Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Milyen mosógépet vegyek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DPD tapasztalatok
- Építkezünk 6. rész (2024)
- OpenSuse Leap 16.0 pre alpha
Új hozzászólás Aktív témák
-
s1ru2
aktív tag
Ha sokáig járatod, maxon akkor elég hamar meg fog halni az a hűtő. Én ammondó vagyok, hogy inkább pasztázd újra a magokat. 20-25 fokot hozzott nálam ez a megoldás. És nem kell széthajtani szegény ventit sem hozzá. (amit aztán pótolni nem nagyon tudsz) Hűtést moddolni az X2-re meg igazán szórakoztató időtöltés...
[ Szerkesztve ]
Z87 Extreme4 / i5-4670k / Xigmatek S1283 / GTX1080 / 16 GB DDR3 / LG32UD89 / Panasonic 50DX710m / D5100 / 18-105 / Nikkor-Q.C Auto 1:2,8 f=135 / Nikkor H Auto 1:3,5 f=28 / Nikkor S Auto 1:1,4 f=50 / Galaxy S8
-
escape
aktív tag
Értem. Megfogadom a tanácsodat.
De akkor viszont jöjjön a második kérdés 10 ezerért.
Olyan 40-45 ért, milyen gyártótól javasoltok videókártyát a fent linkelt lapba? Játékra kellene, és annyi kikötésem lenne, hogy ATI legyen.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
escape
aktív tag
Ha találok olyan kártyát, amire le tudom cserélni a jelenlegit, akkor nem kell CF.
Egy kártyával is bőven megelégszem.
Viszont ha ilyen rossz a helyzet, akkor inkább hagyom az egészet, egy két évig még jó lesz ez, aztán majd jobban meggondolom mibe kezdek bele.Azért kell sportolnunk, hogy szép, izmos halottak legyünk. - Egyelőre hadjárat...
-
bolcsodal
addikt
Neked volt Codegen tápod? Vagy honnan vagy ilyen jól informált? Én már láttam Bluestorm tápot két hónap alatt elfüstölni....szóval semmi nem biztosíték
Azt a konfigot nézve az a táp 2-3 éve hibátlanul üzemel a gépében...
De No-offense...
Mellesleg egy 5750 kevesebbet kajál mint az én 3850-em....
[ Szerkesztve ]
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Balszerencse! Hidd el, hogy a menő tápok között is van kakukktojás....
De tény, hogy kéne tápot cseréljen. A hozzászólásom lényege épp az volt, hogy ahelyett, hogy vesz egy bika VGA-t inkább váltson AM3-ra....A Core-i5 drága a váltáshoz, de az AM3 teljesen reálisnak tűnik az ő esetében...persze egy 400-as FSP tényleg jó döntés lenne még ebben az esetben is (mondjuk egy későbbi 5850-hez már kevés lenne).
Na mind1...
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
-
Kovatis
csendes tag
Jól tudod, passzív hűtése van. Én is gyanakodtam a melegedésre, de miután 3 napig nem is kapcsoltam be a gépet és ugyanezt adta elő, szerintem ezt kilőhetem. Főleg azért is, mert ugye az órajelet leveszi amikor nincs rá szükség. Másrészt amikor anno megvettem próbálgattam a határait, és már majdnem a 3870 órajeleknél jártam amikor hibázott a kártya. 90C° felett volt akkor a hőmérséklete dögmelegben. Azóta nagyon kicsit volt húzva, idle kb 30-35 fok, terhelve 70 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest