Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Asszociációs játék. :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Öregszem
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Flex Wheeler #43267 üzenetére
Igen, lehet náluk kapni. Független. [link]
-
törölt tag
válasz GeryFlash #43271 üzenetére
"Csak mivel azt szerettem volna, hogy kérjen egy google-ös emailcim+jelszót.... Ezzel viszont ha jül értem, a telefonon lévő összes cucc törlődik. Eddig oké, de utána egy téglám marad, vagy akkor olyan mintha vettem ovlna egy új telefont?"
Ha nincs bekapcsolva a telefonodon a wifi, akkor elvileg lehetetlen, hogy a Google-ös e-mail címed és jelszavad kérje, tehát ilyenkor újrarakja magát.
Olyan lesz, mintha a vettél volna egy új telefont - mármint "újratelepíti magát".[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Atis0099 #43282 üzenetére
Szerintem nem, de ha továbblapozol, akkor valszeg' nem fog olyan nagy adatforgalmat generálni.
Esetleg a beállítások között keresgélhetsz, bár pontosan nem tudom, hogy ki lehet-e kapcsolni az auto. videólejátszást. Már egy jó ideje nem használok Instát.Szerk.: Lehet, hogy van rá valami mód. [link]
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Beállítások->Fiókok->Fiók hozzáadása->Google->Ott beírod az adatokat, hozzáadod. Ha utána megnyitod a Google Play-t, akkor válthatsz a te fiókodra.
Nem biztos, hogy így kell csinálni, lehetséges, hogy félreértettem a kérdésed. Ha alapból az alap fiók jelszavát kéri, akkor meg először meg kell adnod az alap fiók jelszavát, utána adhatod hozzá a tiédet.
-
törölt tag
válasz alpihun #43330 üzenetére
Rájöttem valamire, bár nem tudom, hogy segít-e a problémán, vagy sem.
Ha SMS-t tudsz fogadni, de küldeni nem tudsz, akkor az SMS-központ számával lehet még baj, mert ha helytelenül van beírva, akkor nem tudsz szöveges üzenetet küldeni.
1. lépés: először nézd meg, hogy jó szám van-e beírva, valahol a beállításokban lesz az SMS-központ száma.
2. lépés: ha nem jó a szám, akkor neten keress utána, hogy a román orange-nak mi az SMS-központ száma, ugyanis ez kell ahhoz, hogy tudj üzenetet küldeni.
3. lépés: az adott telefonszámot másold be/írd be a rublikába, majd mentsd el.
4. lépés: most teszteld.Nekem Huawein így néz ki az az opció, amit mondtam.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Közben megtaláltam a román orange SMS-központ számát is, ha minden igaz, akkor ez az.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy Huawei P8 Lite telefonom. Mostanában egyre többször tapasztalom, hogy random ledob a wifi hálózatról, és mikor újra szeretnék csatlakozni, akkor ezt írja ki: Hozzáférés a hálózathoz megtagadva. Más eszközökön jó a wifi, csak ezen a telefonon problémás, tehát nem a router-rel van probléma. Ha a telefont újraindítom, meg még a routert is néhányszor, akkor esetleg képes visszacsatlakozni a hálózatra.
Viszont egyre idegesítőbb a dolog, és félek, hogy majd "elszáll" a wifi a telefonomról, ez elég sokszor megjelenik a Huawei telefonokon, mint hiba. Tudnátok rá valami megoldást? Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszönöm szépen mindenki válaszát!
Ma megpróbálok kicsit változtatni a Wi-fi beállításain, hátha úgy tud csatlakozni a telefon a hálózathoz, meg még újrarakom, már úgy is itt az ideje. Az akkumulátorját nagyon rühellem, 2200 mAh elég rossz 5 inchen.Csak még legalább 6 hónapot bírjon ki...
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43411 üzenetére
Én már egyszer vettem onnan 0 forintért kártyát. Kb. 1-2 hét, amíg aktiválják, bár már nem emlékszem, hogy az enyém mikor aktiválták. De
működik(azóta már lejárt a kártya ), és ingyenes is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43418 üzenetére
Ha gyorsan kell, akkor a Tescoban vásárolj kártyát. 500 forintért megkapod, ha minden igaz akkor azonnal használhatod.
-
törölt tag
válasz Storms #43440 üzenetére
Sajnos az Y5 II-től jobb telefont ebben az árkategóriában nem nagyon találsz, a választék kb. csak ennyi.
-
törölt tag
Ha bányászprogramok futnak a telefonodon, akkor gyorsan merül, esetleg melegszik - te is ilyen jelenségeket tapasztaltál, szóval ténlyeg nem kizárt a bányászprogramok futása a háttérben. Durvább esetekben olyanról is hallottam, hogy a telefon "szétvált" az ilyen programtól. Először tölts le valami vírusírtót, ellenőrizd a telefonod vele, ha valami mocskot talál, akkor próbáld meg vele leírtani. Ha utána sikerül, és nem tapasztalod a melegedést és a merülést, akkor nincs gond.
Most, hogy újra olvasom a hsz-ed, lehetséges, hogy csak egy kisebb vírus, de mindenképp ellenőrizd le néhány vírusírtóval a telefonod.
Esetleg még az aksiddal is probléma lehet, mondjuk hibás darab, etc.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #07538176 #43473 üzenetére
Kifutottam a szerkesztési időből, így újabb hsz-be írok.
Vírusírtók alatt az Avastot, AVG-t értem, nem Clean Mastert, és társait. A jelenlegi aksid hol vetted? Lehet, hogy magával az aksival van probléma, tehát hibás darabot vettél, stb.
totron: Nem nagyon van ötletem, hogy mitől lehet ez, de személyes tapasztalataim szerint a Samsungok nem szeretik a Google Play Szolgáltatásokat. Ja, és tényleg respect neki!
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43481 üzenetére
Én ezt találtam. Mondhatjuk márkásnak, elég jól néz ki, úgy látom hogy gyorstöltésre is képes.
(A linkért bocsi, telefonról vagyok fent.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43486 üzenetére
Nincs mit.
(#43476) OccsE: Hol vásároltad az aksit a telefonodhoz? Ha neten vetted, akkor esetleg tudsz adni egy linket? Vetnék rá egy pillantást.
-
törölt tag
Akkor szerintem az aksival van probléma, valószínűleg hibásat küldtek. Mint mondtad, a telefonodon a vírusirtók szerint nincs vírus, nem melegszik a telefon, az akkumulátor-használatnál nincs semmi gyanús, tehát nagyon nagy az esélye, hogy az akkuval van valami baj.
A jelenlegi aksid mikor vásároltad? Ha 30 napon belül akkor van esély, h visszakérheted az árát, vagy esetleg rendelj újat. -
törölt tag
válasz csabyka666 #43486 üzenetére
YouTube-on találtam egy nem is olyan régi videót egy ilyen kütyüről. :)
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43498 üzenetére
Jah, értem. Utánajártam a tegnap linkelt cucc márkájának a neve ROCK, Amazon-on is lehet venni (jelenleg nincs raktáron), eBay-en is találtam, valamint Bangood-on is megvásárolható. Az ilyen is megfelel, vagy másik típusúra lenne szükséged?
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43500 üzenetére
Most már értem.
Amit linkeltél, az is hasonlít egy kicsit az általam linkelthez, viszont ez még olcsóbb is. Az akciók a külföldi oldalakon általában kamuk (persze van kivétel, de a Wish is ilyen), de ettől függetlenül normális áruk van. -
törölt tag
válasz Tamás 30 #43514 üzenetére
Ebben a topikban olvastam, hogy másnak is volt ilyen problémája, ott írták a többiek rá a megoldást.
-
törölt tag
válasz Apucy01 #43528 üzenetére
Lehetséges, hogy a Telenornál van a probléma, tegnap is vacakolt a rendszer, valószínű nem sikerült jól a hétvégi karbantartás.
Ha többször nem tapasztalod ezt a jelenséget, akkor nincs probléma, viszont ha második alkalommal is ez van, akkor írj a Telenoros topikba, vagy írj a Telenor Magyarországnak FB-n. -
törölt tag
válasz dragonfx #43539 üzenetére
"Xiaomi Redmi Note 2om.van a gyári integrslt böngésző miui9 alatt.csomó oldalt nem tolt be leginkább hirdetés kezdetűeket.ami persze PC.n Chrome-ba bejönnek. Valami Google Site Advisor Refusedre hivatkozik."
Lehet, hogy a böngésződ tiltja a Google-ös hirdetéseket, bár ebben nem vagyok biztos, érdemes kipróbálod egy-két másik böngészőt, azzal hátha nem csinálja ezt.
"Fenti telóról váltva a Redmi Note 5 szerintetek gyakorlati előrelepés?vagy inkább a pro?
Utóbbi úgy nézem első hátsó kamerába jobb csak.más nem érzek jobbnak.másba szerintetek jobb lehet?mibe?
A sima 55 itthon a pro meg nem kapható de én 80ra tippelem.ennyit megér szerintetek a Xiaomi teló?"A Redmi Note 5 Plus az eustock-nál 47k, szerintem ennyit nagyon is megér, viszont szerintem még várj egy kicsit a Pro megjelenéséig, és utána mérlegelj.
-
törölt tag
válasz dragonfx #43541 üzenetére
"Ezt nem lehet kiirtani belole?"
Próbáltam utánajárni, de nem találtam semmi infót. Szerintem inkább használj Chrome-ot, vagy más böngészőt telefonon, mivel meglehet, hogy a gyári böngésződdel van probléma."Uhh 47 igencsak faxa..."
Ennyiért szerintem is nagyon szuper, 47 ezerért kapsz Full HD+ kijelzőt, Snapi 625-öt, 4k-s videót is rögzíthetsz vele, meg még sorolhatnám. A tesztet itt, a topikját pedig itt találod. -
törölt tag
válasz Atrasko #43556 üzenetére
A Note 5 topikját itt találod.
Nem lehet, hogy mikor nem szeretne csatlakozni, akkor az a megabit/sec.-et nézve válaszol? Tehát hiába vagy a wifi közelében, azért nem szeretne csatlakozni, mert lehet, hogy maga a hálózat lassú, bár ezt pontosan nem tudom megmondani, valószínűleg a Note 5 tulajdonosok tudnának a kérdésedre pontosabb választ adni. Reméltem tudtam segíteni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest