Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Agostino
addikt
Üdv.
Hol találok olyan weboldalakat, ahol olyan betütípusokat találok, amelyek támogatják a magyar ékezetes betüket is? Dafont, 1001font, stb... ezeket néztem már, de nem tudom hogyan szűkitsem a keresést azokra a fontokra, amik nekem kellenek. Van valami nagy magyar oldal, ahol van egy rakat ékezetes font?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Hi.
Szeretnék heteken belül domaint regisztrálni, és kezdetben egy olyan 5-10Gb tárhelyre lenne szükségem. Kérdésem meglepően az, hogy ezt hol érdemes megtennem? : )
Minél több ötletet kapok, annál jobb. : ))
Tárhelyet valószínűleg fél éven belül bővítenem kell majd, php, mysql szokásos dolgok kellenek csak.
P.s.: persze tudom, google a barátom, de ő csak linkeket ad, tapasztalattal nem bír.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
Üdv.
A következő a problémám. Van egy avi-m, amibe bele van égetve az angol felirat. Több rippelőprogit is néztem amivel kiszedhetem az időzítést, de valamiért egyik sem hajlandó működni. Az egyik azt mondja, hogy "Invalid floating point operation", a másik azt mondja "Error in frameopen". Fogalmam sincsen mi lehet a gond, minden videót lejátszik amúgy a gép, virtual dub is megnyit mindent. Eddig a googlet túrtam, de ott is csak a panaszokkal találkoztam, megoldással egy szállal sem. :-\
Mod: nem az adott avival lehet, mert egyik sem akar megnyitni semmiféle avit sem.
Mod: 2981 - asszem igen.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
Sziasztok.
Van egy online google térképem, regelve vagyok meg minden. A térképen elhelyeztem pár ilyen gombostűt, vagy buborékot, nem is tudom mi a pontos a nevük, viszont most azt szeretném megoldani, a hogy a buborékokban képek is megjelenjenek, amikor rákattintok, akkor pedig betöltse a nagyobb képet. Ezt hogyan lehetne kivitelezni?
-
Agostino
addikt
Üdv.
OTP Direkt segítség kellene. OTP Junior kártyám van, netes utalás, számlaellenőrzés, stb. aktiválva van, azt nem tudom viszont, hogy létezik-e valami küszöb, egyszerre maximálisan mekkora összeget utalhatok? Anno amikor kértem ezt a netes lehetőséget, mondott valamit az ügyintéző asszonyság, ezzel kapcsolatban, csak eddig nem igazán volt aktuális ez a kérdés. Halp. : ((
-
Agostino
addikt
Üdv.
Valamilyen feliratkészítő programra lenne szükségem, a Subtitle Workshop nem játszik, google meg csak olyan találatokat dob, amiket jópénzért megvehetnék.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Van egy projektoros Samsung SP-43Q1 TV-m, ami tegnap óta fura, vagyis ilyen meg ilyen képet produkál. Van valakinek ötlete mi a kánya van vele? Nem piszkáltam meg semmi, este kinyomtam, másnap már ilyen képet ad. Holnap megtisztogatom belül, de addig is vmi ötlet ha volna annak örülnék. : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nem, nem semmi ilyesmi. Alatta van csak a műhold doboza, a két dvd, meg a video player. Mögötte egy jó 40cm-re radiátor, ami langyos csak, aztan a fal és a kert. Hangszórók vannak mellette, nem is kicsik, de bő fél-fél méterre mindkettő.
mezis - Ez service lesz szerintem, vagy recycle. - három éves még csak az egész, a 2. opcióval ne is ijesztegess... : O
mod : a szerviz sem lesz sétagalopp, ehhez külön autót kell szereznem vagy nem is tudom, a Golf kombiban nincsen ennyi hely... : |
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
Üdv.
Külső DVD olvasóra lenne szükségem, de az árak elég horrorisztikusak ahogy tapasztaltam. Arra gondoltam, létezik-e olyan kábel, átalakító, ami usb - ide+kraft/sata+kraft kialakítású? Lehet, hogy így randább, de annyi baj legyen, nem nagyon lesz szem előtt.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a választ, bár az 5000 váltó sem éppen olcsó. Persze, semmi sincsen ingyen és még így olcsóbban kijövök. Lassan neki is fekszem a beszerzésének. : )
-
Agostino
addikt
Üdv.
Szeretnék regisztrálni magamnak egy domaint valamint úgy 1Gb tárhelye is kellene alá, viszont pár dologgal nem nagyon vagyok tisztába. Meg lehet azt oldani, hogy domaint x helyen regelek, y helyen pedig fizetek a tárhelyért? Ha igen, akkor amikor minden ki van fizetve, mennyire összetett vagy macerás a kettőt "összehozni"?
Bónusz kérdés, 1B Telekom Kft., róluk ki-mit tud, esetleg némi tapasztalat? 1Gb tárhely egészen korrekt áron van ha áfát is hozzáadom.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kutya topik
- Panasonic LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest