Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sittes79
addikt
válasz d@minator #12734 üzenetére
Szia,
Pont most raktam be a gépbe egy ilyet vagyis a nem ref. hűtőset. várom az új catalyst-et szóval eddig még nem izzasztottam meg, de alapjáraton nem hangosabb mint a gainward gts 450 gs-em volt...szóval ajánlani tudom eddig...[link]
Ha már itt tartunk valakit nem érdekel egy dirt 3 promo kód? [link]
[ Szerkesztve ]
-
d@minator
addikt
válasz d@minator #16746 üzenetére
Na azért így este lehet hallani alapon, hogy van ennek a VTX3D 6850 ventinek egy kicsit idegesítő hangja. Ezért átírtam 60C fokig 25%-ra a venti fordulatot.
A művelet egyszerű:
1. GPU-Z-vel lemented az eredeti BIOS-t.
2. ATI RBE programba betöltöd a lementett BIOS-t és a FAN fül alatt elvégzed a módosítást. Utána elmented a BIOS-t más néven.
3. ATI Winflash programba betöltöd a módosított BIOS-t és Program gombra kattintva már fleasheled is. Újraindítás után kész vagy. -
Misua
senior tag
válasz d@minator #16777 üzenetére
A kari teljesen ugyanaz, csak nálad plusz pénz ellenében más matricát rakták rá egy szép nagy X betüvel, mely OC-re utal...igaz nem túl nagy ez az OC
Biosz csere után megváltozik az alapórajel, nálam volt 775/1000 lett 820/1100...már csak egy tripla X matricát kéne ráragasztanomBios updateléskor nekem nem írt ki semmit, igaz én parasztosan updateltem a bioszt. Nem DOSból ahogy a fehér emberek szokták, hanem egyszerüen asztalra csomagoltam ki a winflasht, azt onnan indítottam
-
Gaboman
nagyúr
válasz d@minator #16811 üzenetére
Azért szép teljesítmény hogy a 6870 hozza több helyen is a 6950 eredményeit, aztán 20000Ftal olcsóbb.
De a Benchmarkokra nem adok, játék közben a 6870 még jobban teljesít.
Számomra meglepő hogy még az 5870emnél is erősebb.[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz te nem tudod hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy. ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest