Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
válasz Winner_hun #17099 üzenetére
Le is töltötted az install file-t?
Mind a két gépen szarakszik nálam, szóval max. a netkapcsolatommal lehet gond (de minden más megy...)."Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Még valaki erre: [link]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Egon
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek.
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
spyduck
nagyúr
-
spyduck
nagyúr
-
adult_l
csendes tag
sziasztok, lenne egy hatalmas problémám.
az asztali gép elindul betölti a windowst majd egyszer csak meg akad az egér és lefagy a gép.semmire nem reagál csak az újraindító gombra
ezt mi okozhatja?
bármit csinálok, akár csökkentett módban is próbálkozhatok de mindig kifagy....próbáltam már másik egeret is de azzal is ugyanezt csinálja.
ha valakinek lenne vmi ötlete azt szivesen venném.Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
adult_l
csendes tag
-
tupacamaru
veterán
Szerintem sehogy, mert nem tud netet osztani a laptopod felé. Ezzel csak WiFi hálózathoz tudsz csatlakozni. Ezután meg be kellene iktatni a rendszerbe egy routert.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
dekave
csendes tag
Hali!
Van egy régebbi Logitech WingMan Formula Force GP kormányom rendben feltelepítem szoftver, driver ok.
De nem látja a játékokat.Régebben működött.
XP van fennt.Új konfig.
A pc látja a cuccot, lehet kalibrálni, de ahogy indítom a játékot megszünik a kapcsolat a kormány és a pc között.Két játékkal is néztem (Grid,Test Drive)
Valakinek ötlete?
Megköszönném. -
mrvikiboy
csendes tag
Sziasztok!
Beszart az IDE vinyóm, most SATA-t hoztam helyette és nem bírok rá op. rendszert telepíteni.
A vinyó rendben méret működés rendben. XP telepítésekor F6 floppyról sata feltelepít, partícionálás, formázás. Eddig minden OK.
Ezután létrehozza a másolandó fájlok listáját, elkezdene másolni és itt elakad a dolog. Közli, hogy nem tudja másolni a SATA-hoz szükséges fájlokat. 5db fájlról van szó. Megnéztem mind ott van a floppyn. Ha kihagyom őket utána fujhatom a telepítést.
Próbáltam floppyt formázni és újracsinálni a lemezt. Van egy CD-ről működő XP-m újraformáztam a vinyót is. Felmásoltam a "C"-re ezt az 5 fájlt. Sehogy nem megy.
Mit rontottam el vagy mi hiányzik még?
A7n8x delux lap, Samu SATA vinyó, Si3112 SATA vezérlő.
Előre is köszönöm mindenki segítségét. -
tupacamaru
veterán
válasz mrvikiboy #17118 üzenetére
Én megpróbálnám először az XP telepítőbe integrálását a SATA vezérlőnek. Felmásolás nem segít mert vagy a telepítőben kell benne lenni vagy flopin.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
mrvikiboy
csendes tag
válasz tupacamaru #17119 üzenetére
Az integrálás nem nagyon fog menni. Fogalmam sincs hogyan kell csinálni, meg ha CD-s windows-t futtatok akkor nincs hol új lemezt írni, meg nincs is mivel megírni. Nincs nero vagy hasonló belepakolva abba a rendszerbe.
Szerinted mi a szarért nem hajlandó a floppyról felmásolni a cuccokat ha már egyszer az elején felrakja a drivert hogy egyáltalán vinyót lásson. -
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ha egy nyomtatás valamiért megszakad, és bentmarad a nyomtatási listában a dokumentum, hogy tudo onnan kivenni? Most szeretnék nyomtatni, de bennmaradt egy 4.-ei nyomtatás, amit nem tudok kiszedni belőle. Rámegyek, h megszakítás, állapotnál írja, hogy törlés, de nem történik semmi...
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Van egy játék amit már egyszer végig is játszottam a BIOSHOCK.
Újra raktam az oprendszert egy másik Windows-t tettem fel.
Felraktam újra a játékot ,de nem tudom elindítani .Ezt az üzenetet kapom: AZ ALKALMAZÁST NEM SIKERÜLT ELINDÍTANI,MERT A KOFIGURÁCIÓJA HELYTELEN.AZ ALKALMAZÁS ÚJRATELEPÍTÉSE MEGOLDHATJA A PROBLÉMÁT.
De hiába .Már ferraktam 4-szer is és semmi
Felraktam a lemezen található directx-et is.De hiába.
Van valakinek valami ötlete ?Üdv :
-
S.O.S.
senior tag
válasz spyduck #17129 üzenetére
Szia !
A haverjaimtó kaptam..
Valamijen " Jocó" készítette.Mindenféle progit felrak magától.
Nem kell hozzányúlni csak kijelölöd hová telepítsen aztán a végén kapsz egy kész oprendszert. tele egy csomó hasznos progival. Ami most van fenn az is hasonló ,csak valamivel újabb lehet mert ezen már 2007-es office van.Üdv :
-
mrvikiboy
csendes tag
válasz spyduck #17124 üzenetére
Köszi a linket, így valóban egyszerű lesz. Szerintem is hasznos az a topic. Már csak el kell mennem valakihez hogy egy működő gépen megcsináljam az új egyedi xp-met. Azért a k..va anyukáját a gépnek hogy nem képes arról a tetü floppyról másolni. Pedig azt is csak emiatt szereztem és raktam be a gépbe.
-
No-kia
addikt
ha alapfeszen húzokk eg yprocit(2160) akkor annak milyen hatásai lesznek a proci élettartamára nézve? legalább 1-2 évidg szeretném használni és jólenne ha nem menne addig tönkre
[ Szerkesztve ]
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
adult_l
csendes tag
Na megoldódott.Re install. Nem fog velem szórakozni.Szerencsére csak egy 36 gb-os partíciót kellett formáznom, így hamar megvolt.
Acer EX5620G-5A2G25Mi
-
Vamp
senior tag
Kedves Emberek!
Feltennék néhány képet a nagypapám kézzel készített székeiről, és egy asztaláról. A kérdésem, mennyit érhetnek kb? (Restaurálásra szorulnak, eredetileg a 80-as évek elejéről származnak, a fekete fehér képek mellékelve. Anno egy újság címoldalon hozott vele egy interjút, mint valamilyen szépművészeti díjat nyert mester nyilatkozott.)
A képek:
-
Bandee2
tag
Sziasztok,
azt mondja már meg nekem valaki legyen oly kedves, hogy most vettem egy usb-s vezetéknélküli billentyűzetet + egeret, és ugye a vevő zöld led-je már világít, mikor bekapcsolom a gépet, viszont mikor választani kellene a winyón lévő rendszerek közül (mivel több partíción is rendszer van), akkor nem világít a kis zöld led (ergo nincs kapcsolat a vevő és a billentyűzet között), így nem tudom használni a nyilakat, amivel partíciót tudnék választani.. mikor bejön a rendszer, újra működik.. ilyen gond nincs a PS2-es vezetékes billentyűzettel..
Tehát hogy lehetne megoldani ezt a problémát? Esetleg létezik 4-gombos ps2-es billentyűzet, amin csak a nyilak vannak? -
DjPremier
aktív tag
Sziasztok.Kaptam egy Hama AM-2000 USB-s optikai egeret pár hete,és kezdi csinálni a hülyeségeit a kurzor nem arra megy amerre kéne.Ez már nem az elsö esett vettem vadi ujonan USB-s egeret és pár honap mulva megadta magát ugyan ezekkel a hibákkal.Elöször csak a kurzor utána meg semmi.Mi lehet a gond? Az alaplapommal lehet a gáz? Van más USB-s eszköz azokkal nincs gond csak az egérrel.Hiába dugom máshova.Elöre is köszi.
''A mennyország szép hely, de a pokolban több az ismerős.''
-
citkar
addikt
üdv
lenne egy elég egszerű kérdésemvannak ezek a wide tft-k, nagy képpel és fura felbontásokkal
az a kérdésem h ezek közül mind olyan h pl egy játék ha kisebb felbontásban fut kicsivel mint a monitor felbontása, akkor oldalt két szélen v még fenn s lenn is kimarad a képből, mint fekete csík, vagy torzul v hogy oldja meg?köszi
-
citkar
addikt
válasz PazsitZ #17143 üzenetére
régen ismerősnél néztem wide-on vmi játékot ott úgy volt, de nem tudom ez minden TFT alap tulajdonsága-e
amai 22esk felbontása meg 1680 x 1050, iylen felbontásban kevés játék fut, 1280*1024be kb ezen futtatom, akkor lenn fenn kis fekete csík, kétoldalt meg vastagabb vmivel ha jól értem?
-
S.O.S.
senior tag
Sziasztok !
Szerintetek....
A cod megy a coduo megy.
De a cod 2-nél csak hang van kép nincs.Nem látok semmit.Egyszinű valamit látok csak mintha a csupasz fehér falat bámulnám.
Már újra is raktam de az sem segít.Van valakinek valamilyen ötlete???
Üdv :
-
Shad0w
senior tag
válasz citkar #17144 üzenetére
Nvidia kártyáknál belehet állítani a scaling-et. Mégpedig:
1. A videokártya torzítja el a képet úgy, hogy tökéletesen beleférjen a monitorba.
2. A felbontás arányának megtartása mellett úgy torzítja, hogy csak két oldalon legyen fekete csík.
3. A monitorra bízza a torzítást, hogy sehol ne legyen fekete csík
4. Nincs scaling, tehát beteszi középre, és egy pixelt sem nyújt rajta.Elvileg AMD-nél is működik ez, csak ott nem tudom, hogy merre kell keresni. De a 7300GT sztm kevés lesz ahhoz, hogy élvezhetően fussanak a játékok. Ja, és a 2003/05-től készült játékok mind támogatják a wide-ot. (jó kivételek mindig lesznek, de a legtöbb már akkor is támogatta, ma meg már nem csinálnak olyan játékot ami ne támogatná
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest