Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Öregszem
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Derail Valley
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kreator
csendes tag
válasz tzimash #17157 üzenetére
Üdv!
Én Iponból rendeltem szintén sapphire full, vivo, merthogy a piros jobban néz ki, két slotos, kifújja a házból a meleget, stb... Ma hozza a futár, bontom ki és lám mi van a dobozban, hát persze hogy a kék, 1 slotos verzió .
Egyébként lenne egy pár kérdésem (soha nem volt még ati-m):-mivel tudom megnézni a hőmérsékletét? (everest 4.2 van fenn, nem látja ) eddig csak a gpu-z-vel tudtam,alapon 37-40 fokos, ez gondolom normális
-az viszont az -e, hogy néha leáll a venti?
-most a 7.11-es catalyst van fenn (ez volt a cd-n), letöltöttem a 8.1-et (vagy várjam meg a 8.2-t?) új driver telepítése elött le kell szedni az előzőt, vagy mehet rá az új egyböl?Válaszokat előre is köszönöm!
-
kreator
csendes tag
válasz tzimash #17243 üzenetére
Hello!
Amikor megláttam, k. dühös voltam, de később belenyugodtam. 150 km-re lakok bp-től, nincs kedvem reklamálni, küldözgetni, örülök hogy megvan, végül is ez is hd 3870, a hőmérsékletével nincs gond , tehát a hűtő jó, igaz nagy fordulaton elég hangos. Ipon-ék meg megrövidítettek ~2000 Ft-tal, valszeg többet onnan nem vásárolok...
-
kreator
csendes tag
válasz sutyi^ #17308 üzenetére
Amikor rendeltem volt kétféle Sapphire: Sapphire HD 3870 Full Vivo /azt gondoltam ez a piros nyákos, két slotos, ezt rendeltem, ez került kb 52.600 Ft-ba. Volt még a Sapphire Edition ez került 50.500-ba (legalábbis ezek az árak voltak kiírva). Annak ellenére, hogy a full vivo-sat rendeltem, kék nyákos, egy slotos-t kaptam. /sapphire edition-t/, a drágább áron /52.600/.
Amint látom, azóta már a sapphire edition is 52.100, a másik sapphire (elvileg a piros, dupla slotos) meg 51.000, szóval variálnak...
[ Szerkesztve ]
-
kreator
csendes tag
válasz sutyi^ #17324 üzenetére
Értesítőt a Full Vivo-ról kaptam, a számlán viszont csak annyi van sapphire hd 3870 pci-e. Full-nak full amit kaptam, mert benne van a black box-os kupon, de azt honnan tudom, hogy vivo-t tud -e (bár használni nem valószínű, hogy fogom ). Kéne legyen rajta valami plusz csatlakozó hátul, vagy mi? Mert ezen csak a két DVI meg a TV-out van? Reklamálni nem fogok, nem valószínű, hogy sokra mennék vele, mert már használom, de vásárolni már nem fogok Ipon-ból...
-
kreator
csendes tag
válasz Blero2 #18887 üzenetére
Hello!
Az "alap" Sapphire HD 3870 piros nyákos, dupla slotos hűtésű, a "Sapphire Edition" kék nyákos, egy slotos hűtésű, nekem ilyen van, terheletlenül 35-38 fokos, terhelve kb. 70 fokig melegszik, a hűtője nagy fordulaton (50%+) elég hangos. Full változatban vettem, adtak hozzá 3dmar06-ot, Cyberlink DVD Suite-ot, PowerDVD-t, és Black Box kupont, amivel ezeket tudod letölteni. Itt egy cikk képekkel: [link].
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kupon kunyeráló
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest