Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pepe78
őstag
válasz csucsbicep #25051 üzenetére
10 Mhz-et lehetett rajtuk húzni. Ha többet akartál akkor megállt.
Viszont szuper volt a hűtés rajtuk. -
KYZRR
őstag
válasz csucsbicep #25055 üzenetére
Hat, jo neked, nekem mar BF3 alatt 1070-nel becsikoz
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Pepe78
őstag
Szerintem az hogy 950 vagy 970,980 az 1-2 fps ha van.
Annyit meg nem ér, hogy emitt újra kelljen indítani... -
KYZRR
őstag
válasz csucsbicep #25058 üzenetére
Azzal nincs gond. 970-et megy alapon.
You can only die once, make sure it is worth it...
-
kickboxko
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy egy ien kártyával http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_11200_06_20g_hd7850_1gb_gddr5_oc_pcie_/213435
Mi az amit akadásmentesen lehet játszani full HD ben gonodlok itt BF3 GTA4 Multis játékok WoW Rift Aion egyebek ?"Life is simple"
-
kickboxko
tag
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy egy ien kártyával http://www.ipon.hu/webshop/product/sapphire_11200_06_20g_hd7850_1gb_gddr5_oc_pcie_/213435
Mi az amit akadásmentesen lehet játszani full HD ben gonodlok itt BF3 GTA4 Multis játékok WoW Rift Aion egyebek ?"Life is simple"
-
kickboxko
tag
-
zserbox
őstag
mitől lehet hogy a sapphire 6850-m 2D-s órajelek mellett is 1,148 V megy?
mindent ledaráltam(Trixx,AB,meg Catalyst és mégis)
sehol semmibe nincs húzva és nincs fixálva a feszültség se -
törölt tag
Helló, no VGA-t kimozdítottam, kifújtam alaposan, még jobban zörög
Egy kérdés. Ha ez vissza megy gar-ba mi a trend, hetekig piszmognak vele, és megjavítva ugyanezt a kártyát adják vissza új hűtéssel, vagy cserélik a kártyát? Előbbi látok nagyobb esélyt
-
-
csucsbicep
nagyúr
válasz #41133696 #25066 üzenetére
Erre csak annyi a válasz, hogy boltfüggő. Szerintem újat már nem igen tudnak adni, mert elkezdtek megritkulni a 6850-ek. Vagy javítják vagy levásárlod/visszakapod a kártya árát. Attól függ, hogyan egyezel meg velük. A garanciáztatás ideje is attól függ, hol vetted.
Én ezért szoktam egy helyen vásárolni, hiába drágább, de ha gond volt, akkor nem kellett postázzak, hanem besétáltam, elmondtam mi a problémám és másnap már hívtak és hozam el az új kártyát. -
kisza25
félisten
válasz #41133696 #25066 üzenetére
nekem volt egy HD5670-em nem indult el a ventije, 3hétig ültek rajta majd visszakaptam az árát, vagy levásárolhattam volna, de én nem vártam addig közben vettem egy másik kártyát, így visszakaptam a pénzt(éppen aktuális árát) IPON-ban,
az ASUS HD6850 meg memória hibás volt az is 3-4hét volt míg kicserélték egy sapphire-t kértem helyette, tanúlva az előzőből addig apróról vettem egy HD4850 -et 9eFt-ért egy hónap múlva ugyanannyiért elment[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Ger_man
senior tag
Sziasztok,
Mit gondoltok a Noctua NT-H1-es pasztája jó lesz a HD6850-esemhez?
-
Ger_man
senior tag
Hát azért mert 2 napja én is így gondoltam mint te, de miután levettem a hűtőt a VGAmról, mert tettem süniket a ramra... a Spire ezüstös pasztájával 5-8°-al lett melegebb a VGA alapórajelen is
-
Ger_man
senior tag
válasz csucsbicep #25072 üzenetére
Rendben akkor benevezek rá
-
törölt tag
válasz csucsbicep #25068 üzenetére
Akkor ezt majd vagy lelevelezem vagy letelefonálom az Edigital-al. A főkérdés, hogy a hozzám legközelebbi boltba bevihetem e személyesen. Viszont ha levásárolhatom az árát, akkor már 7850 vagy 7870 kell helyette, ami azért egy 30 000 Ft különbözetet jelent a kártya eredeti 43 000 Ft -os árához képest is.
Egyelőre még picit várok vele, hogy tudjak váltani 7850-re vagy 7870-re. Most nézem milyen VGA-ik vannak, nekem elég lenne a 7850 is de leginkább 7870-esük van.
Sapphire HD7870 2GB GDDR5 GHz Edition PCIe 3.0 videokártya
Mondjuk a jóság, hogy csere esetén is a Steam fiókomhoz csatolt a játékhoz kapott Deus EX Human Revolutin tuti megmarad
Az is jó egyelőre, hogy van amikor egyáltalán nem zörög, szóval egyelőre még tűrhető. Zavaró amikor zörög de még tűrhető.
Tegnap néztem a sűrített levegővel - amikor ugye kivettem alóla a Hangkártyát is - hogy egyformán pörög e a két venti, nem vettem észre, hogy bármelyik is előbb le állna, viszont a hátsónál annál a sebességnél melyre képes volt a sűrített levegő halkan mintha hallottam volna a zörgést.
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Megjött a HD6870OC.
Tapasztalatok:
-nagy!
-halk(szabályzom a hűtést : idle 25% 38C ------ MW3,Bf3,Dirt3 48-54% ->63-66C)
a hűtés szuper, ahogy vártam is
-feszültséget nem lehet állítani...
-975/1100 mhz-en megy semmilyen hibát nem tapasztalok.Mondhatni + a dolog.
Lehet még kicsit húzok a GPU-n, de ma így majd végig.
Ennyi kb..
-
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dark KillerX #25085 üzenetére
Igen ilyet akartam annak idején venni, de hirtelen felment vagy 60 euroval az ára. Helyette van a mostani; asszem nem jártam rosszul
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Dark KillerX
addikt
válasz RetepNyaraB #25086 üzenetére
Az biztos,főleg ha O.C-ban olyan jól megy,ahogy az adatlapodon szerepel !Ment P.Ü !
-
RetepNyaraB
veterán
válasz Dark KillerX #25087 üzenetére
Úgy megy, minimális fesz emeléssel (1,185). Mondjuk 80 fok felett van játék közben és kicsit hangos. De kicsinálom
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
Dark KillerX
addikt
válasz RetepNyaraB #25088 üzenetére
Szegény 6870!
Mondjuk én 30-50Mhz-ék nem emelnék feszt,inkább hagyom alapon!
[ Szerkesztve ]
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Megjött a Flex Edisön.
Szépen kitakarítva, pasztázva dobtam be a gépbe.
Tapasztalatok:
-kellemes méretezés(kb 2cm -el rövidebb mint a Gigabyte)
-ramokon hűtőbordák vannak, gondolom nem hátrány
-feszültséget itt sem lehet állítani(mondjuk AB-t ha piszkálom megoldható lenne)
-a hűtés szerintem nagyon eltalált, ezt is vezérlem.
hang tekintetében nekem ez is nagyon kellemes -> lehet picit nagyobb a szélzaj de itt 1 venti van és nem három -> "motorhang" szempontból meg csendesebb szvsz
- alapfesz 970/1150 ami tuti megy neki / ramot tovább nem is nézemA giga alapfeszen 990 et ment, szóval van egy kis lemaradás.
20 mhz se ide se oda azt hiszem.Össz: Sapphire Flex edition -> kellemes kis jószág!
-
Pepe78
őstag
Sziasztok!
Csináltam egy kis hűtés tesztet a Flex-es masinával.
KATTSzerintem elég kellemes.
Sőt azt hiszem kicsit még halkabbra is hangolhatom, bár közel sem vészes!
70C.ig elengedhetem/engedjem el szerintetek? -
Pepe78
őstag
válasz csucsbicep #25095 üzenetére
52-53% tól lesz hallható.
De hangos olyan 60 tól. -
kovsol
titán
válasz Pepe78 #25094 üzenetére
Én igaz csak lájtosan tuningolom a karit 850/1100 ra van állítva 24/7-re, de 10-40% között állítottam neki a szabályzást, 70 fok körül megtartja 20-25% fordulattal már az én vtx3d kártyám, hangja meg természetesen semmi így még. Sajnos én elég érzékeny vagyok a hangra, minden venti nagyon alacsony fordulatra szabályozva megy a gépemben.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz csucsbicep #25098 üzenetére
fogalmam sincs, mert rpm -t nem mutat nekem, csak % -t, viszont 45-50% körül már kezd hangos lenni, szóval szerintem az enyém magasabb fordulatot ér el
May the Force be with you!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Milyen légkondit a lakásba?
- Tudományos Pandémia Klub
- Háztartási gépek
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest