Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torokb
csendes tag
válasz gulyasa #21386 üzenetére
Köszi!
És ha lenne egy gép, Intel Core i3-530-as procival.
A Gibabyte alaplapon van integrált HDMI. Meg tudom oldani, hogy full HD 3D-ben kivigyem a jelet a Samsun ES6100-ra? Szoftveresen gondolom nem nagy ügy (Power DVD stb.), a kérdés lényege a technikára vonatkozik. Elég-e ez a processzor az ISO fájlok full HD 3D megjelenítésére? Van valakinek tapasztalata?
Köszi: torokb -
-
PhoebeCat
csendes tag
válasz gulyasa #24585 üzenetére
Körben fekete keret alul felül 2.5cm mindkét oldalt 4cm.
Minden filmnél ilyen, kb 1Tb-nyi videót próbáltam nagyon vegyes formátum és képarány, ez a keret a szokásos alsó-felső csíkon kívül van !!!
Minden 16:9 re van állítva 1080p 50hz, ennyinek látja tv is a bejövő jelet.
A menü teljes képpel megy, csak a videók nem.
A beállításokban a választható képarányok 4:3, 16:10, 16:09 ezt nem értem ilyet még nem láttam gondolom csak elírás, illetve remélem. -
-
TCr
veterán
válasz gulyasa #27206 üzenetére
"Akinek egy film (bármilyen tartalommal) bejön 2D-ben, azon plussz élményt jelent a 3D."
Ez a dolog ott sántít, hogy engem inkább zavar a 3D, minthogy szórakoztasson, pluszt adjon.
Nem vagyok ezzel egyedül, a környezetemben többen is így vélekednek.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
nfsu17
veterán
válasz gulyasa #27742 üzenetére
A lejátszót felismeri "player" néven, kicsit próbálgattam (nem nagyon mélyen merültem el benne), de csak nem ment a samu távirányítóval mozgatni a dune-t, aztán hagytam. Nekem csak addig kell a samu távírányító amúgy is, míg megnyomom a piros gombot. Sem a dune-hez, sem a STB-hoz nincs rá szükségem. Szvsz rájöttem nekem nem is kellene ez a funkció.
-
Beni2360
félisten
válasz gulyasa #70467 üzenetére
Na a köztes megoldásra van bőven 12-15 E Ft közt.
Nekem van ilyenből 3 db a ZIDOO mellett. Az aláírásom közt is szerepelnek. Ide gyere át és olvass, kérdezz.
3D ISO-n kívül mindent tud amit írtál.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz gulyasa #70469 üzenetére
Akkor az említett olcsóbb megoldás csak a felezett 3D-ket tudja. ISO és mappa struktúrából (frame packed) nem. A ZIDOO mindet tudja. Még BD olvasó rádugásával is beolvassa.
Én a ZIDOO Z9X-t hétvégékén a mozizáshoz használom és csak a DV-ben válogat. Egy kis ízelítő videóm[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
Beni2360
félisten
válasz gulyasa #70471 üzenetére
Mégis mit gondolsz miért szabadulnak meg ezektől a drága cuccoktól? Már a mostani kódolása videókkal nem boldogulnak. De te tudod. Néz körül az aprón zidoo ügyben.
-
blakey
titán
válasz gulyasa #70471 üzenetére
Igazából a TV-d nem igényli a packed bitstream 3D ISO-t, a Half OU simán elég neki mivel passzív 3D-s a TV-d és ha innen nézzük akkor egy modernebb Amlogic box+CE-vel jobban járnál, aprón van pl. Vim3L HTPC kiadás, teljesen használható lenne számodra és szinte az összes mai formátummal megbírkózna míg a Mede8er-nek már gondjai lennének a HEVC-vel és 1-2 egyéb dologgal. Esetleg egy modernebb, HEVC képes asztali Blu-ray lejátszó, ami 3D képes. is elég lenne.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
asdf74
tag
válasz gulyasa #70480 üzenetére
A Samu külső HDD NTFS, amit próbálok az is az. Az 1A-s USB elég a 2.5 HDD-nek azt mondják. A Samu 0.85A-s , amit rá akarok tenni WD az 0.58A-s, azaz még kevesebbel beéri ha jól értelmezem ezért külön külső tápos tartót nem is akartam. Mindegy kicsit utánajárok. Köszönöm a válaszod.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beni2360
félisten
válasz gulyasa #70742 üzenetére
" ami egyszerre 2160p, HEVC, HDR, DTS-HD vagy Atmos... + DV" IGEN LG C8 OLED 5 Ghz wifin de még a 100 lanon is végig simán ment a lejátszás. Egy 65 GB videó. Igaz a TV mögött a modem ami éppen nem acélos. egy darab. Mivel nem minden DV videót játszik le a ZIDOO Z9X
-
LógaGéza
veterán
válasz gulyasa #70825 üzenetére
HBO Go Magyarországon ugye alapból sztereóban megy csak, nem is várható el jobb szinkron. Nem 4:3-as a képarány, hanem 1.37:1-es, ami csak majdnem az - bár már láttam 16:9-re croppolt verziót is.
Van DV Profile 5-ös kiadás is belőle, nem tudom az mit dob, de a HDR nem lett egy nagy eresztés:Mastering display luminance : min: 0.0001 cd/m2, max: 1000 cd/m2
Maximum Content Light Level : 597 cd/m2
Maximum Frame-Average Light Level : 122 cd/m2[ Szerkesztve ]
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
blakey
titán
válasz gulyasa #71344 üzenetére
Nem kell átgondolni. Jól írtam, zárójelbe tettem, értelmezd, légyszi.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
tomp
félisten
válasz gulyasa #71593 üzenetére
Android 9 van rajta igen. De nekem nem tetszik a felület. Számomra nem mediaplayer barát. Az Android TV-s zip egy Magisk zip. Annyit csinál csak, hogy ATV-s UI lesz és a Play Áruház is ATV-nek fogja látni. A gyári appokat is lecseréli ATV-s verzióra. Maga a rendszer az marad gyári így frissítésnél nincs semmi macera. Frissítjük a gyári Ugoos által kiadott zip csomaggal és annyi.
-
_kovi_
aktív tag
válasz gulyasa #71631 üzenetére
Nézd amire nekem kellene, s nagyon megköszönve a válaszod, bárki válaszát:
- Netflix menjen,
- Youtube menjen,
- legyen rajta Webböngésző, lehessen internetezni,
- legyen rajta RJ45 csatlakozó, mert nincs Wifi a helyiségben,
- a Synology NAS-ra letöltött mkv, avi filmeket le tudja játszani hálózaton keresztül FullHD-ben. Több nem kell mert fullHD-s a projektor, ami kivetíti,Ezek a kritériumok. Ehhez gondoltam ezt a MECOOL KM2-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- PlayStation 5
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok