Hirdetés
Aktív témák
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz Balázs_a_laz #2344 üzenetére
mások is mondják, ha megtartod még sokáig a gépet, akkor vedd meg, jót tesz neki, de tényleg sokért mérik ezeket a memókat. gondold meg, hogy akarsz e- rá szánni ennyit.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
bocsi, igazad van, tegnap este nem a notin voltam, és összekevertem a gyári thinkvantage progival, ahol ezt látom , a lejjebbemlített felirat alatt, de azért te is látsz alap dolgokat a saját akksidból, elsőnek az is elég..
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Balázs_a_laz
aktív tag
A rammal kapcsolatban be kell látnom,hogy igazatok van.
20 ezer forint lenne ez a mulatság,azt meg inkább elteszem a következő gépre.
Kössz a segítséget mindenkinek!!
Üdv
-
polip
addikt
válasz Balázs_a_laz #2356 üzenetére
hát ja...olyan lett volna, mint a trabantba a chiptunning
ThinkPad X300 || Samsung Galaxy Nexus - JellyBean
-
polip
addikt
-
DrGonzo22
őstag
Üdv,
mostanában szinte kizárólag olyan notebook-okkal találkoztam, amelyeknek a kijelzője tükörszerűen csillog. Az Acer Crystal Bright néven említi ezt a kijelzőt, de láttam sok más gyártónál is, és ott nem is volt semmijen külön neve. Hogyan tudom kiszűrni ezeket a csillogós darabokat, ill. léteznek-e még régi, matt kijelzősök is?
Előre is köszönöm.
-
DrGonzo22
őstag
Köszi, elég elkeserítő, hogy így kihaltak
-
mitabrev
csendes tag
Hali!
A helyzet az, hogy a Laptopomra fel szeretném tenni az XP-t, viszont a sata vinyókat nem látja az Xp telepítője. Ilyenkor mi a teendő? (rendes gépen tudom, hogy sata vezérlőt kell felnyomni, de a laptopomon nincs floppy meghajtó, ahonnan fel tudnám tenni)
-
Krystal_s
addikt
Üdvi
Egy sony vaio notim van , amiben cserélték a bekapcsoló gombnál lévő szalagkábelt.Azóta azt vettem észre ,hogyha merülni kezd az aksi ( vagyis nincs hálózati töltőre kötve ), akkor a narancssárga led elkezd villogni és ha már nagyon lemerült akkor nem vált át pirosra mint korábban , hanem a zöld és a narancssárga led együtt villog...a zöld led az alap esetben azt jelenti , hogy be van kapcsolva a gép.
Megkérdeztem az "okos" szerelőt ,de ő ilyenről még nem is hallott.
Szerintetek mitől lehet ,hogy most nem lesz piros a led ? az új kábel tök olyan ,mint amilyen korábban is volt...azt is megnéztem hogy van bekötve és szerintem jól , ezt nem is lehet fordítva .
Főleg az érdekelne ,hogy ez okozhat valami kárt a gépben ?Köszi
-
Api(cs:s)
tag
Sziasztok
Lenne egy olyan problémám, hogy nemrég vásároltam, egy HP DV 2000-es notebookot (nVIDIA GeForce 7200 / 64+256MB video
• Core-Duo T2250 (1.73GHz/2MB/533) • 1024MB DDR-2)
És meg akartam próbálni, hogy muzsikál játékokban, erre felraktam az NFS : Most Wantedot, erre minimum grafikán, éppenhogy csak kb 10-15 fpsel elment, de úgy, hogy közben kb 2 percenként úgy 20 másodpercre teljesen megakad a kép és a hang is utána megy tovább. Ezek után megpróbáltam az Underground 2-t, mert gondoltam annál már csak nem lesz gond, de teljesen ugyan az volt a jelenség :SLenne valami tippetek, hogy ez mivel lehetne orvosolható? (nvidia driverből a legújabb van fent)
-
Integra
titán
ibm thinkpad r51
eltűnt a shut down gombom...
és task managert sem enged nyitni
"task manager has been sidabled by your administrator"egyedül egy user van a gépen, nincsen más user profile megadva..
helpés wifit melyik gomb kombóval lehet kikapcsolni?
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Shadowfax
addikt
-
Shadowfax
addikt
-
raczger
őstag
egy kérdésem lenne, van a notimon egy port ami nemtudom mire jó, csináltam róla képet, hátha megtudja valaki mondani kép (a középsőt nézzétek)
[ Szerkesztve ]
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
bandus
veterán
egy notinakmennyi az ajánlott üzemideje. gondolom nem arra tervezték őket hogy 24/7-ben legyenek használva, szóval mégis napi hány órában érdemes/ajánlott hazsnálni egy laptopot?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Rick4
félisten
nekünk kettő van itthon, mennek napi 10 órát...ha mondjuk üzletkötő vagy, és hurcolod napi 20 helyre, ki be nyitogatod, rádugod a töltőre, lehúzod, nyaggatod, akkor is kell neki jópár évet bírni. monjuk nekem csak IBM thinkpad van, szal én könnyen beszélek..elvben teljesen mindegy mennyit használod..
-
Rick4
félisten
-
atygal
csendes tag
Accer nootebokon linux program van gyárilag. De nem akar elindulni. Mit lehetne vele kezdeni. valami kábel hibát ír ki. Ujjonan vásárolt. Segítsen valaki!!!!
[ Szerkesztve ]
-
atygal
csendes tag
válasz operator10 #2387 üzenetére
determining IP information for eth0... failed: no link pressent. Check cable? FAILED
-
atygal
csendes tag
válasz operator10 #2391 üzenetére
igen,betudok lépni mit csináljak?
-
BluEyes
őstag
Töröld le a picsbe. Ez - ha igaz - a linpus linux vagy mi a lófax, gyakorlatilag használhatatlan. Tegyél fel valami mást, van több száz használható Linux disztró, meg persze a Windows család.
[ Szerkesztve ]
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
BluEyes
őstag
Talán a boot sorrendet állítsd át a biosban, hogy az optikai meghajtó legyen az első. Valamelyik F billentyű, vagy az ESC megnyomására (típusfüggő) is fel szokott jönni egy ablak, ahol megadhatod a gépnek, hogy éppen miről bootoljon, ez is elég az installhoz.
Azért jó a tengerparton, mert ott csak 3 oldalról vesznek körbe hülyék.
-
Rick4
félisten
-
Rick4
félisten
válasz BluEyes #2397 üzenetére
ja, hogy neked olyanod van, az a te bajod. ettől függetlenül az ibm/lenovo, dell, acer, fusi cuccok ezt tudják, titka a bios...szal maradjunk abban, hogy szabvány...ha azt mondom, hogy a 215/65ös gumi szabvány, akkor kiröhögsz, hogy a bicikliden nem ilyen van? vicces gyerek vagy, de tanulj meg gondolkodni...
Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest