Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
börik39
tag
Helló mindenkinek most vettem egy 3870x2-es msi kártyát és driver bajba vagyok win7 alatt egyszerűen kifagy driver telepítésnél fekete képernyőre.Tudna valaki segíteni hogy mit tegyek fel akár xp akár win7 alatt plussz progit vagy valamit illetve milyen drivert használtok aki stabil win7 alatt.9.11-et probáltam.
Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Helló minenkinek nekem is 3870x2 van egy msi és erröl érdeklődnék ki milyen drivert használ?illetve alap 60 terhelés alatt 80fok-ra melegszik baj-e?egy phenomII x2 550-nel épp 15000 pontot csinál 3dmark06-ban ez egy picit kevés nem,ja 9.3 drivert használok mert 9.11 kifagyott telepítésnél win7 alatt.
Köszi a segítséget.
Ezek a hűtési megoldások engem is érdekelnek,mennyire hatékony drága meg ilyenek.Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Az igen szépek köszi a segítséget akkor a hőfokom is jó?Gondolom írtad volna ha nem majd próbálok újabb drivert amúgy nagyon tetszik a kártya elég erős még ma is.
-
börik39
tag
Nekem se megy fej újabb driver vagy lehet én vagyok a béna,monjduk már én is írtam,na mindegy használom így ezzel a driverrel így is szépen mennek a játékok.Amúgy mennyi az esélye hogy tönkremegy egy MSI 3870x2 oc?Azt olvastam hogy elég nagy az esély
-
börik39
tag
Hát ez igen a proci adja alá a lovat
Nekem csak 15k a 9.3 driverrel
Mondjuk nem is ilyen erős a procim.Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Ja és nekem ugyanannyit ment win7 alatt is meg xp alatt is.
-
börik39
tag
Lehet a régi driver végett nem tudom szerintem is többet kéne mennie.Esetleg ha valaki ajánlana egy nagyon stabil drivert ami jó ehhez a kártyához azt megköszönném.
Amivel nem melegszik nagyon és gyors is.Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Szép és jó gép Tetszik
-
börik39
tag
Nekem csak egy ilyenem van cooler master tx3 de jobb mint a gyári
Amúgy te milyen drivert használsz win7 alatt?Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Biztos szép lesz a teljesítménye,a démásznál meg felárat kell majd fizetned
Ahhoz a géphez kell majd táp gondolom nem lesz elég egy m-tech 400watt
Amúgy elfogadnák én s még egyet nagyon jó kis karik ezek.Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Akkor jól láttam hogy zabál van watt mérőm igaz monitorral együtt mér 22"lcd-vel alapon 170watt körül terhelésnél 360-80 watt ehhez azért kell táp,min.350-watt m-tech
-
börik39
tag
Csak viccnek szántam főleg az m-techet
-
börik39
tag
Én is egy 750-el hajtom.
-
börik39
tag
BUÉK! Az előző oldalon a 3870x2 hűtéséről beszélgettünk nézd meg megéri
-
börik39
tag
Hát pedig szerintem van kékhalál az egyik barátomnál is elkezdett kékhalálozni a win7 azért ez se tökéletes bár ott nem a videókari driver végett hanem hálókártya.Én speciall 9.3 drivert használok mert 9.7 fölött telepítésnél win7 alatt mind kifagyott,de egy pár hsz.-el fentebb volt erről szó egy páran ugyanebbe a helyzetbe vagyunk.Telepítésnél megfagynak az új driverek valamiért.
-
börik39
tag
Hova raktad a két nyolc centist engem is érdekelne
Levetted a műanyag borítást?Az egyéniség nem kiváltság,csak választás kérdése!!!
-
börik39
tag
Helló egy kérdés mitől lehet hogy 3870x2 kb.75 fok felett olyat csinál hogy szürke háttér pl.everest monitor teszt vibrál azt hittem kábel de kicseréltem és átdugtam a másik dvi-csatiba akkor meg a kék szín vibrált mitöl lehet ez döglődik a vga? vagy kevés a hűtés de ha visszamegy a hőfok akkor minden ok se húzva nincs se semmi a táp elég lehet új korától ilyen csak most vettem észre a monitorra is gondoltam de nem hinném mert az ugye eléri az üzemi hőfokot és kész a videókártya hőmérséklete nem számit neki.Na ennyi valaki segítene?
-
börik39
tag
Olyan mintha zavarná valami mint a régi tv-ken mikor szar volt az adás.
-
börik39
tag
Hát lehet hogy a monitor mert kipróbáltam a lcd tv-n és ott nem csinálta DE mi köze a videókártya hőfokhoz a monitornak?Egy benq 22-es full hd moncsi és átraktam a beállítását dinamikára és ott nem vettem észre semmit remélem nem dögődik
-
börik39
tag
Hát épp próbálgatom a drivereket de speciál énnálam a 8.7-es lassú pl.shift-be szaggat ugyanazon a grafikai beállításon mint mondjuk a 9.3 vagy a 9.7 ezekkel meg megy szépen és nem is fűt annyira.Leszedtem az msi honlapról azt írja a catalyst hogy a 09.0 verzió ez szépen megy és nem is melegszik annyira nekem ezzel a leggyorsabb win 7-alatt majdnem 14000 pont a többivel alatta van jóval.Próbálgattam sorba a drivereket és teszteltem is,hát kiábrándultam össze vissza van optimalizálva pl.9.8 épp hogy 10000 pont 10.1 majdnem 14000pont akkor hogy is van ez
-
börik39
tag
Nekem a 9.0 másoknak meg a 8.7 kinek mi
-
börik39
tag
válasz Dr.Skype #44138 üzenetére
Be van dugva mindkét tápcsati?Attól világíthat a led vagy esetleg a tápod,a driverekről annyit nekem sem a 8.7 sem a 9.8 nem jó,lassú vele a kártya de a 9.1 is jó már illetve 9.10 csak az a két driver nem az igazi.Igaz mi igaz nem melegszik a 8.7-el annyira de nem is használja a kártyát rendesen hozzáteszem NEKEM,másoknál más driverek a jók
-
börik39
tag
Próbáltad már régebbi driverekkel?Nekem pl.a legújabb driverrel mondjuk az játék történetesen a shift villognak a lámpák bár az 3d nem 2d.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest