Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Öregszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
kabdzsi
tag
válasz Black_Raven #41230 üzenetére
Stock 5.0.1, ha jól emlékszem. Most már be se kapcsol, csak ha berakom a hűtőbe 5-10 percre, de akkor is csak pár másodpercre.
-
kabdzsi
tag
válasz Black_Raven #41232 üzenetére
Én már mindent csináltam vele, amikor bekapcsolom akkor ott a processzor részénél elkezd melegedni.
-
Teodor52
senior tag
válasz Black_Raven #41253 üzenetére
Semmit nem telepítettem.
-
szegim
csendes tag
válasz Black_Raven #41279 üzenetére
És ha azt a 6200-ast venném, amit linkeltem? Az tovább bírná? Vagy ugyanúgy 1-2 évig, mint a gyári, ami benne volt eredetileg? Valaki azt mondta, hogy az elvileg vastagított aksi..azért van hozzá külön hátlap. Az mit takar?
-
szegim
csendes tag
válasz Black_Raven #41282 üzenetére
És akkor a rendes 1900-as gyári is bírná rendesen, mint régen?
-
szegim
csendes tag
válasz Black_Raven #41288 üzenetére
[link] Hirtelen ezt találtam még..ez ugye nem vastagított? Mennyire ismert és elismert ez a márka?
-
WP14
őstag
válasz Black_Raven #42080 üzenetére
Azért kellett volna 1-1 adásvételivel, "A" eladja "B"-nek az övét X összegért, "B" pedig a sajátját adja el "A"-nak X összegért.
Inkább állva meghalok, mint térdelve éljek!
-
Doky586
nagyúr
válasz Black_Raven #42080 üzenetére
Mit csinál(hatna) a papírral..? hát kitörölhetné vele a ... (szóval semmi hasznosat)
Persze az is lehet hogy az eladó vétlen mindenben, és csak egy problémás vevő saját hibájából adódó zsörtölődését látjuk.. Olyan ez mint amikor az ecseri piacon veszel valamit, aztán panaszkodik a problémás vevő hogy ez nem az a minőség mintha a MM-ben vette volna..
-
Doky586
nagyúr
válasz Black_Raven #42089 üzenetére
Hihetetlenül hangzik számodra..?
-
Doky586
nagyúr
válasz Black_Raven #42091 üzenetére
Ha a sok kis kínai is így gondolkodna mint te, akkor soha semmit sem rendeltem volna eBay-ről.. pedig ők távolabb vannak és pár száz forintos bigyókat is elküldenek idáig (nemcsak az olyan drágákat mint egy telefon).
[ Szerkesztve ]
-
Turantyu
csendes újonc
válasz Black_Raven #42137 üzenetére
Gyári csinálhatná? Egy évig semmi ilyesmi nem volt, és rögtön gyári beáll. után is elkezdte.
-
D!esel
csendes tag
válasz Black_Raven #42141 üzenetére
csak a telefon memóriába volt mentve a telefonszám.
nincs olyan cég aki ilyen jellegű problémába tudna segíteni?
köszönöm előre is.
[ Szerkesztve ]
-
D!esel
csendes tag
válasz Black_Raven #42147 üzenetére
igen sajnos,én sem tudom hogy a fenébe formázta le.... hihetetlen...
[ Szerkesztve ]
-
D!esel
csendes tag
válasz Black_Raven #42149 üzenetére
pin kódot kért a teló, beírtam, utána full üres volt.
-
draco31
veterán
válasz Black_Raven #42194 üzenetére
De ebben az esetben T-s programoknak nem kellett volna rajta lenni? Mert az nem volt egy darab sem, sem visszaállítás után, sem PC Companion újratelepítéskor.
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
Bozek
nagyúr
válasz Black_Raven #42194 üzenetére
Na, ebben igazad van. Ez teljesen ki is ment a fejemből, hogy gyári függetlenként árulták... De egyébként a ha jól emlékszem, a Telenor is szórt ki gyári független telefonokat, igaz, az M4 Aqua esetében fogalmam sincs, hogy volt-e ilyen.
(#42195) draco31: És ha az első tulaj rakott rá másik szoftvert? Onnantól fogva már nem jönnek elő a T-s alkalmazások.
[ Szerkesztve ]
-
GeGexx
aktív tag
válasz Black_Raven #42500 üzenetére
Teljesen ki van kapcsolva a helymeghatározás...
-
GeGexx
aktív tag
válasz Black_Raven #42505 üzenetére
Külön-külön appokon belül nem ellenőriztem. Este megpróbálom, köszi a tippet.
-
Tukolp
aktív tag
válasz Black_Raven #42513 üzenetére
Csak a kijelző halott, megszolgálta a korát.
Felraktam apróba 1Ft-ért, valaki majdcsak ír.[ Szerkesztve ]
"When past and present collide, the fate of all worlds hangs in the balance."
-
pecze
aktív tag
válasz Black_Raven #42530 üzenetére
köszi, ez jó lesz
-
Gaaabeeesz
senior tag
-
Gaaabeeesz
senior tag
válasz Black_Raven #42542 üzenetére
sajnos így is ugyanaz, bár nem tudom kellene-e állítani valamit benne?
Üdv, Gabesz
-
Hosssszu
őstag
válasz Black_Raven #42580 üzenetére
Végre egy témába vágó hozzászólás.
Köszönöm szépen! -
rokendrol
senior tag
válasz Black_Raven #42608 üzenetére
van egy új DX KP 7 3D
-
Hosssszu
őstag
válasz Black_Raven #42608 üzenetére
Igen, mindkét telefonnak elolvastam mobilarénán tesztjét.
icemad: Köszönöm szépen a hozzászólást.[ Szerkesztve ]
-
Doky586
nagyúr
válasz Black_Raven #42697 üzenetére
Hol? (pl személyes v telefonos ügyfélszolgálaton?)
Hogyan? (vinni kell a lejárt kártyát?)
Hány éve lejárt kártyákra megy ez?[ Szerkesztve ]
-
válasz Black_Raven #42703 üzenetére
Ok. Utána nézek. A szolgáltatómnak nincs topikja. (holland tele2.)
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
muszurkefal
aktív tag
válasz Black_Raven #42843 üzenetére
Szia!
Ha arra gondolsz, akkor az "USB-konfiguráció" MTP-re van állítva.
Hibakeresés nincs bekapcsolva, este bekapcsolom és megnézem, hogy mi történik, ha igen. -
muszurkefal
aktív tag
válasz Black_Raven #42843 üzenetére
Hali!
MTP-re állítottam és bekapcsoltam a hibakeresést.
Mit kellene látnom, ha nem lenne jó? -
malagutif122
tag
válasz Black_Raven #43014 üzenetére
Samsung J5 2016 és J5 2017-en gondolkozok még
4mag , 1,2ghz, 2gb ram van a J5 2016-ba stabilak ezek a telok fagyásra gondolok.
Vagy maradjak a p8-nál az 8magos. -
malagutif122
tag
válasz Black_Raven #43016 üzenetére
végülis Huawei p8Lite vettem meg, a samsung 2017 j5-be a proci erösebb 1,6 az is 8mag meg irják az amoled kijelzö hajlamos a be égésre inkább ki hagytam.
Jó gyors amugy a p8 nem gondoltam volna, jól jártam vele 47ezer volt 2kártyás. -
bb0t
senior tag
válasz Black_Raven #43132 üzenetére
Köszi nektek, megpróbáltam egy OTG adatperrel de egyik egeremet se értékelte.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
andatti
senior tag
válasz Black_Raven #43227 üzenetére
Köszi!
Így már sikerült, ...topicot én is kerestem, de pörgőst nem találtam, ...és te se adtál linket.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz Black_Raven #43256 üzenetére
Szia Sajnos nem ... végig próbáltam 1 hosszú samsungos két gyors rövöd.. 3 gyors de csak a zeneszá,okat váltja ill. 1 rövidre zene pause van.. ha be van dugva a füles rögtön indul a zeneprogi..
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
gonger
senior tag
válasz Black_Raven #43259 üzenetére
Köszönöm a tippet, eddig nem mókoltam bele a készülékekbe de most megkerestem a megfelelő .tar fájlt. Odinnal feltettem, indításnál recoverybe beléptem, de onnan hogyan tovább? Gépre kötöm usbvel és a gép nem látja meghajtoként.
Backup lehetőseget sem látok a recoveryben.
Előre is köszönöm a segítséget!! -
csabyka666
veterán
válasz Black_Raven #43362 üzenetére
Nekem bűzlik a sztori, de legyen szerencséje a tagnak...csak a vevőt sajnálom, akinek előbb utóbb jön a tiltás.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Bozek
nagyúr
válasz Black_Raven #43533 üzenetére
Minden Sony modellhez jár. Igaz, én Z5 Compact-ot küldtem el, de ismerősnek M4 Aqua-ja van. Ami még előny a szolgáltatós ügyintézéssel szemben, hogy nagyjából 1 hét alatt vissza is kapod a készüléket.
-
FRENK1988
veterán
válasz Black_Raven #43691 üzenetére
az első gyanus a második megtörtént. A weboldalnon nem találom azt az opciót. A mobilkeresésénél nem látja a telefont
[ Szerkesztve ]
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
FRENK1988
veterán
válasz Black_Raven #43695 üzenetére
Most töröltem amit tudtam innen PC-ről (Google és MiCloud). Sajna most az új tulaj nem ír kissé kezdek izgatott lenni...
-
FRENK1988
veterán
válasz Black_Raven #43697 üzenetére
azt irja hogy most sem okés. Probálja frissiteni az újabb MIUIra. Segíthet?
-
::Trunks::
senior tag
válasz Black_Raven #43730 üzenetére
Teljes vételárat megtérítették ,de először előadták a nagy szöveget,hogy adnak ajándékkártyát ,amit levásárolhatok, de elötte már másik media markt sokkal jófejebb ,és megértőbb volt, ők mondták ,hogy vissza tudják adni a pénzt is.
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
::Trunks::
senior tag
válasz Black_Raven #43732 üzenetére
A P10-en elöl van az ujjlenyomat olvasó, ami baromi gyors, az S8-on hátul, és amilyen tepsi el sem érem, ha úgy fogom ,hogy elérjem ,akkor át kell fogjam ,stb.
Macera, simán elejthetem közben. A retina skenner egy vicc, 10ből 6x 3másodpercig nézegetett, az arcfelismerés megint csak macerás,hogy ide tartsam ,hol oda tartsam a telefont. Szóval maga a telefon feloldása is már problémás volt. Illetve túl nagy a kijelzője.
Egyetlen pozitívum ,hogy gyönyörű elölről ,hogy ilyen teli.
Hátulról nem tetszik, a P10 sokkal szebb. És szerintem a P10 gördülékenyebb is sokkal.Mikor vettem a P10-et (December) már akkor is S8-at akartam, mivel S6 edge-em volt több,mint 2 évig ,és azt szerettem, de nagyon nem győzött meg az S8. Huawei P20 lesz az utód, csak várok vele ,mert 2kiló sok érte még. (Azon van elöl is ujjlenyomat olvasó)
eszembe jutott még valami az S8 töltő kábelét mikor megláttam, azt hittem ez valami rossz vicc, kb. az Aliexpressen ilyenek a 80centes kábelek, egy vicc a keresztmetszete
[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Met
nagyúr
válasz Black_Raven #43756 üzenetére
Köszi, azon az USD-n már nem múlik semmi
Kína igen Akkor mehet a 2A-s? Most egy ilyennel töltőm csak kellene még egy de fehér.
[ Szerkesztve ]
"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
MaxxDamage
félisten
válasz Black_Raven #43792 üzenetére
Apósnak kellene ilyen "Foci meccs" nézésre (nagy szerencsejátékos)
Azt a 3 gombos FR-t még nem próbáltam, de nem is ismerem, mi a módja pontosan ?MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csalók a Facebookon.De ennyi???
- Linux kezdőknek
- Automata kávégépek
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest