Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
hakos1987
őstag
válasz Sera26 #37412 üzenetére
4 mag helyett többre mennél 2-vel, de gyorsabbal... A játékok nagyon-nagy része nem használ többet, csak 2 magot! egyébként ha tuningolod, elég lesz hozzá!
Amúgy magasabb felbontásnál, és jobb minőségnél nem kell a proci, mert ott VGA limit lesz, inkább alacsonyabb felbontásnál szűrők nélkül.... de ahogy látom a monitorod, nem lesz gondod.... 2.6-2.7-re próbáld meg felhúzni a procit!
[ Szerkesztve ]
Bolygónk 3 alapeleme: föld, víz levegő... vízzel és levegővel a hülye is tud hűtést építeni, de próbáltátok már földdel?! :)
-
-
eclipse006
őstag
válasz Sera26 #37966 üzenetére
nem tudom hogy kihajtaná-e mert nem rendelkezem infókkal,tesztekkel,az lenne a legjobb ha ennek utánajárnál(kereséssel) mondjuk,szerintem am. kábé intelben egy erős core2duo valamennyire kihajtaná,amdben pedig egy phenom!de ez csak úgy kigondoltam!
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
katt777
félisten
válasz Sera26 #37970 üzenetére
Akkor most kulturáltan mondd meg, mi az, hogy "Mi mondjuk prociban ami kihajtaná?", csak mert a legfontosabb összetevőket nagyvonalúan kihagytad (felbontás/összetettség), ergo nincs értelme a kérdésnek, vagy akkor azt mondom, hogy egy 2GHz-es processzor is kihajtja, meg egy 4GHz-es sem, és ez még így igaz is.
Először tedd fel értelmesen a kérdést, mert a "kulturált" válaszod totális semmitmondás.
Mellesleg elég kulturáltan válaszoltam, éppen annyit, amennyit a kérdésedre lehetett.Funkcionális analfabéták kíméljenek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest