Hirdetés
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
Aktív témák
-
erikke17
őstag
válasz RootRulez #49411 üzenetére
Előbb megint kezdett összecsúszni a kép, de dobott egy recovert, csak az van az egészben hogy két hónapig frankón ment 11.2-vel most meg vacakol? Azért na.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz RootRulez #49420 üzenetére
+megint egy másfél óra game, oda se. Csak igy hova vigyem gariba, ha nem mindig csinálja(lehet már nem is fogja?).
Még 4 hónap van rá, először fél év után ventiből kávédaráló lett volt mikor darált volt mikor nem, el lett küldve meglett, most év elején memória hiba elszállt, gariztatási idő 3,5 hónap (hajamat téptem), most megy két hónapja megint vacakol, ( vacakol vagy csak átmeneti rapli volt?) Még azt se mondhatom hogy hideg meleg hatására a forrasztások fel engednének mert napi 1x van bekapcsolva de akkor megy mindig, vagy napi 2x, melegnek sem meleg 2 óra game után 67 fok 28fokos szobahőmérsékleten. Vagy csak Asus szakemberei ilyen csodaforrasztást csináltak? Ennyit még egy hardverrel sem szívtam-.-
Egyik ismerősön keresztül szokom a hardvereket rendelni mert ő olcsóbban hozzá jut, ma mikor felhívtam mi az álláspont akkorát sóhajtott hogy azt hittem a légáramlat engem is elér, érthető hisz nekem is már kivan vele a ....||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz RootRulez #49422 üzenetére
De mármint úgy hogy ő törzstag és olcsóbban hozzájut, azt ajánlotta hogy tegyek fel régebbi catalystot mert hogy most volt neki egy hasonló problémája Gigabyte-val, de minek tegyek új catalystot ha eddig jó volt vele, szóval ez nem catalyst függő dolog, tisztában vagyok vele én is ha ilyet produkál az megjavulni nem fog, 4 hónapja van hogy kikönyököljön ha nem vehetek új VGA-t -.-
Csak most mit mondjak hé te ennek a vga-nak mikor kedve van behal, azt fogja úgy is mondani majd ha teljesen elpusztul akkor átvesszük...
Fater is full ideg volt hogy már megint a VGA...
Meg eshet olyan hogy egy restart segít rajta? Mert már vagy 3 óra game rajta van és meg se nyikkant.||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
erikke17
őstag
válasz RootRulez #49424 üzenetére
Áhh egyszerűen már nem érdekel ha elromlik el ha nem nem pont. Ha akar úgy is el fog ha nem nem. De hogy én 3 hónapot megint nem leszek gép nélkül az biztos.
||Wot / WarThunder - Erixx93|| Steam - erixx18 ||Xbox Series X - Erikk24 || BMW R1200GS || Opel Astra F X16XEL|| BMW E39 530d 142kW||DJI Mavic Pro||
-
nagyúr
válasz RootRulez #49418 üzenetére
Igen, én is azt kérdeztem havertól (akinek a HD5570-ese van), hogy miért nem vett eleve passzívat, de a kari már megvan neki egy ideje, és most jött rá, hogy hangos a kis venti a VGA-n, ezért most megkért, hogy nézzek neki rá hűtést. Közben túrok néhány külföldi fórumot is, hátha találok valami használható infót.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
nagyúr
válasz RootRulez #49428 üzenetére
Itt rápakolta a srác az AC S1-et, bár, ha jól látom, nem annyira egyszerű a dolog, kicsit matekozni kell a spacerekkel... Ehhez nekem mondjuk se kedvem se időm nincs, szal lehet, hogy javaslok neki egy VGA cserét.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
M.W.H
aktív tag
válasz RootRulez #49434 üzenetére
radeon hd5670re gondolsz? én ilyen 10 körüli vga ra gondolok ja és nemtom probléma e hogy csak pci-e 1.1 es a deszka. még erre gondolok
jah most olyan 2700 ig tudom huzni a procit késöbbiekbe akarok 2x1gb-s tuningramot egykét hónapon belül azzal szerintem még tovább tudom huzni mert alapfeszen nagyon birja[ Szerkesztve ]
Mad W. Highflyer
-
tompika75
csendes tag
válasz RootRulez #49480 üzenetére
Lehet, de napról napra rosszabodott a helyzett(gigabyte 7300gs),passziv hűtés volt rajta és 53fokon járt ha nem csináltam semmit.Én nem tuningolok soha,de mire raktam volna rá valami hűtést addigra elkezdett csikozni,majd a win7 be se bootolt vele.Így most várja,hogy kidobjam. Ezzen aktiv hűtés van csak azt nem tudom ,hogy lehetne feljebb venni rajta a ventit.Most olyan 50%-on van kb.
-
tompika75
csendes tag
válasz RootRulez #49482 üzenetére
Gyári OEM gép(HP) nem túl régi így gondolom nem sz.r a szellőzése....annyit állítottam nemrég rajta,hogy nem automatán megy a hátsó nagy venti hanem BIOS-ban beállítottam egy állandó fordulatra.Ha úgy gondolom,hogy melegedne akkor adok még neki.Bár így hangosabb kicsit,de elviselhető...max fordulaton olyan hangja van mint egy repülőnek
-
shootme2
aktív tag
válasz RootRulez #49571 üzenetére
Helló!
Ugyan ilyen tápom van az adatlapomon látható konfiggal de már két kártyás rendszer is ment vele úgyhogy tiedet is el kell hogy bírja.
A fekete molex csatiban a 12V-os ág helyén 3.3V van de egy pár perces forrasztással megoldható hogy abban is 12V legyen. Én ezzel a módosítással használom + beraktam egy komplett ágat hogy ne legyen gond a csatlakozómennyiséggel. -
shootme2
aktív tag
-
erikke17
őstag
válasz RootRulez #49627 üzenetére
Most megint gondban vagyok.
Nézem van e nekik Sapphire 5770 úton van azt írja rá(remélem addigra lesz), 6790 meg 150W-ot fogyaszt szóval sok
6770 még nincs, 6850 meg kicsit drága mint 6790 de jó a fogyasztása 127W, sokkal barátságosabb és még erőseb is ha nem lesz 5770 akkor 6850-et választok hozzáfizetéssel. Mert 6790 az valami nagyon béna lett.Vagy esetleg e Sapphire HD 6790 mennyi fogyaszthat pontosabban?? Mert árban jó volna csak sokat zabál
Most nézem egyik grafikonba meg 6850 van feljebb max terhelésen pedig neki kisebb a TDP-je.
[ Szerkesztve ]
-
hekkerman
tag
-
Shongi86
csendes tag
válasz RootRulez #49951 üzenetére
Koszi, ki fogom probalni a GPU-Z-t.
Nem tudom, hogy pontosan mi lenne a ciripeles definicioja, de amit en hallok, az folyamatos, annyira nem magas hangtartomanyu sipolas. Nem eles a hang, hanem erosebb es folyamatos sipolas.
Amikor melegszik a kartya, akkor egy ido utan rakapcsol a ket ventilator, es a hang ahhoz hasonlit, mintha ezek egyszer csak 20-szor gyorsabban forognanak, mint elotte. Tehat nem olyan eles az elteres a ventilator hangja es a sipolas kozott, hogy azonnal eszrevegyem a kulonbseget, kellett kb 1-1.5 masodperc.
De koszi a tippet, logolom a homersekletet, es majd irok az eredmenyrol!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest