Hirdetés
Aktív témák
-
Kukti
tag
Sziasztok.
lehet lejáratom magam de akkor is kiváncsi vagyok valamire.
A lényeg hogy sikerült beszereznem jó áron egy Sony Vaio Vgn-N250n tipusú notit, de szomorúan kellett tapasztalnom hogy ezeket csak Vista Buisness oprendszerrel adták ki valamint az összes hozzá való driver is Vistás.
Nagynehezen összebuheráltam hozzá a drivereket alatrészenként hogy Xp t tudjak rajta használni mert igy jelentősen megnőtt a teljesitménye és még a Wow is megy rajta
namármost az Xp nem vált be hosszú távon mert a WLan nem működik megfelelően valamint néhány USB s eszközt sem kezel megfeleően mióta váltottam a rendszert.
most vissza szeretném tenni a Vistát és meglepődve tapasztaltam hogy van egy nem használt de adattal telitett 10Gb os partició a vinyón amit nem tudok mire vélni.
Lehetséges hogy ezen a partición van egy rendszer visszaállitó állomány ami az eredeti gyári Vistát visszarakja? Hogyan lehet ezt elinditani? vagy esetleg tudtok ajánlani valami jobb megoldást hogy maradhasson az XP? -
Rick4
félisten
azt mondom, inkább szedd le az összes xp-drivert: [link] de inkább ez: [link] és pakold fel rendesen. a recovery center valami control+c, vagy control+z-vel indulna, ha jól rémlik..de ne erőltesd a vistát..
de ha nagyon akarod, boot, F10 gomb, recover C drive...
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tal-garius
aktív tag
Na az aksival mit lehet csinalni ha a book mindig nem latja?
-
lakisoft
veterán
Tudnátok nekem ajánlani olyan 17" kijelzős notebookot aminek az ár/érték aránya igen jó és nagyon jó lehet bővíteni ... fontos hogy full billentyűzet legyen benne, intel alapú legyen ... márka megkötés nincs ... a vinyó és a ram minél kevesebb legyen benne ... a jó ár miatt ... úgy is csere lesz ... prociból is a séria legkissebbje ...
Előre is köszi!
üdv- Árad -
-
spyduck
nagyúr
-
tal-garius
aktív tag
válasz tal-garius #4905 üzenetére
Biosban levo kalibralo se csinal semmit az akksival, windowson belul meg valtoaramot ir es azon kivul semmit. Vmi otlet?
-
lakisoft
veterán
márkákat tudnátok rangsorolni ... Lenovo, HP, MSI, Toshiba, Dell ... milyen márkát érdemes venni? és milyet nem? ... 300-400k közötti gépekre gondolok.
[ Szerkesztve ]
- Árad -
-
_ak_
addikt
Üdv!
Egyik haver érdeklődött, h ez milyen gép lenne:
Intel® Pentium® Dual-Core Prozessor T2330
1.6 GHz, 1 MB L2 Cache, FSB 533 MHzNVidia® GeForce® 9300M G basierend
auf PCI-Express Technologie mit
128 MB GDDR3 SpeicherIntegrierte VGA-Webcam mit Array-Mikrofon
160 GB Festplatte
medion laptop
Én csak pislogtam, h wtf, lehetséges az, h tényleg lenne már integrált 9300as vga? Ez gép kb melyikhez hasonlítható/ kb milyen összeg lenne korrekt érte?
Let's begin, de gozaimasu!
-
nagyúr
Biztosan jó olcsó... Azért vigyázzon velük. Itthon tuti nincsen rá garancia, nem nagyon vannak hozzá alkatrészek sem. Azt is azért meg kell említenem, hogy a Medion termékek, nem a Német csúcstechnológiához tartoznak.
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
_ak_
addikt
válasz KillHates #4920 üzenetére
Igazából osztrák a gyerek és ausztriába is akarja megvenni, szóval a garanciális feltételek ott csak megvannak. Bár azt említette, h olcsó, azt nem h mennyire, de akkor nem egy túl minőségi cuccról van szó.. Megkérdezem, h konkrétan mennyit kérnek érte.
Let's begin, de gozaimasu!
-
heim
tag
Sziasztok!
Dec. 22 én vettünk egy 6720 s-t. Rengeteg gondom van vele. Első alkalommal a hálókártyát kellett cserélni egy hétig ült a szervízben, majd visszakaptam megkaptam az első bekapcsoláskor csíkozódott a képernyő, láthatatlan minden, aztán 10 perc után magától újraindul, és akkor működik minden ( driver nélkül van kép csak nem jó a felbontás, meg ott az a 2 db fekete csík a szélén) . Letöltöttem a drivereket cseréltem, de nem változott semmi (volt rajta XP, vista minden!). A Hp ügyfélszolgálata azt mondta videokártya hiba. Elvittem a szervízbe ott nem javítottak rajta semmit egy hét után visszaküldték. (ja a hiba (csíkozódás) az első szervízből való visszaérkezés után jelentkezett.
Most itt tartok. Csak hp laptopjaink vannak 4 db a cégben és eddig meg voltam elégedve a szervízzel meg a gépekkel is...de most nagyon mellényúltam...
Mi lehet a gond, tudnátok segíteni? Frissítettem a Biost is...
Előre is köszi mindenkinek!Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)
-
Hmmz
aktív tag
hello
Help pls, gericom régebbi notebook csak akkor hajlandó elindulni ha a ram párba van benne.
Normális ez? (Celeron700)
most 128 mega de szeretném bőviteni.
köszMottó:Ha kiírnád a telszámot, az árat, meg a várost, akkor már rég megvettem volna...
-
nagyúr
Hali! Notebook-oknál ez nem szokott szükséges lenni (mármint, hogy párban legyenek a ramok) Radírozd meg a ram modulok arany színü, érintkezős végének mindkét oldalát. Szerintem ez segíteni fog, csak kh lesz a baj!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
nagyúr
-
nagyúr
Annyi hát felsoroltál, hogy most nem is tudom már hogy mi baja szegény gépnek.
A csíkozódás vagy TFT panel, vagy VGA hiba. Cseréltesd ki mindenkép!!
Ami a mellényúlást illeti, az nem a HP márka hanem a HP szerviz. Rettenetes rém-sztorikat hallani róluk!Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
mynames
senior tag
Sziasztok!
A Kensington záraknál, csak egyféle létezik? Vagy más és más van minden notebookhoz?
mynames
-
csibor
addikt
Adott 1 Gericom noti,a pontos típus nem ismert egyelőre.A lényeg az alaplapon 1 pici alkatrész eléget ami az áram elosztást felügyeli ?Hálózatról nem működik,de aksiról simán indul.Bp-en hol foglalkoznak emberi áron a javítással,vagy egyáltalán érdemes vele foglalkozni?
-
Mendax
tag
hi van egy compaq armada 1750-es laptopom és bedöglött szedtem le a honlapjáról indító floppyt de nem reagál rá semmit csak áll a képernyő a compaq feliratnál az elején semmi ha nyomogatom a gombokat egy pár lenyomás után elkezd siponi minden gombnyomásnál bios szerintem nincs rajt mert megnyomtam az fn+f11 és azóta szerintem nincs bios
valaki ha tud valamit segítsenüdv: mendax!
-
vadaszpilota
csendes tag
hali!
van egy x3100-esem!
ugye osztott memoriás!!!és ezt a memoria osztast hol lehet aktivizálni????!!!!
thx!!!
-
kisninja
őstag
válasz vadaszpilota #4940 üzenetére
Ezz önkiszolgáló szal ossza magának... neked semmit sem kell álitgatnod.