Hirdetés
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fixer92
aktív tag
válasz MacGyver88 #21487 üzenetére
egyet értek Kityeszto -val. Frissítsd a BIOS-t, tedd fel a legújabbat, 99% hogy utána menni fog!
[ Szerkesztve ]
"Victory loves preparation!"
-
fixer92
aktív tag
-
fixer92
aktív tag
válasz ALONSO11 #21578 üzenetére
Ha nem tapasztalsz működésbeli hibát, akkor szerintem nem kell hozzányúlod, legyen egy jól szellőző házad.
Én is olvastam, hogy melegszenek, nemrég raktam össze egy ilyen gépet, nem volt vele szerencsére gond. Ha para van meg úgyis megy vissza gariba."Victory loves preparation!"
-
fixer92
aktív tag
válasz hanhp455 #21583 üzenetére
CMOS reset-et próbáltad? Szerezni kéne egy olyan procit amit tutira támogat, és azzal megnézni, hogy mit csinál. Másik fajta ram? Próbáld meg, hogy csak 1db memória modult hagysz benn és úgy mit csinál...
De sajnos az is lehet, hogy hibás a lap."Victory loves preparation!"
-
fixer92
aktív tag
válasz hanhp455 #21586 üzenetére
CMOS reset (hadd ne keljen gépelnem) (első hsz)
Alaplapod leírása 1 fejezet 30.oldal.
-
fixer92
aktív tag
válasz Csaszykj #21587 üzenetére
Szia, ezer bocs figyelmetlen voltam (éjjeli meló hátránya)
Hát akkor az is lehet, hogy hibás a lap. Több procival és rammal is próbáltad szóval más lehetőség nagyon nincs...
BIOS visszaállítottad alapra gondolom... Nem emlékszem olvastam -e."Victory loves preparation!"
-
fixer92
aktív tag
válasz thorex #21595 üzenetére
úh az kicsit sok... de én jópár giga lapot raktam be konfigokba, nem kellett még gariztatni, msi -t már igen, asus ból is jópárat, abból 1 db ment gariba... gigánál ez a ultra durable nekem pl bejön, van aki ezekkel nem foglalkozik. 100 szónak is 1 a vége, 1+ a gigára részemről.
-
fixer92
aktív tag
válasz lalakov #21612 üzenetére
Ráteheted a win7-et itt vannak a driverek is.
-
fixer92
aktív tag
válasz Mulderpapa #21637 üzenetére
Próbáltad átdugni másik sata portba?
-
fixer92
aktív tag
válasz Mulderpapa #21639 üzenetére
halodkolhat a sata vezérlő, vagy maga a lap. de a merevlemez is... jó lenne másik vinyóval is kipróbálni, vagy a vinyót másik gépben.
[ Szerkesztve ]
-
-
fixer92
aktív tag
válasz fenergie84 #21670 üzenetére
szia
én is néztem, és a látottak alapján fogadja a régebbi procikat (631 est láttam), olyant is ami nincs a listában. de a puding próbája az evés
-
fixer92
aktív tag
válasz sh4d0w #21689 üzenetére
Hát asus-nál akkor biztos tudják...
Itt is azt írja, hogy ok, ezek szerint akkor mehet bele.
De csak a 2.00G PCB-től!!![ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
válasz Newyorker #21717 üzenetére
Az alaplap 945G chipset-es az pedig elviekben ezeket a procikat támogatja de ez a chipset támogatása, nem feltétlen jelenti azt, hogy ez az alaplap támogadja, delviekben kellene! Azonban felhívom a figyelmed, hogy ez több dologtól: BIOS verzió, PCB is függhet, hogy mit támogat.
[ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
Szerintetek mitől lehet, hogy alkalom adtán, van hogy 1 héten egyszer van h 2 naponta, bekapcsolom a gépet betölt a win, az asztal, és ott lefagy, reset és utána megy rendesen. 2 alaplappal is előfordult. Okozhatja ezt tűzfal vagy vírusirtó? Vagy valami más program?
-
fixer92
aktív tag
válasz syberia #21723 üzenetére
Minden ugyan az, újratelepítés után jött ez elő, a ramok alapon mennek 1,5V 1333mhz
Az alkatrészek hibátlanok, mert ha a legelején nem jön elő akár naphosszat is mehet gond nélkül...
Táp egy FSP Aurum 500...
Szerintem valami program miatt lesz, pedig alap indulásnál csak a vírusírtó, meg a tűzfal indul. (gyanítom hogy a 2 közül valamelyik)"Victory loves preparation!"
-
fixer92
aktív tag
válasz fixer92 #21727 üzenetére
Most meg olyant csinált, hogy netezek, egyszer csak megáll az egér semmire nem reagál 10sec ig utána megy, pár másodperc múlva megint megfagy, pár pillanat megint megy. Ezt eljátszotta 10x aztán mondom jó lekapcsolom a gépet. Leállításkor mikor csak simán le kéne kapcsolni mielőtt teljesen kikapcsolt a ventik felpörögtek majdnem maxra aztán leállt. Újraindítás után most nincs gondja. Ez mi a fenétől lehet?
-
fixer92
aktív tag
válasz csinturi #21776 üzenetére
Csavarhúzóval be tudod kapcsolni. A bekapcsoló gombot amire kötnéd 2 kis pöcköt az alaplapon csavarhúzó segíségével "zárod" akkor a gép elindul. (nehogy elhajlítsd a tűket, csak egy lapos fejű csavarhúzót tégy oda ugy hogy mind2 höz hozzáérjen.)
[ Szerkesztve ]
-
fixer92
aktív tag
válasz kekkec #21852 üzenetére
A lista szerint a G41 es chipset támogatja a kérdéses procit, érdekes, hogy miért nincs benne a támogatási listában. Ha van lehetőséged a vásárlás előtt azért teszteld le. (legfrissebb BIOS lehet kelleni fog.)
-
fixer92
aktív tag
üdv
szerintetek a 2 közül melyik jobb választás?
ASUS P8Z77-M PRO vagy ASUS P8Z77-V LK?"Victory loves preparation!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.