Hirdetés
Aktív témák
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Van egy MSI K8T-NeoV alaplapos configom és majdnem tökéletesen müködik! A kis hibája amikor rányomok a kikapcsolásra windows-ban kikapcsol és mire majdnem teljesen leállnak a ventik, ujra bekapcsol és ujraindul! A kikapcsológombot ha megnyomom persze lekapcsol de ez szerintem nem normális! A biosban lehet a megoldás? Előre is köszi! Üdv mindenkinek! Laci
[ Szerkesztve ]
Utálom azokat akik nem képesek legalább 1 települést megadni az adataikban....
-
akhilleus86
csendes tag
Hali! Majdnem új AMD gyári hűtővel egy 3000+ sempron 1800 at pörög! Minden alapon van! Üdv! Laci
-
akhilleus86
csendes tag
Hello! Volt cmos reset is! A táp is jó más gépben és más táppal is csinálja habár az egyikkel nem de az meg kell a gépembe!
[ Szerkesztve ]
-
akhilleus86
csendes tag
Hello! Ha a bios elem rossz lenne nem kellene elfelejtenie az órát is vagy a beállításokat? A táp az jó mert más géppel hibátlanul müködik!
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Egy kis segítséget kérnék! Adott egy MSI K8T Neo-V alaplapos gép 3000+ Sempron, 512 DDR, 64 mb Agp, 400W-os táp stb! Azt produkálja, hogy mikor rányomok a windowsban a kikapcsolásra, ujraindul! ( ez után a gombbal ki lehet kapcsolni)! Próbálkoztam bios frissítéssel! Mindenféle beállítással, másik táppal, elemcsere.... stb! Mégis ujjraindul! Mivel próbálkozzak??????? Légyszi segítsen valaki jó ötlettel!
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Egy A7V8X-X alaplap biosat szeretném frissíteni! Floppyt nem találtam ugy hogy csináltam egy win98 as boot lemezt és még melléírtam az asus oldaláról az a7v8xx13.awd és bebootolok a lemezről és nem indul el a fájl! Miért? Vagy egyéb ötlet esetleg win-en keresztül? Köszi! Üdv! LAci
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van 1 Abit NF8-as alaplapom és minden más alkatrész ki van próbálva működik, de az alaplap nem kapcsol be! Vagyis világít rajta a szokványos piros led, de a bekapcsolásra nem reagál és meg sem mozdítja a ventiket! Valami ötletetek van? Köszi!
-
akhilleus86
csendes tag
Sziasztok! Az lenne a problémám, hogy van 1 Abit NF8-as alaplapom és minden más alkatrész ki van próbálva működik, de az alaplap nem kapcsol be! Vagyis világít rajta a szokványos piros led, de a bekapcsolásra nem reagál és meg sem mozdítja a ventiket! Valami ötletetek van? Köszi! Egyéb ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- ASRock Z87 Pro4 alaplap, hibátlan működéssel eladó! OEM, csak a lap maga. Nincs tartozék!
- Patriot Viper Xtreme 5 RGB 32GB KIT DDR5 8000MHz CL38 (2x16gb) (9 év alza gari)
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- ASUS MAXIMUS VII HERO Alaplap - INGYEN POSTA!
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest