Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
G-Bali
senior tag
válasz szasanyi #47039 üzenetére
Közbe irt nekem a futeko ,hogy :Sadly, we were told by Himedia this morning that they won't be producing more Q5. There will be a new version of Q5 in March / April
Amit kérdeztél az most írtam meg nekik.
Kérdeztem a q10-t hogy ha elfogy(Mert jött újra a raktárkészletre)jön még vagy már az új család jön csak március -áprilisba? -
G-Bali
senior tag
válasz szasanyi #47039 üzenetére
"Amit kérdeztél az most írtam meg nekik.
Kérdeztem a q10-t hogy ha elfogy(Mert jött újra a raktárkészletre)jön még vagy már az új család jön csak március -áprilisba?"Jött a válasz:Hi,
The Q10 on our site is the old / current version. That Q10 stock might be the last, I'll know more about that next week.
If an item is faulty on delivery we will pay return postage costs. If it's faulty during warranty period you pay charges.
All returns are to the UK. We can fix / replace any problems here.Remélem kielégítő választ adtak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- BestBuy topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs