Hirdetés
Aktív témák
-
rwin5
őstag
Üdv!
Biztosan nem jó helyre írok, de még sohasem fórumoztam itt.
Az alábbi problémám lenne az internetemmel kapcsolatban:
Az Invitel zrt.-vel kötöttünk egy szerződést 5mbites internetre.
Az alábbi modemet kaptuk, amit szakember szerelt be: D-link DSL-360R
Az internetre való csatlakozáshoz felhasználónevet és jelszavat is kaptunk(ADSL PPPoe)
A kezdetek óta jellemző a vonalszakadás, hol 4 órán át semmi baj, de van mikor 15 perc után már megszakad. A régi internet is ennél a cégnél volt megkötve, csak lassabb volt a sebessége, és soha nem volt semmi baj vele. Segítsetek légyszi Köszönöm -
rwin5
őstag
A kábelek vadi újak, szerintem a modem sem lehet hibás, mert mondom a sebesség is jó, és az internetre is tudok csatlakozni csak sokszor megszakad(nem 5 percenként van, h 3-4 óránként) a 3. at amit írtál annak a jelentésével nem vagyok tisztában. Annyit tudok még leírni, hogy a jobb alsó sarokban ahol van az állapotjelző ahol két monitor van, mikor elmegy az internetem az egyik képernyő elkezd villogni Ennyit tudok még mutatni
-
rwin5
őstag
Windows Xp professional 2002-es verzió 3 as szervízcsomag.
A hálózati kártyám: Marvel Yukon Gigabit
Mellékelek még egy képet:
Amit utólag írtál az is frissen lett beszerelve, szerintem a modem lehet akkor a hibás, ha nem a beállításokban van valami eltolva, tanácsolni tudtok valamit, hogy bevigyem a modemet és reklamáljak valamit, vagy érdemesebb venni egy saját komoly megbízható modemet? Ha utóbbit, akkor tudok valami online áruházat ahol megrendelhetném? Köszönöm -
rwin5
őstag
Üdv, új vagyok még a fórum részen, ezért elnézést, ha rossz helyen kérdezem:
Windows Live Messengert használok, és bejött 1 hónappal ezelőtt, hogy töltsem le a frissítést. Ott rákattintok, hogy OK töltse le, de olyankor 404 es hibát ír ki, és nem is tudom manuálisan telepíteni sem. Valaki feltudná nekem tölteni valahova az új msnt a frissítésekkel együtt. Mielőtt valaki belém kötne, hogy a google a barátod, körübelül 1 hónapig szórakoztam vele, és nem találtam semmi jót mert minden link oda mutat, ahol én 404 es hibát kapok valamiért. Köszönöm -
rwin5
őstag
üdv!
Tesóm gépe tönkrement, indításnál betölt utána a windows töltésénél kijön egy kék képernyő, a szokásos szöveggel, hogyha először látja ezt a képet akkor indítsa újra a képernyőt, ha nem akkor a biosban kapcsolja ki, a ram, részt - valami ilyesmi, bevittem a számtech tanárunkhoz, ő aztmondta, hogy vírus. Bele akartam rakni a merevlemezét az én gépembe, hogy megnézzem nem-e valami hardver probléma, de nem tanácsolták, nehogy tönkremenjen az én gépem is, de a tesóm gépén van tárolva az összes családi kép, valaki ötlet, hogy hogyan tudnám megmenteni őket?
-
rwin5
őstag
Üdv!
Eléggé buta kérdések jönnek, de nem vagyok jártas sajnos nagyon ezekben a dolgokban. Szóval DDR1 ramok valóak az ő alaplapjába is áttettem az enyémből őket, de ugyanúgy kijön a kék képernyő. A merevlemezembe az én gépemnél már újabb kábelek valóak, valaki tudna segíteni, linket küldeni, h hol tudok átalakítókat vásárolni, és egyálltalán milyet kéne? Köszönöm!
-
rwin5
őstag
Sziasztok
A régi merevlemezekbe IDE kábel ATA 33, füllel <== kábel való? köszi !! -
rwin5
őstag
Sziasztok!
Most vettem egy mp3 lejátszót haveroméknál kipróbáltuk ott működik most rácsatlakoztattam az én gépemre és az mp3 jelzi is h létrejött a kapcsolat de a számítógépemen semmi sem történik még annyit sem ad ki, h az eszközt nem tudja felismerni. Sima pendrivet pedig beolvas a gép aki tud, segítsen köszi!!
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest