Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
INMOTEP
őstag
Helló én a Simonz carvax színezett féle polirt használom évek óta domet tisztítókendővel , a kendő anyaga annyira finom hogy vízzel beáztatva szétmállik szóval évek óta ezzel a kombinációval kezelek saját és ismerősöm autóit, és teljesen megvagyok vele elégedve,és mások is. legfőképpen Audikat szoktam pl A6 -és 97 es A8 ast nagyon szép eredményt lehet elérni így is,Lehet nem a legjobb minőségű polir de volt a kezem alatt sokkal rosszabbak is így ennél maradtam
-
INMOTEP
őstag
Mi a véleményetek a Simonz termékekről ?
-
INMOTEP
őstag
Helló ismét én egy olyan kis apró gondom lenne hogy nemrég vásároltam egy Fiat Puntó van kisteherautót és az előző tulaj rakott rá pár matricát ami már kezd felválni , ha én leszednék párat akkor a ragasztóanyagot mivel tudom eltávolítani ? ami nem sérti a fényezést ? ezelőtt volt egy másik autóm és volt rajta egy undormány H betű azt leszedtem és a ragasztóanyagot Wd40 sprével gyönyörűen leszedte és a fényezést nem bántotta akor ismét wd 40 ? vagy van más anyag ami leszedné ?
-
INMOTEP
őstag
válasz Winner_hun #5063 üzenetére
de ezt nem értem meg hogy a régi autókon ugyebár üveg bura volt , azokon lehetett cserélni jóval költség hatékony volt .......... ezekeket a plexi lámpákat mértnem csinálták meg úgy ? ezt tudni kellett volna a gyártónak hogy egy idő múlva karcos lessz és ha elhasználodotótt vagy sérült akor veszel hozzá egy plexit és kész , elvileg cserélhetőnek kellene lennie csak nincs hozzá külön plexi pedig a foncsor kitűnő állapotban van
-
INMOTEP
őstag
-
INMOTEP
őstag
válasz #00809728 #5067 üzenetére
Nos találtam a vaterán 2000 res és 3000 res csiszolópapírt , kérdés : az eladó tájékoztatott hogy kilehet csiszolni a karcokat belőle , azt javasolta vegyek 3000 rest is és tud adni polirt is hozzá ...... 2000 re papír 100 / db . A 3000-es 500 FT/DB 138 X 230MM ez 3m es termék elég a 2 lámpához 1-1 db csiszolópapír ?
Másik kérdés : találtam nagyon olcsón Fix-IT Pro karcjavítót valaki vett már ilyet ? menyire tartós az eredmény ? már ha van
-
INMOTEP
őstag
válasz #00809728 #5077 üzenetére
még valami . olyan gondom van ami esztétikailag zavar mégpedig az ablak króm kereten furcsa foltok vannak , olyan vízkő féleség foltokban , persze nem mindenütt csak a jobb oldalt a visszapillantó körül , probáltam leszedni de eddig semmi , autópolir wax stb , épp olyan amikor lemosod a kocsit és vízfoltosan szárad meg , de ez rajta marad és nem jön le mosással sem ........ ,Mit lehet ezzel kezdeni
-
INMOTEP
őstag
válasz #00809728 #5084 üzenetére
annyira nem zavaro és nem is sok helyen van ott és halvány , még próbálkozok kis helyeken pár szerrel majd írok hogy ha van valami eredmény ,, különben eléggé meggyőző ez a fix it pro . 900 ft ért tudnék vásárolni ujjat 2 fejjel , ezen tűnődöm hogy menyire használható mint a videón és menyire hosszan tartó [link] [link]
-
INMOTEP
őstag
válasz #00809728 #5084 üzenetére
" Sajnos semmit sem.Csere , vagy elnézegeted.... " Nos sikerült megoldást találni a problémára mégse hagytam annyiban , a titok nyitja szódabikarbóna , ezzel átdörzsöltem többször és szépen le is vitte a foltokat semmi nem látcik , és még fel is újította a fényét a krómnak hogy mik vannak
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest