Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz pacman_123 #46273 üzenetére
Hö.
Teljesen jó ez fából, teljesen ugyanígy, ahogy van. Csak fordítanod kell az új bizbaszon. Ninety degrees, és nem bütü felől kapja a feszítést. Meglátod, úgy jó lesz.
Vagymeeg: reétegeltlemeezTöbb fa van, mint asztalos!
-
MrThompsoN
csendes tag
válasz pacman_123 #46273 üzenetére
Ránézésre valami ilyesmi lehet. Ilyen eszközt egyszerűen lehet házilag is csinálni, ha van megfelelő átmérőjű fúród. Én vágtam két darabot 16x16-os négyzetacélból, a két csavarnak megcsináltam a helyét és utána úgy fúrtam át az egészet, hogy két csavarhoz 1-1 alátétet betettem a két darab közé. Alátét nélkül gyönyörűen rászorul a tengelyre. Csak valami nagy szakítószilárdságú csavart kell használni hozzá. A képen csak ideiglenes csavarok vannak valami régi szivattyúból kibontva...
Ha nagyon biztosra akarsz menni, hogy nem csúszik el, akkor még meg lehet ezt toldani azzal, hogy a tengelyhez is hozzácsavarozod az egyik felét, ahogy a lenti képen tettem.
Nem teszem offba az írásom, mert fához készülő gépekről van szó. Ezek a készülő asztali körfűrészem döntés illetve magasság állításához kellő alkatrészek egyébként. Alkalomadtán majd beteszek róla képet, ha van rá igény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vigneau interaktív lokálblogja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Politika