Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz pckownz #41214 üzenetére
Persze, minek koltsek ra, ha nem hasznalom semmire, amugy is itt a palyazatos i3-as laptop mellettem, ha nagyon akarom, akkor felnyitom.
Latod, inkabb veszek 130 ezres telefont, de a gepre nem koltok
Egy ssd-t elbirna, de nagyjabol ennyi az ossz problemaja, meg haldoklik a rendszervinyo, de nem igazan mozgat a dolog.
Ja ennél újabb konfigot küldhetsz, ha akad free vagy olcsóbb, sose rossz xd
(#41211) westcoastogCsak most nem megfelelő szellőzéssel nem mindegy hogy 76-80 fokig megy fel a vga vagy max 67-69-nél tetőzik.
Teljesen mindegy, jol gondoltam, teljesen ertelmetlenul szorakozol vele.
(#41214) pckownz
A teljes helyett inkabb az ágankénti terhelést nézném, ha necces. 20% tartalékot illik benne hagyni a történetben, de ugyis tdp-k vannak megadva, nem átlagok.(#41213) westcoastog
Engedd el, teljesen felesleges, ha csak nem a kinezet miatt, akkor szamit.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
válasz FireKeeper #41216 üzenetére
Errol miindig eszembejut egy volt osztálytársam, akinek szenzorhibás volt az alaplapja és 20 fok környéki értékeket mutatott, ő pedig erre verte a mellét. Aztán lecserélte és teleakasztotta a gephazat ventikkel, hogy de az elozo alaplap milyen jo volt, a 20 fok a normalis, afelett tonkremegy az egesz.
Fájdalmas.
[én meg nyugodtan codoztam a 93 fokos maghőmérsékletű passzív 7300 gs-el ]
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
"Nyuszi vagy bpre koltozni."
Everybody lies.
-
veterán
válasz pckownz #41233 üzenetére
Mintha lenne rojacin, alomvilagos hely az orszagban barhol, ha az embernek nincs penze.
Csak a sebesseg mas, bp picit gyorsabb, nem szeretheti mindenki.Nekem csak az feltuno, hogy mennyire lassu, itt "videken".
Felelmetes.Btw 35 ezerrel tobbet kaptam tizediken a tervezettnel, diakmunka opieOP
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
-
veterán
-
veterán
válasz westcoastog #41479 üzenetére
Most hoztam haza egy hp laserjet 5-öt, tudom, miről beszélsz.
Everybody lies.
-
veterán
válasz westcoastog #41481 üzenetére
Ha így kissé tisztább, nem mai csirke, de legalább 17 kilós szegényke.
Everybody lies.
-
veterán
válasz - = Zk = - #41547 üzenetére
Azzal meg pont semmit se érnél, de azért itt kilowattról lenne szó kezdésnek..
Everybody lies.
-
veterán
-
veterán
válasz westcoastog #41574 üzenetére
Valaki csak nekiáll bányászni vagy inni, erre várunk
Igyál, hát kihal a veréb!Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest