Hirdetés
Aktív témák
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Van egy ilyen alkatrészem. Mi ez ???
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! A köv konfighoz Gigabyte K8NSC + 3200+ Athlon64, 2x512DDR400 dualban, 2x120GB maxtor, Sb live!, W-lan kari, 1dvd iró, Elég volna a 300W-os Codegen tápom? A mostani Konfigom ugyanez csak MSI845 lappal és 2.66/512/533 P4 procival, amivel megy most is tökéletesen. Előbb utőbb cserélni fogom nyilván csak most nincs rá pénzem. Szóval a lap+ proci váltáshoz elég lesz még a 300as táp?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Segitségeteket szeretném kérni. Asztali gépem és laptopom szeretném hálózatba kötni Cross kábel segitségével. össze is kötöttem, de nem sikerül a hálózatot megcsinálnom. Mikor összedugom kb 2percig keresi a hálózatot majd kiirja, hogy hiba. mit kelle beállitani, hogy jó legyen? segitsetek légyszi
-
Bull Boss
őstag
válasz Ronnie12 #15708 üzenetére
ha van felesleges másik ide csatornád és kábeled akkor rakd oda az egyiket (amúgysem természetes ODD-t és HDD-t egy ide csatira tenni. Akkor mind a kettőnek masternek kell lenni. Igy ahogy most van a HDD-nek kell masternak lenni. nekem maxtor HDD-m van és azon 2 jumpert is kell állitani, hogy masterrá tegyem, ha lefényképezed őket megmutatom. vagy ird le a tipusát...
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Az a problémám, hogy valamilyen okból kifolyólag nem tudom feltenni sem a Live! Messengert, sem a windows update nem tud telepiteni semmit sem. Több dolgot hirtelen nem is próbáltam, de alényeg ott van, hogy miután letölti és elkezdené telepiteni kiirja, hogy sikertelen.. Ennek mi lehet az oka? másnak működnek a microsoft update funkciói?
-
Bull Boss
őstag
válasz Sk8erPeter #15913 üzenetére
igen SP3-ra frissités megtörtént, szerettem volna folytatni, (pl vannak olyan hardveres frissitések is amiket máshol nem találok meg csak az updaten és azt sem engedi, Sajna ma reggel sincs másként, Abba a pillbe hogy telepiteni kezdené kiirja, hogy sikertelen nem lett telepitve. Frissen formáztam a gépet, esetleg megpróbálom mégegyszer..
-
Bull Boss
őstag
válasz Sk8erPeter #15917 üzenetére
Most újratelepitettem a windowst... de ismét előjött a hiba, mostmár biztos hogy az IE7 telepitése után! a windowsupdate.log ezt irja a végén:
WARNING: WU client failed installing updates with error 0x80004002
WARNING: Operation failed due to earlier error, hr=80004002nem tudom már mit csináljak..
-
Bull Boss
őstag
válasz Sk8erPeter #15934 üzenetére
Háá bekakálok! megoldotta a problémát... én nem tudom mit csinált ez a progi ott dosban de a lényeg hogy helyrejött a gépem..
-
Bull Boss
őstag
válasz Sk8erPeter #15938 üzenetére
jajajj köszönöm szépen!
-
Bull Boss
őstag
Még azt szeretném kérdezni, hogy az egyik HDD-m 58fokos.a másik csak 45 Ez már baj? árt vneki?
-
Bull Boss
őstag
Ezt már nem hiszem el.... 2 satas vinyó van a gépemben, a C és D. a D winchesteren nincsen semmi bad sector vagy nem tudom mi lehet de windows alatt nem tudom megformázni. A legvégén irja ki, hogy a formázást nem lehetett befejezni... Miért ???????
A másik meg.. Windows Update... Sp3 telepités... végre már rendbejött minden.. erre most hogy nem tudom megformázni a D-t kiirja update közben!!! hogy a telepités befejezéséhez minimum 4mb szabad helynek kell lenni a D meghajtón.. Miért a D- ?? mi köze a D nek ahhoz hogy én a C-n levő Windowst updatelem??? Már teljesen ki vagyok borulva, egyre instabilabb a gépem. Valaki ötlet ? -
Bull Boss
őstag
válasz Bull Boss #15956 üzenetére
mostmár kezdem azt hinni, hogy a D meghajtóm formázhatatlanságának van valami windowsos oka.. ugyanis a Winupdate fájlokat oda teszi , de háát én ezt nem szeretném meg nem is kértem, nem tudja valaki miért csinálja?? eleve már a win telepités is furcsa volt... Töröltem a két hdd particióit. tisztán C, é D-t akartam, errefel előbb megformázza a D-t , majd a C-t mielőtt telepiti a wint..
-
Bull Boss
őstag
válasz LamerGyuri #15961 üzenetére
jó rendben köszönöm!
-
Bull Boss
őstag
válasz LamerGyuri #15970 üzenetére
jó, de várjál, már bocsi hogy ennyire buta vagyok hozzá, de most akkor végülis mit csináljak, hogy jól működjön minden? formázzak és tegyem fel a lemezes verziót?
-
Bull Boss
őstag
válasz LamerGyuri #15972 üzenetére
tehát van egy 40es meg egy 80as vinyóm, mindekettő SATA-s mikor 40esre szeretném az xp-t tenni. Mindekttőről letöröltem a particiót (L, enter, ) aztán a 40esre megyek rá, hogy formázás NTFS-re és mikor elinditom alőbb a 80-ast kezdi el formázni D jelűt, majd a végén újból megkérdezi NTFS-re gyorsformázás vagy rendesen és ha rámegyek hogy formázás akkor formázza a C 40est és a végén arra telepiti fel a wint is. nem muszály a teljes formázást hasznáni?
most elinditottam a lemezes verziót, és egyértelműen a D-re telepiti fel.. ezt hogyna tudom letiltani!! vagy megakadályozni nekem a D-re csak zenék lesznek úgyis, semmi más nem kell!!
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
Nah, most betettetm egyetlen vinyót, egyetlen particióra feltette az Xp-t, majd mikor skeresen települt, rádugtam a 80ast is, és most tökéletesen meg lehet formázni. Akkor most feltehetem az update dolgokat (sp3-at is akár) anélkül, hogy újra problémám lenne?
-
Bull Boss
őstag
sziasztok! lenne nekem egy hálókártyám aminek a pci csatolófelületet kicsit rövidebb mint az átlag, bele tudom tenni de nem merem bekapcsolni. gyárilag ilyen szóval nem levágtak belőle de nem tudom hogy be merjem-e kapcsolni a gépet vagy sem. Valaki megoldás ?
-
Bull Boss
őstag
válasz kételkedem #20954 üzenetére
megerősiti valaki ?
-
Bull Boss
őstag
válasz Bull Boss #20957 üzenetére
Nah szóval ilyen [link]
Kérdés még: A kártya aminek normális csatija volt az nem működik. Xp-ben a kártya mellett egy felkiáltójel van. Ezért szerettem volna kicserélni, de nem merem amig valaki meg nem mondja a frankót azzal kapcsolatban . nem hiányzik a felsőből a chip ?
[ Szerkesztve ]
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! lenne egy buta kérdésem Attól hogy mondjuk cd-ról cdre meg vinyóról vinyóra másulolunk fileokat Pl : Mp3-at veszithet a minőségéből? vagy ez állandó marad?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! A laptopomra (Compaq 100S PII 533 128mb 5gb) windows 98 van telepitve. pcmcia hálókártyát használok és nem jön be sajnos a dhcp net legalábbis nem értek hozzá, hogy mit kellene beűllitanom, hogy működjön. Más.. Xp-t tennék rá, de nem tudok :S valamiért nem képes beolvasni az auto bootos xp-ket. 98autobootal indul a telepitő. Tud valaki megoldást arra, hogy inditsak el xp telepitőt ? előre is köszi
-
Bull Boss
őstag
Valaki meg tudná ,omdami, hogy lehet DHCP netre csatlakozni Windows 98 al ?
-
Bull Boss
őstag
válasz tupacamaru #21963 üzenetére
DHCP internet van a kollégiumban. Sokat nem értek hozzá csak ennyit tudok róla. Más xp alatt bedugja a kábelt és megy egyből nekem viszont windows 98am van az egyik laptopon és nem csatlakozik az internetre. Mit kellene beállitanom, hogy működjön?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! egy kérdésem lenne. PSX-re milyen sebességgel érdemes lemezt irni? néha valamiért akadozik a hang, lehet túl gyors sebességgel irtam meg a lemezt?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok! Asztali gép Tualatin Celeron 1200Mhz és 256MB SD-vel el fog birni egy DVD-irót? Vagyis fogok tudni vele irni maximális sebességen is gond nélkül?
-
Bull Boss
őstag
Sziasztok ! lehet nem hardver de talán valaki ért hozzá.. Szóval a napokban vettem egy Pioneer DEH-2100 UB tipusú fejegységet, és valamiért nem akarja elmenteni a beállitásokat.... Amig használom addig megy, de mikor kikapcsolom és vissza be már minden alapra vissza van álitódva. Rossz a fejegység?! vagy mi lehet a baj?
-
Bull Boss
őstag
Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Ukrajnai háború
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Spórolós topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49mm Black Titanium Black Milanese Loop - M
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÉPSÉGHIBÁS
- Bontatlan - MacBook Air Retina 13" M3 Chip / 8C CPU / 10C GPU / 16 GB / 512 SSD - Magyar
- HP EliteBook 840 G5, 14" FHD IPS 120Hz!, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, 2GB AMD VGA, SZÉPSÉGHIBÁ
- Eladó Synology RT6600ax Router WiFi6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs