Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
válasz fenergie84 #2227 üzenetére
Esetleg nem-e azért mert a proci csak 1066Mhz-t tud. [link]
-
DonThomasino
veterán
válasz fenergie84 #10422 üzenetére
Bárhova dugod, ez van?
Driver frissités volt már?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
DonThomasino
veterán
válasz fenergie84 #10433 üzenetére
Hát akkor illene .
Szedd le a legújabb driver t a gyártó oldaláról és próba." I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
törölt tag
válasz fenergie84 #10491 üzenetére
Köszi! De már megvolt ez a része,ki lett próbálva más memóriákkal,videókártyákkal és procikkal is. De ugyanezt csinálta.Valami egyéb ötlet?
-
törölt tag
válasz fenergie84 #10494 üzenetére
Köszönöm a segítségeteket! Még próbálkozom,remélem,hogy még nem halt meg.
-
bypass|HUN
aktív tag
válasz fenergie84 #10532 üzenetére
Nos, az a konfig már rég nem igaz....
Egyébiránt egy chieftech gps 550 ab hajtotta, de szerintem az lesz a ludas....
Szóval, most kell egy tápot szereznem...avval kipróbálom, mert ez most se kép, se hang....[ Szerkesztve ]
"A globális mindenség nem tönkretehető." by Tiby
-
spista222
addikt
válasz fenergie84 #10804 üzenetére
Miről kapja a feszültséget az USB és a PS2?
Mert ha a készenléti 5V-ról akkor ez jele lehet egy rosszalkodó kondinak a tápban.
PCI-os USB kártyával nem próbáltátok még? -
spista222
addikt
válasz fenergie84 #10809 üzenetére
Lehet hogy az USB-s bill több áramot zabál és ezt már nem bírja a készenléti 5V és a PS2/USB is azon van.
-
spista222
addikt
válasz fenergie84 #10811 üzenetére
Ez csak az én tippem, milyen táp?
-
spista222
addikt
válasz fenergie84 #10813 üzenetére
Járt már nálam a kistestvére(Chieftec GPS-400AA-101A) aminek rossz volt a készenléti 5V kondenzátora.
Ha kikapcsolod a gépet akkor világít még a billentyűzet?
Mert ha nem akkor más gond van. -
Stonerice
őstag
válasz fenergie84 #14326 üzenetére
Mintha a 4 pines 12volt nem lenne rádugva az alaplapra.
Pénz beszél, kutya utal! Aktuális főkomponenseim: 5600X / Msi B450 Gaming Plus Max / 16GB 3733 cl16 / Sapphire Nitro Rx480
-
törölt tag
válasz fenergie84 #14326 üzenetére
Ha kiveszed belőle a RAM-ot vagy a VGA-t, akkor sem csipog? Mert ha ez a helyzet, akkor valóban a lap nyekkent meg.
Feltéve ha a többi alkatrészről tudod, hogy működőképesek.
-
ravail
senior tag
válasz fenergie84 #14332 üzenetére
Szia!
Lehet, gyogyi kérdés, de úgy látom, 2 féle CPU-t és többféle VGA-t tud fogadni ez a lap. A benne lévő CPU-nak megfelelően van jumper-olva? (User manual 13. old.) -
törölt tag
válasz fenergie84 #14336 üzenetére
Még a procit lehet esetleg másik lapban megnézni.
-
spista222
addikt
válasz fenergie84 #14334 üzenetére
Felesleges próbálkoznod, ami hozzám került NF3-as lap(10+) mindegyiken meg volt sülve a chipset. Nálad is ez a helyzet. Ha tartósat akarsz akkor vegyél bele VIA-s lapot azok megölhetetlenek ebben a kategóriában külső beavatkozás nélkül(hibás táp vagy memória).
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz fenergie84 #17130 üzenetére
A kérdés jó. Sztem a 3GB ból. Mivel fizikálisan látja az XP is a 4gb ramot csak nem tudja megcimezni őket, ezért tud csak 3,5 öt kihasználni belőlük.
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Put2
tag
válasz fenergie84 #19526 üzenetére
Kösz a gyors választ.
(#19527) jim bcs: Neked is.
-
Kityeszto
tag
válasz fenergie84 #21665 üzenetére
csáó itt a támogatott procik listája : [link]viszont gyanus volt hogy a régebbi procik nincsenek benne kicsit utána néztem és sokan beraktak régebbit ami nincs a listába és tökéletesen ment nekik a legközelebbi az 530 as volt amit olvastam szoval ha ez megy akkor a te 531 esednek is mennie kell deha választhatsz hozzá akkor inkább a listábol válassz hozzá de szerintem nem lesz gond
[ Szerkesztve ]
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
fixer92
aktív tag
válasz fenergie84 #21670 üzenetére
szia
én is néztem, és a látottak alapján fogadja a régebbi procikat (631 est láttam), olyant is ami nincs a listában. de a puding próbája az evés
"Victory loves preparation!"
-
Kityeszto
tag
válasz fenergie84 #21672 üzenetére
hát igen igy már teljes a lista menni fog az
Egyszer egy számítógép megvert sakkban - de aztán alulmaradt kick-boxban
-
steve24
aktív tag
válasz fenergie84 #21709 üzenetére
Erre gondoltam, kipróbálom másik táppal, ha nem javul meg, vissza viszem a boltba, pcx , kicserélik vagy megcsinálják? Mennyi idő?
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
steve24
aktív tag
válasz fenergie84 #21713 üzenetére
Köszönöm a segitséget táp ügyileg. tényleg az volt a baj, vagyis inkább érinkezési hiba!
Túl sokat fogyaszt a CPU (95W). amikor összeraktam kb 1 hónapja nem volt ilyen a táp 4pin es csatija.
.
hát kiváncsi leszek hogy ez meddig birja
Thermaltake Hamburg 530W sikerült vennem. vagy lett volna egy CHIEFTEC 500W oem.
De a házam is ilyen márkáju és inkább ezt vettem.Köszi a segitséget!
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
atike
nagyúr
válasz fenergie84 #30617 üzenetére
Csökkentett módban...? Úgy bejön a kép?
-
Rivaul
addikt
válasz fenergie84 #30617 üzenetére
Beállítás probléma lesz. Az xp vagy nem megfelelő felbontásra teszi a képet vagy elsődleges asztalként aktívan a dsub csatlakozót használja. Indítsd el dsub-on a gépet ahogy működik rendesen utána alkalmazd a dvi-t elsődleges monitorként és dugd át a monitort.
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
Rivaul
addikt
válasz fenergie84 #30623 üzenetére
Win8 esetében rákerestetek másik monitorra s ha nem is talál akkor is kirakhatom arra a képet. lehet ezt nem tudja az xp, ez nem is jutott eszembe. Ebben az esetben még 1 monitort rá kéne kötnöd a gépre ogy érzékelje a port.
Mod: a másik monitor is képes arra a felbontásra mint az amit használsz? Mert akkor sem ad képet ha túl nagy felbontáson akarod hajtani.
[ Szerkesztve ]
Eladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
windlord
őstag
válasz fenergie84 #40890 üzenetére
Könnyen előfordulhat
-
Gézengúz
addikt
válasz fenergie84 #50100 üzenetére
Nem lehet, hogy CL9-ben akar menni? Bár a Kingston ramok azért el szokták még viselni 1600-on a CL9-et
-
MrDerekas
addikt
válasz fenergie84 #62217 üzenetére
Elsődlegesen elképzelhető. Ugyanakkor a táp és a processzor sincs kizárva ennyiből. Csere alkatrészekre van lehetőséged, hogy megkeresd a hibaforrást? Mert akkor lehet kezdeni a kizárásos hibakeresést.
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
MrDerekas
addikt
válasz fenergie84 #62221 üzenetére
Ha a proci szállt el, akkor sem csipog. Ha a proci kap kevés tápot, akkor sem. (De ez sem 100%)
[ Szerkesztve ]
www.derekas.webnode.hu --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- --- https://logout.hu/bejegyzes/mrderekas/a_szkeptikus.html
-
geckowize
őstag
válasz fenergie84 #77537 üzenetére
Szia,
Attól függ, milyen proci van benne.
3rd/2nd/1st Gen AMD Ryzen™ Processors :
1 x M.2_1 socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode)*
1 x M.2_2 socket 3, with M key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (PCIE 3.0 x 4 mode)*2nd and 1st Gen AMD Ryzen™ with Radeon™ Vega Graphics Processors : 1 x M.2_2 socket 3, with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 X2 mode)
Total supports 2 x M.2 slot(s) and 6 x SATA 6Gb/s ports
2 x SATA 3Gb/s port(s),
2 x SATA 6Gb/s port(s)
2 x SATA 6Gb/s port(s),AMD B450 chipset :
1 x M.2_1 socket 3, with M key, type 2242/2260/2280 storage devices support (SATA & PCIE 3.0 x 4 mode)AMD Athlon™ with Radeon™ Vega Graphics Processors :
4 x SATA 6Gb/s port(s),
Support Raid 0, 1, 10* PCIe x16_3 slot share bandwidth with PCIe x1_1, PCIe x1_2 and PCIe x1_3
* When the M.2_1 Socket 3 is operating in SATA or PCIE mode, SATA6G_5/6 ports will be disabled.
*When the M.2_2 is occupied by M.2 device, PCIe x16_1 will run at x8 mode.Ha a procihoz közelebbi M.2 slotba raktál SSD-t, akkor az M.2_1 slotról van szó konkrétan. SATA6G_5 és SATA6G_6 portok így disabled-ek, tehát nem használhatod őket.
Ha az M.2_2 slot-ba raksz bármit, a PCIe x16_1 slot csak x8 módban fog futni, ami nem tűnik olyan jó hírnek.
Persze abban az esetben, ha nincs dedikált videokártyád, vagy egy olyan gyengébb kártyád van, aminek a sávszéle kisebb, mint a PCIe x8 határa, akkor igazából szerintem nyugodtan rakhatsz még egy M.2 SSD-t az M.2_2 slotba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hálózati / IP kamera
- Eredeti játékok OFF topik
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Marvel Rivals - Középpontban Moon Knight
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest