Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
Aktív témák
-
WannaBeBoy
csendes tag
Sziasztok.
A következő volna a problémám amiben a tanácsotok kérem:Van egy Toshiba L300-as laptopom. A probléma pár hete kezdődött, hogy indításkor nem indult el az oprendszer. BIOS betöltött, utána semmi. Újratelepítés után jó lett egy napig, majd leállítás és pár óra pihentetés után indításkor megint ugyanez a hiba. De, ekkor már a telepítőlemezt sem indította el, csak hosszas szenvedés, többszöri vinyóformázás után. Megnéztem HD Sentinelel, és 33%-osra írta a kondíciót 66 szektorhibával. Gondoltam én, hogy a vinyón a boot sector tele lehet szektorhibával, és ezért nem indul.
Aztán telepítés után azt csináltam, hogy nem kapcsoltam ki a gépet napokig. Viszont egyszer csak megfagyott az egész win 7. Így kinyomtam, azóta nem indul. Kipróbáltam egy biztosan működő vinyóval(annak a gépnek a vinyójával amiről most is írok épp), beleraktam, majd indítás és semmi. csak kattog a cd-olvasó a telepítőlemezzel, és egy idő után elkezd furán csipogó hangot hallatni, plusz elmegy a kép. Bekapcsolás után még a bios betölt, mert kidobja a Toshiba logót aztán ennyi.
Aztán megcseréltem a dolgot, az eddig hibásnak vélt vinyót beleraktam a működő laptopba, ahol is a telepítőlemezt simán beolvasta, és elkezdte volna feltelepíteni. Itt megcsináltam még azt hogy leformáztam a vinyót, majd vissza a Toshibába, ahol is a telepítő elsőre elindult, de ahogy megnyomtam egy gombot a telepítő indításához, a kép megint elment. Aztán megállt a lemez is az olvasóban.
Jól gondolom, hogy elszállt az alaplap a gépben? Van mikor kidobja ilyen dos-os felületen, hogy " no bootable device" Illetve, hogy check cable. De milyen kábel? Gondolom én a gépben fixre van ez forrasztva az alaplapon nem? Mert berakni a vinyót is úgy kell, hogy rátolom a csatlakozóra.
Segítséget kérnék!
Köszönöm! -
WannaBeBoy
csendes tag
Hali!
Arra tudna nekem valaki valami magyarázatot adni, hogy miért futtatja úgy a gépem a játékokat, hogy egy durván 2,5-3 cm-es sáv van a játék kép mindkét oldalán. És ez nem csak egy játéknál van így, hanem többnél is. Amiknél próbáltam: NFS: MW és CoD: MW
Esetleg drivert rakjak fel másikat?
Amúgy a gép egy Toshiba L300-as notebook, egy intel GMA X3100--as videóvezérlővel.
A válaszokat köszi! -
WannaBeBoy
csendes tag
válasz molnarpeter #29150 üzenetére
Normálnál 1280x800, játékban meg igazából teljesen mindegy, mert az összessel kipróbáltam, mindegyiken így van.
-
WannaBeBoy
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok nekem tanácsot adni abban, hogy a különböző videómegosztók videóit miért nem tudom folyamatosan nézni? Az esetek nagyon nagy részében 5 másodpercet lejátszik, aztán tölt, megint pár másodpercet megy, megint tölt. Van mikor ezt olyan durván csinálja, hogy amúgy egy pár perces videót majdnem 20 percig tart megnézni. Egyébként a vonalam az egy 10 megabites ADSL, illetve wifi routerről használjuk ketten a netet a saját laptopommal, meg párom laptopjával.
Próbáltam már pár dolgot, de még akkor is ugyanilyen, mikor mellette semmi más nem megy ki netre. Pedig azért ez még annál is durvább, mint mikor 1 megabites vonalam volt még csak, most meg 10 és rosszabb. Viszont speedtest.net-nél 6-7-től lentebb nem megy a sebesség.
Valami ötlet? -
WannaBeBoy
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg tudna abban nekem tanácsot adni, hogy az MSI CX600-as típusú notimon hogyan lehet azt beállítani, hogy bekapcsoláskor kapcsoljon be a wifi is? Mert jelenleg, ha én manuálisan nem kapcsolom be indulás közben, akkor nem lesz elérhető a win 7 felállása után, csak restarttal. Van itt alul egy állapotjelző led, ami egy félhold alakú szimbólum fölött világít. Esetleg ennek lehetne köze a fent említett problémához? Csak, nem tudom kikapcsolni sehogy sem. Angol user manual-ban meg semmi értelmeset nem tudtam kihámozni a leírásból.
Valaki tud tanácsot adni ebben?
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest