemóriához kell fordulni a kártyának, akkor az AGP-s kártya meghal. A 128 MB-os kártyával csak nagy kompromisszumok árán lehet 1280 x 1024-es felbontásban játszani.[link]''"Már a kép is kimeríti a cserbenhagyásos nemi izgatást. " by tomcsi23
-
fagy53
nagyúr
válasz mazda626 #1972 üzenetére
A kérdés jogos és mindenkiben így vetődik fel, de sajnos a legrosszabbkor. A DX váltás rányomja bélyegét a VGA vásárlásokra, a mostani csúcskártya mégha DX10 kompatibilis is, feltehetőleg egy év múlva csak a futottak még kategóriában vergődik majd.
Most nem érdemes úgy VGA-t vásárolni, hogy félévnél hosszabb terminust adsz meg neki, ezért én a halasztott VGA vásárlás mellett voksolok, és bár nem ism. a jelenlegi kártyádat, én még kihúznám vele pár hónapig, hogy a finanszírozók se érezzék átverve magukat és én se érezzem anyagi buktának az üzletet. -
MooN00
aktív tag
válasz mazda626 #1983 üzenetére
Én nem akarok beleszólni a vételbe, de abból a ~30-35k Ft-os vételből (8600GE) talán jobb kártyát is tudnál venni, ha nem is dx10-eset , de egy jobb dx9-est az biztos.(Persze , csak akkor ha akarsz venni 1átalán).
Pl. ati részről mondjuk egy 1950pro vagy GT
nvidia részről talán egy 79gs -
polip
addikt
válasz mazda626 #2257 üzenetére
ugyan nem drivercleanerrel, hanem simán leszedtem a catalyst drivert és feltettem egy ngo-t...
a változás: most közel 6 órát ment a 3dmark, de megint eldobta magát az ATI driver...
ekkora egy foshalom lenne az ATI? van valakinek ötlete?ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
válasz mazda626 #2280 üzenetére
megvan a bűnös!
bakker az egyik ram nem volt okés...érdekes, hog a memteszt simán lefutott, a win simán feltelepült, az orthos meg rögtön eldobta magát....
az egyik rammal 2 sec után, dualban pár perc után behalt....amikor am ásik rammal ment, úgy 50 percnél leoffoltam...tuti a ram a hibás..ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
csapos2
addikt
válasz mazda626 #2293 üzenetére
Megnéztem, nyoma sincs semminek. A dologban az a szépség, hogy ez a gép nálam gond nélkül ment, majd csere miatt le lett állítva és most, két hónap után összeraktam. De nem akarja az igazat.
Elkezdtem újrarakni a rendszert, most már ott is kilépett.Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
djyuri
őstag
válasz mazda626 #3965 üzenetére
HY
Ez tök frankó....de mindkettőnek ez az eredménye,amit írtál?Csiborbogár
Sem megerősíteni,sem megcáfolni nemtom De ha azt mondod,hogy az ATI-ban az a 120 az nem teljes felépítésü procik,akkor lehet már olvastam róla,hogy milyen tipusok lehetnek....és akkor viszont igazKözben kiderítettem,hogy az nnidiás csipsztetek igen csak nvidia kártyákra vannak "kiéhezve"....meg szinte biztos,hogy az ATI crossfire-t nem támogatják...
Amúgy nem is hiszem,hogy lesz egyáltalán két karira pénzem,de azért utánanéztem
Szal elvileg ebből 8600GT lesz
Lassan elkezdek nézelődni,mert most már itt a gép mellettem és építem be a cuccokat....Köszönöm a reakciókat (remélem jó válasz gombot nyomtam )
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest