Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Általánosságban mondtam amit a fórumban olvastam...de gyorsulást sem tapasztaltak tőle.De olvasok itt éppen elszáló gépről,blue screenről és hasonló dolgokrol,de szerintem te is láttad a topikban.Azt is tudom a saját bőrömön,hogy eléggé rapszodikus a ccc cseréje is(lehet user errorozni,de nevezhetjük misztikus dolognak is),de ebben se mennék bele...Viszont a 10.12-es működik teljesen hibátlanul nekem is mint a fenti úriembernek.Mivel hogy nem hozott korszakalkotó változást minek zargassam(zargassa) az egész gépet,főleg,hogy minden csövön megy és beton stabil?Nem egyszer volt példa,hogy a régebbi driver jobb volt,mint az rákövetkező.Én úgy érzem ez még nem az igazi

-
petike2014
aktív tag
Eddig elég is volt mindig feltenni a legújabbat hibátlanul ment minden, én nem szoktam registryből meg innen-onnan törölni, egy átlag user nem tudja, és olyan homikat adtak el eddig amiket átlag user is tudott használni, így nem láttam értelmét.
Most újra raktam a rendszert 11.1a hotfixel és ugyan úgy zöld kocka ff alatt a youtube és ugyan úgy nincs HD gyorsítás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Konzol Screenshot
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Milyen monitort vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Mesterséges intelligencia topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- Gainward GeForce RTX 5060TI Ghost 8GB Garanciával!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 FE - Founders Edition 10GB GDDR6X
- MSI GeForce RTX 3080 10Gb GAMING Z TRIO
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Creality Nebula Camera
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest