Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
b0bcat
addikt
Vágom. Híresen jó kis "alap" droid.
Én egy OT-995-ön gondolkodtam sokáig, de mire rászántam magam a telefoncserére, addigra sok "rosszat" olvastam róla (tragikomédiába hajló hónapokon keresztül azt olvasni, ahogyan mindenki az ICS-re áhítozik, ami csak nem akar jönni - lásd a WayteQ 5"-os GPS-es tabletje), szóval elment a kedvem tőle, ráadásul tényleg gombokért utánam vágták az Ascend-et, utána pedig "beleszerettem" a kínai tepsikbe, és az eddigi tapasztalatok alapján ez az első generációs aTab5 alapból megbízhatóbb és stabilabb, mint az OT-995 az agyonvariált ROM-okkal. (Remélem, ezt Alcatel-esek nem olvassák, mert egyrészt abszolúte szívem csücske az Alcatel a mai napig, másrészt pedig nem akarom szidni a 995-öt, pláne, hogy nekem sosem volt. )
Nekem ma csinált valami érdekeset a gép (ami nem rémlik korábbról): ha nem tölt be valami oldalt a böngésző időben, és bizergálom a képernyőt (húzogatom az ujjam rajta, hogy történjen már valami), akkor néha bezár a böngésző. Csak úgy. (Miközben 250+ mega szabad RAM van... ) Ezért kérdeztem, milyen böngészőt használtok.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Premier előzetesen a Farming Simulator 25
- Hardcore café
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik