Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- DPD tapasztalatok
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
aya
addikt
válasz tzimash #16190 üzenetére
Minden 3870 karinak egyforma hangos a hütöje amin referencia hütö van, max biosban más az alap fordulat, ez okozhat eltéréseket.
Az egy slottos sapphire gözöm nincs mennyire hangos, ( sapphire edition )
Akinek ilyenje van majd megirja a hangerejét.[ Szerkesztve ]
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
GReddy
tag
-
kreator
csendes tag
válasz tzimash #17157 üzenetére
Üdv!
Én Iponból rendeltem szintén sapphire full, vivo, merthogy a piros jobban néz ki, két slotos, kifújja a házból a meleget, stb... Ma hozza a futár, bontom ki és lám mi van a dobozban, hát persze hogy a kék, 1 slotos verzió .
Egyébként lenne egy pár kérdésem (soha nem volt még ati-m):-mivel tudom megnézni a hőmérsékletét? (everest 4.2 van fenn, nem látja ) eddig csak a gpu-z-vel tudtam,alapon 37-40 fokos, ez gondolom normális
-az viszont az -e, hogy néha leáll a venti?
-most a 7.11-es catalyst van fenn (ez volt a cd-n), letöltöttem a 8.1-et (vagy várjam meg a 8.2-t?) új driver telepítése elött le kell szedni az előzőt, vagy mehet rá az új egyböl?Válaszokat előre is köszönöm!
-
kreator
csendes tag
válasz tzimash #17243 üzenetére
Hello!
Amikor megláttam, k. dühös voltam, de később belenyugodtam. 150 km-re lakok bp-től, nincs kedvem reklamálni, küldözgetni, örülök hogy megvan, végül is ez is hd 3870, a hőmérsékletével nincs gond , tehát a hűtő jó, igaz nagy fordulaton elég hangos. Ipon-ék meg megrövidítettek ~2000 Ft-tal, valszeg többet onnan nem vásárolok...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest