Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
p0rn
tag
válasz csabyka666 #29507 üzenetére
alapból nincs benne magyar nyelv én tudok rárakni neked. ha érdekel többit pü-ben.
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
veterán
-
p0rn
tag
válasz csabyka666 #29624 üzenetére
Google nem segít ebben 6.0 nál volt utoljára magyarosításra lehetőség félhivatalosan egy program vásárlásával. Én megtudom oldani pü-t írtam.
Megbízhatóságom: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?stext=p0rn&submit=
-
zsírsámán
senior tag
válasz csabyka666 #30583 üzenetére
Szerintem itt nem feltétlenül a telefonbetyár 12 évesek járkálnak. Van aki az aláírásában hordozza a telefonszámát. Ha zavarná, már levette volna. Esetleg még azt tuod csinálni, hogy HSZ-be írod a számod, így csak az jut el odáig, akit tényleg érdekel.
-
quailstorm
nagyúr
válasz csabyka666 #30583 üzenetére
Kétségtelenül fel lehet használni sok mindenre. Gondolom a netes pénzleszívók se igényelnek sokkal többet.
Viszont gondolj arra, hogy egész portálok, akár az expressz.hu is tele van velük. Ezek szerint nem betyárkodnak vele.
Szerintem botok ellen védd le, szóval nem hsz-ben vagy aláírásban, hanem a profilnál add meg, amihez a captchával férsz hozzá. Akkor kisebb az esélye a visszaélésnek. -
quailstorm
nagyúr
válasz csabyka666 #30586 üzenetére
Apródon rejtve van, ahol meg nincs titkosítva, én ott nem adnám meg, ennyi. E-mail címem most is kettő van, spamet meg csak az Apple-től kapok.
Ha meg valaki kapcsolatba akar veled lépni, akkor fog is. Nálam erre jó az hogy nincs facebook. Tudom hogy kinek fontos amit pofázok... -
Doky586
nagyúr
válasz csabyka666 #39784 üzenetére
"1Mbps sebességre képes, ami 128kb/s,"
Az 1Mbps az 1Mbps és nem 128kbps
1Mbps = 1000 kbps
128kb/s = 128 kbpsSI:
M: mega
m: mili
K: Kelvin
k: kilo
B: byte
b: bit 1B=8b
bps: bit per secundum -
Doky586
nagyúr
válasz csabyka666 #39786 üzenetére
A válasz engem is érdekel.
Nekem még nem sikerült soha 1Mbps-nél gyorsabb BT kapcsolatot összehozni. Bizonyos szempontból még örülök is neki, mert így nem tudom véletlenül leszívni a havi netcsomagomat PC kapcsolattal. (úgy mint wifi hotspot funkcióval vagy USBvel könnyen előfordulhat..)
Ha képeket kell másolni azok több 100 MB vagy több GB-osak lehetnek, úgyhogy inkább OTG SD kártyaolvasó (fényképezőgép SD kártyájához), vagy OTG pendrive amit használok.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz csabyka666 #39791 üzenetére
Akkor inkább LTE-n nyomd fel Gdrive-ra...
-
Doky586
nagyúr
válasz csabyka666 #39793 üzenetére
Az N8-as csak 3G hspa-t tud 10Mbps le és 2Mbps fel sebességgel.
De van N-es wifi-je ami (szerintem) több mint 20Mbps-t tud.
Ha nem válna be a BT.Különféle hálózati meghajtók is csak program kérdése. Használtam őket Nokia C7-en ami az ikertestvére..
-
Doky586
nagyúr
válasz csabyka666 #39795 üzenetére
Én a DAVI-t használtam hogy a BOX-ra és az otthoni NAS-omra ide-oda mozgassak ekkora fileokat wifin pl Mekiben..
-
Doky586
nagyúr
válasz csabyka666 #39797 üzenetére
Az N-es wifi az elvileg 150Mbps ha az otthoni routeremhez csatlakozik ami 1000Mbps utp kábelen csatlakozik a NAS-hoz. A PC-m és a NAS közt is 1000Mbps kapcsolat van. Sőt én NEM a PCn tárolom a dolgaimat hanem a NASon, így nem kell semmit se többször másolgatni ide-oda. Legfeljebb megnézéshez tabletre, pcre, stb...
A fenti sebességek közül melyiket tartod túl alacsonynak?
Igaz a USB2 az 480Mbps (=60MB/s) sebességéhez a wifi is lassú... a BT méginkább -
Black_Raven
veterán
válasz csabyka666 #43354 üzenetére
Sztem jó az érvelésed. 100k-t bukni egy "olcsó" telefonon, nem nagy üzlet.Ha tudja számlával igazolni hogy nem Szolgáltatós telefon az más, de majd akkor jön a lakástűzben elégett, elkevertem költözködéskor stb.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
Vangelis
félisten
válasz csabyka666 #43378 üzenetére
Jó volna valamit kitalálni.
De kipróbáltam vagy 5 telefonba a kártyát ... egyikkel sem volt gond.
Ennyire érzékeny volna a moto?
Annyi lom van rajta.... meg egy csomó app is, hogy kinlódás lenne az egész
De lehet megér egy próbát.
Mondjuk a kisebb kártyákat se formáztam. Igaz az egyiknél kért formázást...@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #43378 üzenetére
Melyik telefon kezeli az NTFS-t? Szerintem nem sok. Ha már formázás, akkor exFAT, bár a régebbi készülékek ezt se feltétlen ismerik. A FAT32 biztosabb, csak ott meg 4 GB a korlát.
-
Hosssszu
őstag
válasz csabyka666 #43411 üzenetére
Azt hiszem hogy a Telenornál 0 forint, ha online rendeled.
-
Hosssszu
őstag
válasz csabyka666 #43413 üzenetére
Szívesen!
Így gépről, már linket is tudok tenni: [link]
-
Hosssszu
őstag
válasz csabyka666 #43415 üzenetére
Elvileg a "További csomagok" opcióban lehet feltöltőst is rendelni.
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43411 üzenetére
Én már egyszer vettem onnan 0 forintért kártyát. Kb. 1-2 hét, amíg aktiválják, bár már nem emlékszem, hogy az enyém mikor aktiválták. De
működik(azóta már lejárt a kártya ), és ingyenes is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43418 üzenetére
Ha gyorsan kell, akkor a Tescoban vásárolj kártyát. 500 forintért megkapod, ha minden igaz akkor azonnal használhatod.
-
weres00
csendes tag
válasz csabyka666 #43423 üzenetére
Flottás a mobilnetem van,de nem tudták èrdemben segíteni . A telenort kerestem meg leg elösször ők kültek a flota szolgáltazohoz
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #43431 üzenetére
Üdv!
Lehet a készülék topicjában többre mész, vagy ha az nincs, akkor az androidos topicban tudnak talán segíteni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
OccsE
aktív tag
válasz csabyka666 #43425 üzenetére
Android...
-
csabyka666
veterán
válasz csabyka666 #43432 üzenetére
Saját magamnak válaszoltam. Ide akart menni.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Storms
őstag
válasz csabyka666 #43459 üzenetére
Ez már olyan hardverrel van ellátva mint amit írtatok, hogy minimum az legyen: [link] Vagyis amit quailstorm tag írt.
[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
OccsE
aktív tag
válasz csabyka666 #43438 üzenetére
Egy Jayu S3-as a kicsike.. banyasz programot honnan lehet kideríteni, hogy van-e rajta?
Van esetleg vmi progi hozzá??
Esetleg nézzem meg, hogy milyen programok fogyasztják az akksijt?Elvileg csak a szoásos progrmaok maiket eddis is használtam.... Talán ha csak úúgy letenném a atelefont magam mellé és megnézném, hogy mennyire merül le???
Bár ez nem zárja ki az eetlegesen máshol futó programot!!Nem szívesen formattálnám le... egy fél "élet" munkája van benne
ja és nem szokott melegedni....[ Szerkesztve ]
-
Storms
őstag
válasz csabyka666 #43465 üzenetére
Majd ha nyerek a lottón veszek egy S9-et Egyébként szerintem meg a márkát fizeti meg az ember, meg a marketinget. De például ott van a Nokia 5 , abban is 2GB RAM van, és azt a Nokia gyártja, és még sorolhatnánk a neves gyártók 2GB RAM-os mobiljait. Ez olyan mint aki vesz egy Adidas cipőt és tönkre megy neki 1 hét után , míg a másik vesz egy kínai cipőt és eljár benne hónapokig. Hallottam rá példákat.
[ Szerkesztve ]
ASUS PRIME Z690-A ■ Core i5 12400 ■ 32 GB DDR4 RAM ■ Intel ARC A750 8 GB GDDR6 ■
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #43480 üzenetére
"Recovery sem indul?"
És melyik Xperia telefonon van gyárilag recovery? Megsúgom, egyiken se.
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43481 üzenetére
Én ezt találtam. Mondhatjuk márkásnak, elég jól néz ki, úgy látom hogy gyorstöltésre is képes.
(A linkért bocsi, telefonról vagyok fent.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43486 üzenetére
Nincs mit.
(#43476) OccsE: Hol vásároltad az aksit a telefonodhoz? Ha neten vetted, akkor esetleg tudsz adni egy linket? Vetnék rá egy pillantást.
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43486 üzenetére
YouTube-on találtam egy nem is olyan régi videót egy ilyen kütyüről. :)
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43498 üzenetére
Jah, értem. Utánajártam a tegnap linkelt cucc márkájának a neve ROCK, Amazon-on is lehet venni (jelenleg nincs raktáron), eBay-en is találtam, valamint Bangood-on is megvásárolható. Az ilyen is megfelel, vagy másik típusúra lenne szükséged?
-
törölt tag
válasz csabyka666 #43500 üzenetére
Most már értem.
Amit linkeltél, az is hasonlít egy kicsit az általam linkelthez, viszont ez még olcsóbb is. Az akciók a külföldi oldalakon általában kamuk (persze van kivétel, de a Wish is ilyen), de ettől függetlenül normális áruk van. -
UFO1
senior tag
válasz csabyka666 #43504 üzenetére
Írtam nekik azt írták vissza hogy nem tudják visszaállítani a beszélgetéseket. Valami érthetetlen módon csak telefonról másolja át (mert náluk az az elsődleges eszköz) a beszélgetéseket PC-re visszafelé ez nem működik. Pedig ha tud konvertálni androidról Win-re akkor nem lenne olyan nagy dolog ezt fordítva is megoldani. Legalább mentési lehetőség lehetne a PC-s verzióban és onnan vissza lehetne állítani telefonra a beszélgetéseket, de azt kihagyták belőle.
Az a vicc írtam egy adatmentő cégnek akik vissza tudnák állítani PC-ről telefonra a beszélgetéseket egy szemmel is jól látható jelentősebb összegért ami több mint a Redmi Note 4 új ára amit most vettem. Ezért kérdeztem nem e ismeri valaki ezt az eljárást?
-
Enigma1945
őstag
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #44215 üzenetére
Azt ne felejtsd ki, hogy mielőtt gyári visszaállítást csinál, törölje a Google fiókokat. Nehogy aztán meg FRP miatt jöjjön vissza ide.
-
wolfman
veterán
válasz csabyka666 #44215 üzenetére
Be volt lakva biztosan, egy erősen használt telefonról beszélünk. Fiókok már tölrődve voltak, én is nyomtam rá egy hard resetet, de ezután is baromi szar sebesség ez ettől az S szériás telefontól. Lehet valahol fejlesztő menüben lehet olyan funkció vajon, hogy kikapcsolja a CPU boost-ot vagy ilyenre gondolok. Vagy beázhatott és elcsesződött benne valami.
Időközben csatoltam egy google profilt hozzá és play áruházból akartam letölteni WiFi-n keresztül alkalmazásokat, de semmit nem volt hajlandó telepíteni. Elindult a letöltés "inicializálása", de semmit nem tölt le. Ilyet se láttam még.
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
wolfman
veterán
válasz csabyka666 #44219 üzenetére
Nem tudom mit kell nézni, de ha másolat akkor nagyon jó, ám lehet valami cusotm ROM-os, ám eléggé hasonlít a gyári kinézetre. Passz. Visszaadtam már a kollégának, hogy én szerintem kegyetlenül átbaszták, mert valami baja van. 20eFt-ért vette, szóval nem is csodálom, meg hogy mit várt.
Várjunk csak. Az S7 (nem edge) készülék hátulja nem üveg? Mert ennek műanyag volt. Akkor gondolom valami másolat.
[ Szerkesztve ]
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Bozek
nagyúr
válasz csabyka666 #44219 üzenetére
FRP - Factory Reset Protection
Ha gyári visszaállítást csinálsz és nem volt törölve a Google-fiók, akkor csak egy, a telefonon már korábban szinkronizált fiókkal tudod újra használatba venni a készüléket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nokia 8110 4G - Bontatlan - Új - DualSIM - GPS - WIFI - Hotspot - Banántelefon -
- Több darab Zebra MC67NA PDA/vonalkódolvasó eladó
- Sharp GX30 - A ritka i változat - GX30i - Dobozos
- Samsung E500 - Kinyitható divatmobil - OLED - Arany és Bőr - LaFleur
- Motorola GLEAM Plus WX308 - ÚJ - Kinyitható - Nyomógombos
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest