Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lineage OS használat közben
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz McCartman #97 üzenetére
Nem húzom a procit,mert ez az alaplap egy foshalmaz.Ha húzom kis plussz feszt kap a proci akkor ha bekapcsolom a gépét mindig ugy indul hogy : Benyomom bekapcsol ,lekapcsolja magát majd elindítja magát. Az mondták ez valami feszültségvédelem vagy mi a szar.De nekem ne kapcsolgassa le magát.
Next PC Upgrade: 2022
-
alibaba78
őstag
válasz McCartman #393 üzenetére
De nem is egy eletbiztositas a tuning. Nalam most halt meg egy 460, de gondolom most az jon, hogy a kivetel erositi a szabalyt. Alapjaraton pedig erosebb a 6850, es ez teny. Arban perpill olcsobb. Legalabb is ott, ahol en vasarolok. Egyertelmu, hogy mit veszek jovo heten.
[ Szerkesztve ]
-
hajbel
addikt
válasz McCartman #393 üzenetére
...hát igen. Amint tuningra kerül a sor, a gtx 460 a tuningolt 6870-el kerül egy súlycsoportba, és ebben a tesztben csak egy gyári tuningos EVGA volt, bár az hozzá kell tenni, hogy ez a legerősebb gyári tuningos gtx 460, de ezeket az órajeleket bármelyik példány tudja. Másik teszt, hasonló eredménnyel.
"I did a strict diet. I cut alcohol, fats and sugar. In two weeks I lost 14 days." Tim Maia
-
madgie
titán
válasz McCartman #400 üzenetére
Oszt vállalhat rá az Asus akármilyen garit, hogy ha úgy jársz, mint én a szintén Voltage Tweak 5770-emmel: tegnap múlt negyedik hete, hogy egy pitiáner problémán ül a nagyker (csapágyas venti). Mi lenne, ha túlhúzás miatti halállal lett volna visszaküldve? Vagy ugyanez, vagy rosszabb?
-
katt777
félisten
válasz McCartman #400 üzenetére
Én már írtam, de nem hitte el. Viszont saját tuningprogit kellene használni hozzá, az már más kérdés, hogy ez mennyire ellenőrizhető. Már csak azért is ajánlott a Smartdoc, mert az ASUS ált. több fázissal látja el a kártyáit, mint a ref VGA-k, ezért egy külső tuningprogrammal könnyen tönkretehetők.
madgie: Nem kell szemét cégektől vásárolni. Velem is előfordult, hogy a gyárból kellett gariztatni a VGA-t.
Funkcionális analfabéták kíméljenek!
-
zseko
veterán
válasz McCartman #745 üzenetére
Leginkább alacsony fogyasztásban és halk mûködésben gondolkodom abban pedig úgy emlékszem nem az NV a jobb.
Eleve nem valószínû a tuning, és egyébként is amd/ati párti vagyok... persze tisztában vagyok azzal, hogy a gtx460 az elég jól tuningolható. No mindegy, van még 1-2 nap fizetésig gondolkodni.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest