Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dh66e
veterán
válasz CheGhost #37998 üzenetére
Lehet korán volt még.de jogos! Kevertem a szezont a fazonnal,finoman fogalmazva.Külső hangsávos filmmel nem is tudom mikor találkoztam utoljára.
(#37997) jracz
Bocs benéztem a kérdésed csúnyán!
Kipróbálnám neked a dunen de akárhol kerestem nem leltem-lehet én bénáztam- külső hangsávos filmet az általam szeretett tékában sem. -
djnice
veterán
válasz CheGhost #40451 üzenetére
Amit írsz, az a film minőségének meghatározása egy képkocka alapján (amit természetesen így nem is lehet) és nem a lejátszók által dekódolt stream képminőségének vizsgálata a hdmi kimeneten. Ez független attól amit írtál, mert még ha ilyen rossz minőségű anyaggal is tesztelne az ember, akkor is ugyanazt a képkockát kiragadva a két "rossz" között is lehetne megjelenítésbeni különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz CheGhost #55555 üzenetére
Nyam, nyam, az utolsó csúcs Pana plazma (nagyon tudlak sajnálni )
Szóval, én a Minixet javaslom, nekem is az van, egy Panára kötve (sajnos nem plazmára)
Nincs wrapperezés. Ha akarod megy a dual boot is (Android vs LibreElec) Bár nincs benne képjavító áramkör (HiMedia/Dune/Popi), de szerintem 42"-nál úgy sem látnád, ha csak nem ülnél egészségtelenül közel a TV-hez , s nagyítóval moziznál.
Ami szerintem a vásárlásnál lényeg -számomra ez egy döntő érv volt- , hogy hazánkban is forgalmazzák. Így ha még valami oknál fogva mégsem jönne be, van 14 napos elállási jogod (természetesen, csak ha neten rendeled) Az ára is kellemes 38-40e között van + van ahol 2 év garival nyomják
Szerintem a Dune és a Popi már egy jó ideje túlárazottba nyomulnak. A Mede8er, bár egy megbízható jó eszköz (volt vagy fél évig), de tudásához képest megint nagyon drága. Nekem, a Kodi mellett már baromi elavultnak tűnik. A HiMedia meg a fentiek miatt nem jött be.
A Többit nem próbáltam (Zidoo/Wetek, stb) -
blakey
titán
válasz CheGhost #55562 üzenetére
Én nem beszéllek le a Minixről, még akkor sem ha esetleg a felébe kerülő boxok is LibreELEC alatt hozzák azt amit kell. Nekem már 3 hónapja Minixem van és az olcsó boxok után ( volt 4 db) nagyon nem bántam meg, hogy megvettem, pedig 3-ad annyiba kerülő boxok voltak LE-vel. Esztétikailag és műszakilag is jobb készülék a Minix nem mellékes az sem, hogy Androiddal is kiváló, teljesértékű dobozka. A Wifi, LAN, SD-olvasó gyrosaságáról meg ne is beszéljünk.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest