Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
válasz assasinuser #1659 üzenetére
Szia!
Hát eddig nem nagyon tudok elmondani se pozitív se negatív dolgokat a kártyáról. Ahhoz képest amennyi idős, szuper jó, de én ha játékra szeretnéd használni a gépet (gondolom ezt abból hogy a gefet váltod le erre) akkor egy alaplap/proci cserénél kezdeném.
Nekem is ilyen kártyám van és egy kicsit nagyobb konfigban egy 400 as Chieftech lazán pörgeti fagyás és random újraindulás nélkülTalán én is Pest vagyok... Pest a pestiségem. Pest,hogy rég Pesten lakok, s nem lettem pesti mégsem.
-
regener
veterán
válasz assasinuser #1662 üzenetére
A 350es táp talán elég lehet, de én nagyobbat ajánlok, mert én 300as táppal próbáltam, az nemvolt elég neki mindig újraindult vele amikor elkezdtem pl COD6-ozni. Most 500as volt alatta, azzal simán bírta még cpu húzással is.
Csak sajna tegnap meghalt a tápom és elvitte a vga-t is a másvilágra, így márcsak egy nemműködő HD3650-em van 1 hónapos új hűtéssel...Drivert pedig innen szedj le: AMD
-
regener
veterán
válasz assasinuser #1664 üzenetére
Igen ezzel a CPU-val, 1024*768, árnyék-élsimítás off, többi on, textúrák maxon és játszható volt, de nemtudtam fps huszárkodni (vagyis átlagban kb 40-50fps, BF3 már csak kb 5-6fps-el ment full lowon, így azt nemis nézegettem csak uninstall.)
Ilyen konfiggal:
alaplap: ASUS P4P800
CPU: s478 P4 3Ghz HT
RAM: 1Gb DDR 400Mhz
VGA: HD3650 512MB AGP8x
HDD: SAMSUNG F3 1TB 7200/32
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ingatlanos topic!
- Hálózati / IP kamera
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- OLED TV topic
- OpenMediaVault
- Hosszabb bemutatót kapott az Indiana Jones and the Great Circle
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.