Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A topikba való írás előtt kötelezően elolvasandó:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Kérvényeztem egyedi arcképet amire kaptam egy OK-ot Találtam előre elkészített megfelelőt, ami nem más mint "harcos, Dragon Ball, kék haj " Segítene nekem valaki a helyére rakni? KöszönömRunco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz Peterson_ #34714 üzenetére
esetleg arra van lehetőség, hogy a mostanit felturbózd egy kicsit? de beérem mérges zöld hal, uszony, ragadozó val is
[ Szerkesztve ]
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
válasz Peterson_ #34717 üzenetére
Rendben! Akkor kicsit turbozd fel amit te ajanlottal. Mind1 ha ilyen maceras...egyedi legyen aztan kesz!
Runco VX22i-CineGlide prism, Hivilux 2.35:1 gain 1.2, Emotiva XMC-1, XPA5 Gen1, Wharfedale EVO 4.4-CS-4.2, 2 Dayton Audio Ultimax 12-22 DIY, 2 Definityve Technology IW13, Behringern NX4-6000
-
Cseneles
őstag
Sziasztok!
Találtam egy jópofa szabad avatárt amit szeretnék beállíttatni
Köszönöm- szerintem ezzel nem lesz probléma - Tamoo
- Csináltam hozzá kisképet. - vond
________________________________________nyomok is rá egy -ot.
Egyéni arcképe beállításra került. - vond - 2014-10-30
[ Módosította: vond ]
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest