Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
F_Zolee
üzenetére
fHDba szoktam nyomni, de majd akkor most leszokok róla elég az 1680 is.
Igen, nézegettem a 77xx szériát mert impozáns a fogyasztási érték, a 7790-nel szemezgettem nagyon. De az még elég új és sokat kérnek érte, meg szerintem sok is már teljesítményre, a 6870 felett van picivel. A 7770 viszont meg rohadtul nagyot esik, a 6850 alá kerül be picivel. Az akkori PH tesztek szerint.
De valószínű tényleg jobb lenne egy 7770 így is. De még nem tudom, nekem a 6850 szimpatikusabb de tényleg minden a 7770 mellett szólna.Amúgy nem a fogyasztással van a bajom, hanem hogy a hőmérséklete kordában legyen tartva, csendes legyen és ne 20 ezres hűtőt kelljen rávenni. Na hát ehhez szükséges hogy a TDP 100W legyen max. Ilyen szempontból a 7770 lenne szintén a jó.
Eleinte a powertune idegenített tőle de aztán utánajártam, hogy a 77xx szériánál még a régebbi powertune van ami nem csinál semmit csak a 20%-os tdp limitert hozta be, ha esetleg az ember tuningolni akarna. Márpedig akarok, de csak benchre gyúrni.
Az agyam megáll ezektől a fosoktól amik bekerültek az újabb kártyákba, mint a 290Xbe is a powertune2, bár én már a boosttól is agyhalált kapok ami a 7970GHz-cel jött be. A 7770 szerencsére mentes minden ilyentől.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- AMD AM5 Setup! Akár kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő