Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
Aktív témák
-
Ze'_
csendes tag
Sziasztok!
Configom:
cpu: AMD Athlon XP 3000+
alaplap: Abit NF7 es
1giga noname ram
gpu: nvidia Geforce 7600GT 256mb
táp: Chieftech 450WA problémám a következő lenne: Ha játszom (pl.: WOW, Cod2) a gép 5 perc után vagy van hogy 1-2 óra után produkál egy kékhalált az nv4disp.dll fájlra hivatkozva. Újraindítás után és újra játékba lépés után lazán jöhet egy újabb kékhalál. Vírus nincs a gépen, néztem. (nod32-m van). Tudnátok segíteni?
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Ze'_
csendes tag
Amikor friss xp volt akkor semmi baja nem volt. Nemrég kezdett el újra sz*rakodni. Akkor új xp? Köszi szépen! (lassan kb 1 éve van fennt az xp)
[ Szerkesztve ]
-
Ze'_
csendes tag
válasz TazLeacher #10792 üzenetére
Oké. Köszönön szépen! Azthiszem megérte mégegyszer beregelnem. A hétvégén megkéne csinálnom a reinstallt is.
[ Szerkesztve ]
-
Ze'_
csendes tag
Sziasztok!
Még egy problémám lenne. A másik gép ma elkezdett szórakozni. 1 vinyó van a gépben és az egyik particiót úgykezeli hogy nincs, látja de nemlehet vele semmit csinálni. A gépet teljesen belassítja ha sajátgépet/tc-t nyitok rajta, a töltés hangja 2 másodpercenként hallatszik, már az is furcsa hogy hallatszik. Mi lehet a gond? Ötlet?
Előre is köszi -
Ze'_
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Először a konfigom:
táphieftech 450W
gpu: Gigabyte 8800GT
cpu: Intel E7200
alaplap: Gigabyte GA-p35-ds3
ram: 2x1gb Geil
A gép kb 3-4 hetes. Semmi problémám nincs vele. Kivétel ma reggel firefox-os böngészés közben kaptam egy kékhalált. Az eseménynaplóban ez a bejegyzés van: Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000008e (0xc0000005, 0x8054a51a, 0xb68f29d0, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini072208-01.dmp.
Újraindulás után a firefox még emlékezett arra, hogy böngészés közben volt kékhalál és felajánlotta a munkamenet helyreállítását. Akkor most mi lehet a hibás? A firefox bekevert valamit?
Apropó még egy érdekesség. Amikor betölt a gép és az eset smart security tölt be addig nagyon semmit se lehet csinálni és kb 3-4 percig eltart. A netre jelszóval kell belépni, lehet, hogy a nem állandó net elérés miatt tölt be lassan?
Válaszotokat előre is köszönöm! Remélem valaki tud megoldást.
üdv: Ze'_ -
Ze'_
csendes tag
Nem. A Firefox ilyen-olyan módon tudja, hogy nem zárták be rendesen (végrehajt egy műveletet bezáráskor, pontosabban tudtommal egy lockfile-t töröl - ha ez a művelet nem történt meg, akkor egyértelmű, hogy nem a hagyományos módon került bezárásra), a munkamenetet meg folyamatosan menti.
Akkor miért indulhatott újra, ha nem a firefox volt? Esetleg valakinek még van ötlete?
-
Ze'_
csendes tag
Az előbbi kérdésemre akkor senki nem tud válaszolni?
Előre is köszi! -
Ze'_
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem/kérésem.
Először a konfigom:
táp: Chieftech 450W
gpu: Gigabyte 8800GT
cpu: Intel E7200
alaplap: Gigabyte GA-p35-ds3
ram: 2x1gb Geil
A gép kb 3-4 hetes. Semmi problémám nincs vele. Kivétel ma reggel firefox-os böngészés közben kaptam egy kékhalált. Az eseménynaplóban ez a bejegyzés van: Az operációs rendszer hibakeresés céljából újraindította a számítógépet. A művelet a következő volt: 0x1000008e (0xc0000005, 0x8054a51a, 0xb68f29d0, 0x00000000). A memóriakép mentve a következő fájlba: C:\WINDOWS\Minidump\Mini072208-01.dmp.
Miért fagyhatott meg a gép? Bárki?
Válaszotokat előre is köszönöm! Remélem valaki tud megoldást.
üdv: Ze'_ -
Ze'_
csendes tag
Még mindig nem tud senki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
Ze'_
csendes tag
Sziasztok!
Ismét segítséget kérnék tőletek. Végigkerestem és nem találtam olyan témát ami evvel foglalkozik (ha mégis elnézést). A következő lenne a probléma:
Van egy Creative Inspire P580 hangfalrendszerem, kicsit már régebbi típus. Már amikor megvettük nemsokkal később a hangerőszabályzó rosszalkodott. Ezt úgy értem, hogy ha hangosítom ugrál a hang, kontakt hibás szerintem. A kérdésem az lenne, hogy hol tudok külön vásárolni egy hangerő szabályzót ami így néz ki:
[link]Ötletek?
Segítségeteket előre is köszönöm!üdv: Zé
Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 640 G9 Laptop! / i5-1235U 16GB 256GB 14"col garancia/
- Új Asus ROG Zephyrus G14/RYZEN 7-6800HS/16GB Ram/1000 GB SSD/AMD RADEON RX 6700S 8GB/GARI
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest