Hirdetés
Aktív témák
-
f.szabo
tag
Üdv!
A segítségeteket szeretném kérni, vásároltam egy asztali DVD-lejátszót, Simbio SB 4351
van rajta VGA kimenet, de hiába kötöm rá a monitorra /LG-crt 17"/nem veszi a jelet.
Most a héten szándékozom venni egy Samsung 2233BW típusú moncsit az a kérdésem, hogyha DVI-D HDMI monitor kábellel kötöm össze és így kötöm a DVD-re /mert HDMI/kimenete is van, fog e működni szerintetek és vga kimentettel vajon miért nem megy?köszönettel Feri
"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
f.szabo
tag
üdv,
Segítségeteket szeretném kérni, laptopot szeretnék venni kb.50-60 ezerig,van rá keret milyen márkát ajánlanátok? Mire figyeljek stb.
köszönettele"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
f.szabo
tag
Üdv mindenkinek, szeretnék venni egy multifunkcionális nyomtatót a feltétel a megbízhatóság és hogy olcsó legyen bele a patron egy Epson DX 4400 vagy egy EpsonStylus office Bx 300f amin gondolkodtam de olvasva az Epson topikot eléggé elbizonytalanodtam a megbízhatóságával tekintetben. Ha van valakinek jó ötlete szívesen veszem, előre is köszönöm
-
f.szabo
tag
Üdv, a problémám Panasonic KX-F2230 fax azt a hiba üzenetet írja ki, hogy: az írat elakadt
persze darabokra szedtem kipucoltam de semmi változás, küldeni lehet vele csak fogadni nem tud ez miatt, lehet vele kezdeni valamit vagy kuka? Aki ismeri a problémát kérem segítsen. köszönöm"Boldog ember az aki féli az Urat"
-
f.szabo
tag
Üdv, a nyomtatóm Epson stylus DX4400 és az egyik patront nem ismeri fel, pontosabban látja, hogy benne van azt is látja, hogy tele van de piros karikában fehér ixel jelzi hogy gond van vele, patron csere nem oldotta meg a hibát, aki már találkozott hasonló esettel segítsen köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Üzleti Laptopok 29.990Ft-tól! Dobozban, ÁFA-s számlával!
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest