Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• kriszbon

őstag

válasz Shady313 #17133 üzenetére

Hát igen elég hulladék a biosa, egyedül a PCI-e frekit tartja meg fix 100-on, de állítani azt sem lehet nem beszélve a ramokról mert azt sem lehet fixálni feszt is csak + 0.1v. tudok adni nekik, bár azt még nem kellett mert eddíg bírták a 470Mhz-et alapon! Az alaplap chipje az jó lenne, csak a gyártó rakott bele xar biost! A progi a SetFsb névre halgat rengeteg dolgot lehetne benne állítani még de én Qrvára nem értek hozzá :B így csak az Fsb-t növeltem abból úgy hogy tartsa a PCI frekit 33-on 935-ös Fsb-vel még teljesen stabil alapfesszel a proci(1.32v) terhelés alatt viszont már csak 1.25-27v. Ezért lett volna jó ha többet tudok neki adni! A házam eléggé szellős szerintem, a képeken nem látszik, de elől van 1 90-es venti(2900rpm) ami pont a kártyával van szembe és végigtolja rajta a levegőt, hátul meg azonnal távozik a rácsozaton meg az üres slot helyeken+oldalt is 1 ugyanilyen van [link] [link] Szerintem ennyi bőven elég, amúgy a kártya így egyáltalán nem melegszik túl :DDD

Mindörökké az első tökösebb gépem 4S akkuval: https://www.youtube.com/watch?v=ryVAamO5QpI (a többit már magam építettem kicsit jobbra) Netuddki, valahol a térben és időben! Vazze eltévedtem! Valaki?? Segitsééééééég!!

Aktív témák

Hirdetés