Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Köszönöm, akkor jól tettem,hogy megrendeltem tegnap a DP-DVI aktív átalakítót. Ha már itt tartunk, miért van még egy USB is rajta? Sajnos nem a Sapphire-t rendeltem, mert az csak jövő héten lenne, hanem a Delock-ot, de az is aktív, azt írják.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
akosakosz
csendes tag
Sziasztok!
Asus ref. 6870-esre szeretnék egy jobban teljesítő hűtést rakni (zaj nem számít, ennél csak halkabb lehet
Mit ajánlanátok (nyilván minél olcsóbb annál jobb, Coolink Chilla-t 5e környékén kapni)?
Előre is köszöntem! -
keke69
őstag
94.7 Mb,nekem tűnik kevésnek???
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
keke69
őstag
Feltettem eddig minden rendben van vele!
Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Winnie The P
őstag
válasz keke69 #25858 üzenetére
Hali.
Az AMD High Definition Audio Device is működik rendesen rajta? Valahol olvastam, hogy gond van vele.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
jano2101
tag
Hello!
ISMÉT vagyis még mindig ez lenne a problémám, van egy AMD Gigabyte HD 6850 kártyám ,újra raktam a gépem és fel rakom a gyári cd-ről a drivereit fel telepíti minden ok aztán jön az újra indítás, majd betöltene de a háttérnél meg áll és annyi semerre, hiába újra indítom, semmi csak ha vissza megyek egy korábbi vissza állítási pontra, csökkentet módba!
Ja elég sok fajta valamint a legújabb driverel is próbáltam, 64-bit és 32-bit-es Windows 7-al is!
Szerintetek mi lehet?!
Ha nem lenne jó és minden kötél szakad akkor beviszem mert még garis csak akkor gép nélkül maradok!
Köszi!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
-
jano2101
tag
válasz KaiotEch #25862 üzenetére
Ha figyelmesen elolvastad volna amit írtam akkor látnád, hogy nem csak a gyárival próbáltam, hanem több félével is!
Akkor?[ Szerkesztve ]
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
keke69
őstag
válasz akosakosz #25853 üzenetére
Nekem ilyen hűtés van rajta.GELID Icy Vision én is lecseréltem a ventiket de nem Scythe Musashira.
Kicsit bővebben!
Van eladó itt a PH-n is de szerintem a 10000 sok érte én 8-ért vettem anó![ Szerkesztve ]
-
jano2101
tag
válasz F_Zolee #25872 üzenetére
Hello!
"Mondjuk alapban nem is a gyári lemezzel kellett volna indítani. Így most maradhat az, hogy újrarakod megint a gépet és letöltöd a legfrissebb drivert. De előtte célszerű ha az alaplapi dolgokat teszed fel, hátha az zavar be nálad."Persze , hogy próbáltam mint ahogy írtam , nagyon sok lehetőséget meg néztem!
-
jano2101
tag
válasz F_Zolee #25879 üzenetére
Hát igen ezt én is gondoltam csak most elég sokat melózok, nem nagyon lenne időm, pedig akkor az alaplapot is le lehetne tesztelni!
Ha vissza vinném gariba akkor foglalkoznának vele, ilyen hibával, amúgy az Aquába garis minden!"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
F_Zolee
veterán
válasz jano2101 #25880 üzenetére
Ezzel az a baj, bár lehet neked nem, de ha beadod a szervizbe akkor 1-1,5 hét mire letesztelik és visszakapod. Szóval a legegyszerűbb ha csak a vga-t próbálod ki valakinél. Elég gyorsan kiderül ha feltelepítés után már nem akar menni. Esetleg olyat próbálj még ki, hogy nyomsz egy bios resetet, hátha csak valami összeférhetetlenség alakult ki.
-
keke69
őstag
Aki feltette a 13.1-et nektek mi lett az illesztőprogram verziószáma?
-
jano2101
tag
-
csevede
tag
Sziasztok.
Rendszeresen EZT írja ki a gép és már az idegbetegség jeleit lehet rajtam tapasztalni, ugyanis mindig egy lefagyás követi, illetve az adott folyamat újraindulása.
Mi lehet a probléma? Megoldás? Gari foglalkozik ilyenekkel?
Furmarkot és Heavent is futtattam, semmi hiba nem jött ki, viszont internet böngészés közben pl rendszeresen előjön. Többek közt most is, mikor ide írom ezt éppen. Elképzelhető, hogy a kábelével van a gáz? Vagy szoftveres? Driverét már 100+ alkalommal frissítettem, de ugyanez a téma megy továbbra is...
(powercolor 6850)
Köszi előre is!
csevede felhasználónak 19 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
-
akosakosz
csendes tag
válasz keke69 #25874 üzenetére
Az igazat megvallva egy Gigabyte parallel WindForce hűtésnek örülnék a leginkább, az konkrétan kifelé fújja a kártyáról a levegőt, de mivel nem kapok rá, amit meg Te ajánlottál kicsit drága, köszi a tippet..
A Coolink Chilla-ban ne bízzak?
Egy felrobbant tápból rám maradt egy ilyen 12cm-es TT venti, egyelőre azon filózok milyen bordára tegyem, ez is lehet egy alternatíva (AC S1 PLUS 7K boltban, de sztem arra 2 venti kéne)...
Vagy egy AC twin turbo lesz...
Keresgélés közben viszont megtaláltam a megfelelő topikot erre, bocs az off-ért és üdv![ Szerkesztve ]
-
Winnie The P
őstag
Üdv! Valaki válaszolna nekem ha nem volna túl nagy kérés azzal kapcsolatban, hogy az AMD High Definition Audio Device is működik rendesen a 13.1-es verziószámú vga driverben? Mert itt a ph-n olvastam, hogy gond van vele. Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
keke69
őstag
válasz Winnie The P #25894 üzenetére
Szia!
Ne haragudj hogy nem válaszoltam de nem voltam gép közelben!Nálam működik rendesen!Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
-
Winnie The P
őstag
válasz keke69 #25895 üzenetére
Köszi, mert olvastam hogy baj van vele és ezért eddig nem mertem felrakni, de akkor ezek szerint semmi baj nincs vele. Köszi.
-
Zsolti24e
csendes tag
Sziasztok segítséget kérnék van egy vtx 6850-es kártyám.
Az normális hogy a höfok kb 80C körül mozog játéknál?
Nincs tuning gyári hűtő van rajta. -
MrM94
addikt
válasz Zsolti24e #25897 üzenetére
Nekem a volt MSI 6850 emen 85 fok korul mozgott szoval szerintem normalis
ilyen volt[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- További aktív témák...
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest