Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rodman91
csendes tag
helló
nekem van egy 3650 top karim és olyan kérdésem lenne h van-e valami olyan értelmes progi amivel normálisan be lehet állítani a venti sebességét mert jelenleg 35% megy és szerintem nem kéne ennyin ha játék nem fut
anno az x1950pro-t smartdockorral sikerült rendesen beállítani de ez valahogy nem sikerül
kösz -
rodman91
csendes tag
Helló
Lenne egy nagy problémám van egy Asus 3650 TOP 256MB DDR3 HTDI ilyen karim és az a baj vele ha új játékkal tolóm per pill a prototype ha 50fok felé megy a hőmérséklete kidob a játékból. Eddig 25% ment a venti de felraktam 100% és ugyanezt tapasztaltam
levettem a ventit hátha már nincs szilikon a procin és raktam újat de ez sem oldotta meg a problémát.
Ha nem játszom akkor napokig is kiválóan működik
Valaki tud valami ésszerű magyarázatot? -
-
rodman91
csendes tag
válasz belaazallat #1089 üzenetére
kösz szépen akkor látom nem csak én nem fogok többet új játékkal játszani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest