Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabyka666
veterán
Ha nincsenek fontos dolgaid a telefonon, vagy ami van, gyorsan lementhető, én nyomnék egy gyári visszaállítást. Lehet valami vírus, vagy netán bányászprogram dolgoztatja. Nem szokott melegedni? Milyen telefon ez amúgy? Az új akksi magában nem garancia semmire, anno a Lumiába vettem (utángyártottat), a használt eredeti, amit lecseréltem, tovább bírta...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Tyű, pedig ez bivaly, a 3000mAh akksival sokáig kellene mennie. A programokat nézd végig, de az ilyen bányászósakat úgyse látod ott. Az akksihasználatra nézz rá, ott felsorolja, melyik program hány százalékot vesz ki az akksiból. Ha minden kötél szakad, vissza kell rakni gyáriba, lehet a telefon szoftvere bolondult meg, azért ír ilyen össze-visszaságokat.
Ja még valami. Az ilyen Cleaner, Booster, Turbo és egyéb ökörségeket el kell felejteni, szóval ha töltöttél is le, töröld!
[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
törölt tag
Ha bányászprogramok futnak a telefonodon, akkor gyorsan merül, esetleg melegszik - te is ilyen jelenségeket tapasztaltál, szóval ténlyeg nem kizárt a bányászprogramok futása a háttérben. Durvább esetekben olyanról is hallottam, hogy a telefon "szétvált" az ilyen programtól. Először tölts le valami vírusírtót, ellenőrizd a telefonod vele, ha valami mocskot talál, akkor próbáld meg vele leírtani. Ha utána sikerül, és nem tapasztalod a melegedést és a merülést, akkor nincs gond.
Most, hogy újra olvasom a hsz-ed, lehetséges, hogy csak egy kisebb vírus, de mindenképp ellenőrizd le néhány vírusírtóval a telefonod.
Esetleg még az aksiddal is probléma lehet, mondjuk hibás darab, etc.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Akkor szerintem az aksival van probléma, valószínűleg hibásat küldtek. Mint mondtad, a telefonodon a vírusirtók szerint nincs vírus, nem melegszik a telefon, az akkumulátor-használatnál nincs semmi gyanús, tehát nagyon nagy az esélye, hogy az akkuval van valami baj.
A jelenlegi aksid mikor vásároltad? Ha 30 napon belül akkor van esély, h visszakérheted az árát, vagy esetleg rendelj újat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest