Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
ASUS P5K alaplaom van BIOSt frissitettem...de a régit nem engedi vissza irni mivel sajnos olyan a BIOS és ezt irja ki AMI Bios van rajt..!
Cheking NVRAM...
not enough space in runtime area!!! SMBIOS data will not be available.Bootolás elött kapom ezt az üzenetet... mit jelent vajon..! BIOS frissitettem légyszives mielöbb válaszoljon aki talakozott ilyennel... köszi...
-
#TOTTI
őstag
válasz Daemon09 #4959 üzenetére
ASUS P5K alaplaom van BIOSt frissitettem...de a régit nem engedi vissza irni mivel sajnos olyan a BIOS |STOP| ... (azaz olyan ami régebbivel nem engedi felülirni önmagát..! nekem az volt furcsa a frissitésben h nem teljesen törölte a a folyamatábra szerint.... EZ BIOSsal frissitettem..!)
... és ezt irja ki...... AMI Bios van rajt..! -
#TOTTI
őstag
Én se gondoltam volna MSI S462es lap volt.. és a 2400+os AMDt mindig visszavette.. viszont a 2200+ossal amire kicseréltem ment... és a masik lap is a 2400+ossal... Nem gondolom hogy a proci belenyugodtam hogy.. ez van kész... viszont több 478as alaplappal elöfordult ilyen ott csak lapot tudtunk cserélni...
-
#TOTTI
őstag
válasz Hókusz Pók #9323 üzenetére
P5Q akar a sima is.. de igénytöl függő...
-
#TOTTI
őstag
Abba a lapba lehet hogy felesleges a CL5 1066 de amugy igencsak megéri egy jobb Core2Duo mellé... Rizikós a 4x1 giga is mint irtad! Az északi hid memóriavezérlője lehet nem birná stabilan bár a lap anno csucs volt szóval valoszinű stabil lesz.. és ugyanigy gond lehet a 2x2 gigaval is...
4 giga 32 bites XP mellett felesleges 2 giga dualban böven elég.. nem fog elfogyni.. és mivel 32 biten nem lehet 4096mbnál többet cimezni a 8800GT ugye elvesz egyböl 512 + cache + bios és igy már csak 3 giga marad cimezhető.. igy is több mint a 2.. de.. majd raér markas modulbol akkor venni még 2x1 gigat amikor lapot meg procit cserél.. Black Dragon akkor is kapható lesz..
64 biten mas a helyzet ott már cimezhető a 4 giga de kihasznalni ott is nehéz lesz..
1,5-2 év mulva az a proci már kevés lesz..also kategoriás conroe (E2200) megeszi.. még rogyá huzva is (4.2n)..
-
#TOTTI
őstag
64 bites XP vagy Vista alatt a 4gigaval nem lesz gond.. de 32 biten csak 4096Mb a max amit meg tud cimezni az op rendszer.. azaz ebbe beleszámit mindenféle memória ami a gépben van.. a 8800GTé a CPU cache.. és még a vinyonak a gyorsitotára és a BIOS mérete is levesz belöle... ha nem menne a 4x1 adj egy kis plusz feszt az északi hidnak ha ugy sem akkor marad a boltos megoldás vagy a 2x1 giga.. sajnos csak ennyit tehettem ezügyben...
ui.: igen már most kevés de én ilyet nem mondhatok...[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
válasz FRENK1988 #9499 üzenetére
Alapvető különbség az hogy a DS3L 4 fázisú tápellátással rendelkezik míg a DS3 már 6al... Tuning esetén jól jön a DS3 valamint sokkal stabilabb lehet...
Különbözik még ebbe abba SATA, stb. de az szinte elhanyagolható...
Ha kicsit komolyabban gondolod hagyd az Lest.
Sztem....
-
#TOTTI
őstag
Összeségében segiteni nem tudok de Q6600nál csutkára huzva néha felmegy a cpu teszt 3fpsre is.. de E6750nel már nem megy..
3D mark összpontszám nem is olyan vészesen kevés... ha minden alapon van...
Videokarira gyanakszom..
Lehet hogy elmászott a PCI-E frekvencia... 100ról..? hallottam ilyet hogy alapból fixálni kellett.. csak itt AT HD2600PronálEsetleg Próbálj meg ati hotfixet... nem tom az segit e rajt... vagy esetleg régebbi drivert.. 7.12est csak hogy azzal jó e...
Ha ezek közül semmi akkor irj még és gondolkodom mi lehet.. mert annyira ráérek..
-
#TOTTI
őstag
Melyik alaplapról s mit szeretnél tudni..? Specifikációk fenn vannak az oldalukon tapasztalatok pedig a megfelelő topikokban..! Sajat tapasztalataim nincsenek mivel nem sok ideig használtam ilyen lapokat.. de egy jol kiépitett Xes lappal semmiféle probléma nem lehet... akárcsak egy kiforottab P45el.. és mivel Gigabyte lapról van szó P35-DS3at beleértve és onnan felfelé csak jól kiépitett lapjaik vannak...! Beleértve a G33M-S2öt is.. 6 fázis CrossFire 1:1 alá lehet menni.. RAM osztásba... Nekem mini gép a mániám és ennél a lapnál nem nagyon talalnék jobbat...
-
#TOTTI
őstag
válasz Johnny Cage #9612 üzenetére
Ugyanazt tudja a lap.. nagyobb különbséget nem tudok mondani mivel nincs velük tapasztalatom.. kiépités hasonló.. én személy szerint a Gigabytera szavanék személyes szimpátiából.. de ránézésre a P5Q szimpatikusabb.. szóval nem tudnék én se hirtelen dönteni de ha nyakamhoz tartanák a kést Gigabyte lenne..
-
#TOTTI
őstag
válasz OpUnlimited #9694 üzenetére
GS kicsit.. jobb de én a 7300GTt venném...
-
#TOTTI
őstag
Sziasztok csak érdekességként teszem fel a kérdést hátha már találkozott valaki ilyennel..! Van egy ASRock P4i45E lapom amiben kondikat cseréltem.. és a ramok mellé teljesen más értékűt véletlenül..! De fel se tünt csak akkor amikor feltelepitett Windowsra videokártya drivert tettem..
Driver nélkül lehet állitani a felbontásokat.. semmi gond nincs...ATI 9200-al... 640*480 ment de felette nem érdekes csikok futkároztak a monitoron..
aztán
...próbáltam egy Gef MX400at.. microsoft driverrel minden tökéletes kivéve hogy nincs D3D...
...nVidia driverrel pedgi 640*480 teljesen jó... felette pedig DOSos mosolygó smilekat tesz ki a képernyőre 80*25 öt..
...régebbi direkt Gef2 driverrel meg egy idő után átvált 15szinre meg 640*480ba.... és ugy is marad...érdekes ez a smile... dolog... végülis nem érdekel mert ez csak ilyen unalomüző de igy is hagyom..
Ami még érdekes... vadonat új 512Mb 400Mhzes Kingmaxal el sem indul... viszont a minden lapban első pillanattól hibázó elixir 512 400as rammal hiba nélkül lefut a Gold memory és kinozza az Orthos is.. de semmi...!
érdekes... vagy csak nekem..?!?
-
#TOTTI
őstag
válasz juliabrilke #9753 üzenetére
Igen a lap tutti... majd egyszer átforrasztom csak még le fogom videozni a müveit..
-
#TOTTI
őstag
válasz juliabrilke #9755 üzenetére
Mindenképpen összedobom majd csak semmi hozzá valo cuccom...
-
#TOTTI
őstag
-
#TOTTI
őstag
válasz Hókusz Pók #9853 üzenetére
Van rajt integrált modem de csak kivezetéssel éred el..!
-
#TOTTI
őstag
válasz juliabrilke #10305 üzenetére
Abban az esetben kell az a MOLEX casti ha 20 pines tápod van és SLIt akarsz..!
-
#TOTTI
őstag
válasz juliabrilke #10314 üzenetére
Igen SLI nem CF én SLIs lapba tapasztaltam ezt vagyis olvastam a leirásában... de majd megkérek egy MODERÁTORt hogy javitsa ki és SLI melé tegyen egy /CF et... Annal a lapnál ugy volt ha nincs +4pin és van SLI akkor kell a MOLEX... de igy igaz a több sosem árt.. vagyis majd kiderül...
-
#TOTTI
őstag
válasz lala42 #10840 üzenetére
Ez a Celeron D amit te kiemeltél! A 440es az nem Celeron D... Az új Celeron.. Ami viszi a celeron Dt az nem biztos hogy viszi a 4x0 is... De ami viszi a Conroet azaz a Core 2 Duot az mindenképpen vinni fogja..
DJGABI: P5Ks lapnál pedig nem kell aggodnod az mindent visz...
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Bocsi az OFFért de kicsit ide vág a dolog..!
Ha bárkinek bármiféle gondja van alaplappal videkártyával akkor igy talan könnyebb átvészelni..!Új de főleg régebbi tipusú alaplapok, videokártyák beszerezhetőek nálam!
Nagyon olcsón!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- E-roller topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Politika
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest