Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HI-FI
tag
Sziasztok!
Az Alvilág című könyv ehhez az AC game-hez kapcsolódik vagy más a sztorija?
-
laceszgamer
addikt
-
laceszgamer
addikt
Ma megjelent az utolsó DLC, a The Last Maharaja, viszont még nem töltött le nekem semmit, pedig már a játék adatlapján a DLC-k közt is elérhetőként szerepel. :S
Szerk:
Most megindult, 6GB-ot szed le.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
laceszgamer
addikt
válasz laceszgamer #604 üzenetére
Hát így a DLC végigvitele után... kicsit érdekes a dolog.
Bár már a mérete is gyanús volt ( szűk 6GB, Jack meg 18GB körül volt... ), de ez valóban tartalomban sem ér fel vele. 2-4 óra között végigvihető, főleg mivel csak 10 küldetést kapunk, és ez végig az alap Londonban játszódik, így semmi új gyűjtögetni való vagy hasonló nincs.
A küldetések nem rosszak, körülbelül az a szint mint a többi nevesebb karaktertől kapott mellékküldetések.
Na ezzel nem azt akarom mondani, hogy rossz lenne a DLC, csak a Jack után ez kicsit kevés, legalább annyi tartalmat illett volna belepakolni.
Bár ha azt nézzük a Jack külön 15euro a mostani meg 7, akkor végül is rendben van ár/tartalomban.
A legrosszabb meg az, hogy ezzel jóformán ténylegesen vége a Syndicate-nak. Bár egy valami már biztos, nálam átvette az első helyezést a Black Flag-tól.
[ Szerkesztve ]
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Black Dragon
addikt
válasz laceszgamer #605 üzenetére
A hétvégén akkor én is nekiesem, de már jó ideje nem játszottam vele, sajnálom azért, jó játék volt, ha nem az eddigi legjobb nekem, de már nem tudok mit megcsinálni, így azért nem tud lekötni.
De összességében nézve megérte az akciós SP(nekem).
[ Szerkesztve ]
-
laceszgamer
addikt
válasz Black Dragon #606 üzenetére
Én is SP-t vettem, megérte bőven az árát, csak itt azt se bántam volna ha drágább de dupla ennyi tartalom jön vele. Jövőre nagyon jó részt kell összehozniuk ha túl akarják szárnyalni ezt. Am DLC küldik között van egy nagyon poén darab is ha odaérsz rögtön megérted melyik.
-
Crytek
nagyúr
Jön még majd valami dlc ami jár a season passhoz?
Next PC Upgrade: 2022
-
Crytek
nagyúr
válasz laceszgamer #610 üzenetére
Akkor gyors letudom a dlc-ket azt törlöm a vérbe megy fel végre a Unity azt még nem játszottam.
Next PC Upgrade: 2022
-
Werkly
őstag
A last maharaja külön indítható menüből valahonnan? Mert nem látom!
-
csaba951
veterán
Nem, hanem a fő játékon belül indul! Fekete alapon arany S betű. A térkép bal alsó sarkában van a Buckingham palota környékén. Elképzelhető, hogy el kell jutnod a történetben a 4-5-6 (?) fejezetig és csak utána lesz elérhető.
Persze csak ha van SP-d, vagy külön megvetted!
[ Szerkesztve ]
-
Werkly
őstag
A megszerezhető cuccokat lehet valahogyan látni a térképen? Be kell állítani valamit hozzá? Vagy nem lehetséges?
-
laceszgamer
addikt
-
Werkly
őstag
válasz laceszgamer #616 üzenetére
Kilátó pontok után nyit térképet bővebben? Gyűjtögethető cuccokra értem a térképet. Mint anno más részekben pl. madártoll vagy hangjegy stb.
-
laceszgamer
addikt
Ha valaminek a közelébe mész akkor jelenik meg csak a térképen, ahhoz hogy magától megjelenjen minden csak össze kelljen szedni ahhoz a térképeket kell megvásárolni a pontokból... csak ez az hogy a pont nagyon nehezen gyűlik, vagy persze lehet venni valódi pénzért.
-
Xerxész
őstag
Aki már végigvitte a Last Maharadja DLC-t...van valami első civilizációs kapcsolata a küldetésnek (ereklye, feloldható hivatkozás rájuk, audió fájl, stb)?
Egy egyszerű igen-nem megteszi, nem kell konkretizálni. -
Werkly
őstag
Piszok jó a játék. Nos a menüben 78% van de a térképen 100% a helyszínek. Mikor lehetne a menüben is 100? Ha minden láda, üveg stb. összeszedésre kerülne? A Last Maha. vagy a Hasfelmetsző ajánlott előbb kijátszásra? Teljesen függetlenek a fősztoritól? Kösz! Látványos amúgy a game totál fullra kimaxolva FHD-ben.
-
laceszgamer
addikt
Mindent össze kell gyüjteni és minden küldetést 100%-ra teljesíteni.
Amúgy a két DLC független egymástól, de a Maharaja simán megy a fő játékban, csak megjelenik a küldetésszál míg a Jack egy teljesen külön menüvel indítható a főmenűben és független a fő résztől.
-
Gh00st
tag
Igen, akkor teljes a szinkronizáció.
Én spec a fősztorit vittem végig és utána a Hasfelmetszőt, majd a Maharajat.
Történet 99%, a többi 100%<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
laceszgamer
addikt
Kitakaráshoz meg külön grat, sokan simán feldobták volna spoilerezve.
Helixekkel én is iszonyat sokat szórakoztam mire meglettek. Van amit iszonyat messziről megközelítve is rögtön jelöl a térképen van amit meg jóformán akkor jelölt emg mikor már ott voltam előtte hogy felvegyem.
-
Werkly
őstag
válasz laceszgamer #622 üzenetére
Mármint mondjuk ha a küldetésnél mondjuk időkorláton túl teljesítek és úgy sikerül a feladat akkor az már nem jó?
-
laceszgamer
addikt
Mindig van a fő cél és mellé apróbb mellékcélok. Ha ez adott idő alatti teljesítést jelent például akkor csak akkor lesz 100% a küldi, ha sikerül időben egcsinálni.
-
DeathAdder
veterán
Akkor nekem nem lesz meg a 100%, mert számomra lehetetlen azt a vonat küldetést megcsinálni 100%-ra, amikor fegyverrel kell lövöldözni, úgy hogy végig ne kapjunk sérülést. Már az első hullámot sem tudom megúszni, nem még a többit... Nem beszélve arról hogy minden újrakezdés alkalmával fél órát kell várni hogy újra betöltsön a game
Ez van akinek sikerült?
-
laceszgamer
addikt
válasz DeathAdder #630 üzenetére
Tudom melyikre gondolsz, de nem nagyon tudom mi lehet a gond. Talán ha egyszer kellett újrakezdenem, de igazából semmi nehézség nem volt benn, mindig lőttem őket rögtön ahogy jöttek.
Ami nehezebb volt, az mikor fenn a toronyban kell sérülés nélkül a csajt elintézni, na az nehéz volt. Úgy sikerült, hogy " szóhoz sem hagytam jutni ", de kellett pár nekifutás.
-
DeathAdder
veterán
válasz laceszgamer #631 üzenetére
Nekem az egyből ment a toronyban, szóhoz sem hagytam jutni Emebbe meg vagy tízszer belekezdtem de akkor sem sikerült, hiába lőttem őket, amikor 3 különböző helyről jöttek folyamatosan többen egyszerre ők is lőfegyverekkel, és valamelyik mindig megsebzett egy de inkább több lövéssel.
-
Gh00st
tag
válasz DeathAdder #630 üzenetére
Sokadszorra, de meg lehet csinálni.
Pár nekifutás kellett, de aztán már tudod mikor/honnan jönnek...ott vannak a dinamitos ládák is, abba is belelőhetsz(sokat segít).
A legfontosabb, hogy minden lövésed után bukj le a fedezékbe.<<< Richard B. Riddick >>> ...és Johns, Neked megvan a gerinced!!!
-
Werkly
őstag
Hát ez a hasfelmetsző nagyon nem jön be!
Pl.: megfélemlíteni az ellenfelet nem tudom az egyik küldetésnél. Mindig ütközés és kivégzés lesz a vége! Nem jöttem rá, hogy kell! Azt hiszem ez a kiegészítő kimarad! Még jó, hogy nem pénzért vettem meg! -
Zedz
addikt
Sziasztok,
Lecraftoltam a legendás assassin csuklyát, de nem tudom, hogy akkor ez most mi is volt pontosan?
Azt hittem lecseréli a gyári csuklyát valami epikre. -
laceszgamer
addikt
-
Zedz
addikt
válasz laceszgamer #637 üzenetére
Közben rájöttem, a probléma az volt, hogy Jacobbal craftoltam le, vártam a csodát, aztán később láttam, hogy max a testvére tudja viselin. Mondjuk ez így elég érdekes...
-
dergander
addikt
Ha vettem season pass-t akkor a legutolsó küldicsomagért miért kell fizetnem? Röhejes hogy valamiért előfizet az ember és még utána mindig pénzért adnak neki cuccokat.
-
dergander
addikt
válasz Black Dragon #640 üzenetére
Mondjuk a Dreadful Crimes kieg ami valamiért nekem 5 euroba kerül. Épp ezért nem értem mi értelme a Season Passnak ha ezért fizetnem kell.
-
Black Dragon
addikt
válasz dergander #641 üzenetére
Hát ez sajnos tényleg fizetős, nincs benne a season pass-ban, de aki a day one kiadást vette meg a játékból(én pl. bundle ben kaptam a géphez), annak ps4 exklúzívként járt hozzá ez a kieg. Valószínűnek tartom, hogy ezért nem rakták bele, ami nem mentség, de hát ez van sajnos.
-
csaba951
veterán
válasz dergander #641 üzenetére
Örülj neki, ezt PC-re ki se adták!
Egyébként USA-ban már ötletelnek azon, hogy az egyes boltok más-más előrendelői dlc-t adjanak. Ezzel gyakorlatilag lehetetlenné tennék, hogy az embernek "teljes" játéka legyen. Vagy persze meg lehet venni a játékot 4-5 példányban, más-más bolthálózatból...
(Ezeket utólag nem engednék megvásárolni semmilyen konstrukcióban.)
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
-
Creative997
őstag
Majdnem minden olyan, amit szeretek és film készült belőle (játék, rajzfilm), csalódás volt. De ez, trailer alapján jónak ígérkezik
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
DeathAdder
veterán
válasz Creative997 #645 üzenetére
wow
ez a taxi2es csaj?
-
Gretel
tag
válasz Creative997 #645 üzenetére
Kicsit félve vártam ezt a trailert (pont azért, amit te is írtál), de tetszett, amit láttam. Ez alapján tényleg jónak ígérkezik a film. A zene szerintem kicsit furcsa ehhez a témához, de a jelenetek jók voltak.
steam: ziretta
-
Creative997
őstag
válasz DeathAdder #646 üzenetére
Azaz Meg ő szerepelt az Eredetben is
Project Torque 4ever! http://www.youtube.com/watch?v=mZFd76UmplE
-
mad1
veterán
Lv 2 vagyok es bedobott south wark ba ahol lv 5 os kuldik vannak.
Valamit kihagytam vagy igy nehezedik a jatek?
Whitechapel t megcsinaltam.van 8k fontom.
Hogyan tudnek szintet lepni?[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
Black Dragon
addikt
Most így nem rémlik már, hogy melyik körzet milyen szinten van, de én alapvetően nem is nagyon foglalkoztam a story-val, csak a városrészek felszabadításával foglalatoskodtam, nehézségi szint szerint növekő sorrendben. Ha egy teljes városrészt a saját uralmad alá vontál, akkor folytasd a következő legkönnyebbel.
Nem olyan nehéz egyébként az lv5-ös szint sem, ha már megy a harcolgatás, de inkább az osonás, akkor simán meg tudod csinálni komolyabb harc, és felszerelés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs