Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bandit21

    addikt

    válasz f3rdzs0 #5227 üzenetére

    Tudom szembemegy mindennel, de bennem van egy kis ellenérzés emiatt az egész setup buhera miatt.
    Anno 2004-5 körül én is úgy kezdtem persze, f1c99-01 el, hogy telemetria és saját setup, de pl a futómű szerintem egy halandó részére azért bonyolult.
    Én akkoriban hasmagasság, fokozatok áttétele, szárnyak, packers -el játszottam.
    Aztán ott volt a gtr1-2 ahhoz már setup könyvem volt.

    Viszont, úgy gondolom, hogy sokkal többet es nagyobb kedvvel játszanék ha nem kellene hozzá majd annyi setup buhera.

    Élvezetes persze, érdekes is, de kb olyan mintha egyszerre kéne f1 et játszani f1 managerrel (kb azóta nem játszom az f1 játékokkal se amióta behozzák ezt az interjú, fejlesztd magad meg a kocsit tokenekkel stb.)

    Tudom persze fontos a setup, a való életben ha gokartozni megyek is érzem, meg ha olyan a hely kérem is ha az egyik gumi nyomás nem jó, állítsák de valahogy mégis azt gondolom sokkal jobb lenne pl ha az lfm is fix setup lenne vagy legalább lenne pár olyan bajnokság ahol csak safe vagy agr el lehet menni.

    Persze itt jön elő az, hogy ha valakinek érzéke van hozzá / időt szán rá, miért ne lehessen saját setuppal gyorsabb? A való életben is az a jobb pilóta, aki el tudja mondani mi a baja a géppel (ez nyilván megy nekem is) de hogy be is tudja állítani - na ez a való életben viszont már egy mérnök.

    A másik oldalon meg azt is lehet mondani hogy miért kell nekem érteni a futómű geometriahoz ha amúgy egy jól beállított autóval tudnék olyan gyors lenni, mint az aki beállította?

    Igazából csak morcos vagyok mert hétfő van és nem jön a gyerek így éjjel nem alszom nappal meg izgulok mikor hív a feleségem hogy rohanni kell.

    regisztrált: 2003-02-20 10:16, azaz .... 21 éve a PH!-n!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés