Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz tomee007007 #32536 üzenetére
Én kétszer kértem refundot. Annál a játéknál, ami kettő ezer ft körülről ötszázra volt leárazva megkaptam, míg egy másiknál (8xx ft teljes ár) nem. Nem szeretnék összefüggéseket keresni...
Tegnap kinéztem egy dungeon crawler játékot, mondom alszok rá egyet, de esélyes, hogy megveszem. Erre ma már nem elérhető, nincs az áruházban. A címére nem emlékszem sajnos. Ilyenkor nehéz nyugodtnak maradnom, hiszem nem azonnal akartam játszani vele. -
janeszgol
félisten
Az X-Com fejlesztőinek új játéka. Chaos Reborn: Adventures
-
janeszgol
félisten
Én fizetéskor fogom megvenni, októberben. Végre valami általam jónak vélt játék, és se reklám (bár ilyen áron elvárom ezt) és se IAP!!!!
Amióta elterjedt ez az IAP, azóta alig veszek meg valamit. Nyugi warezban sem töltöm le, nem foglalkozom vele. Egyszerűen úgy elmegyek emiatt a játékok mellett, mint aki se lát, se hall.Szerk.: na azt nem is olvastam. Mondjuk ez legyen a legnagyobb baj, bár jobban szeretem, ha a játszós és olvasós eszközöm repülő módban van többet, mint anélkül.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Life is Strange: Before the Storm
A készülék kompatibilitás folyamatos. Sajnos ezt le kell írni egy szakmai fórumon.
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #32608 üzenetére
Az nem baj, ha nem tetszik neki. Nem baj, ha nem is érti, mi ez. De lehet értené, csak nem fogékony rá. Alapból nem az vagy most olyan az élethelyzete. Ez mind nem számít. De ezt beírni szerintem totál felesleges volt.
Nekem sem tetszik minden játék, amit ide linkelnek, de nem írom le, hogy szar. Minek? Persze ha valaki a véleményem kérdezi, akkor megmondom, de amúgy minek? Persze ha bugos a játék, nem úgy működik, ahogy kell, az más, azt jó jelezni itt. Akkor is, ha kijavítják.
No mindegy.Szerk.: igen ez a kedvenc játékom. Pont jókor talált be és nagyot ütött. Fogékony vagyok rá. Ha tizenöt-húsz évvel ezelőtt teszi, oda se bagóznék. De ez mondom nem számít, nem szeretheti mindenki és nem is kell, hogy szeressék.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #32610 üzenetére
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #32621 üzenetére
Semmivel. Ezért tervezem a iPad 6 megvételét (2018-as széria). Ott van pár játék, ami iOS only és engem érdekel. Droidon alig akad valami számomra értelmes. Az IAP megtette a hatását a piacra nézve. Aztán ha azokkal is játszottam, akkor ha nem jön új, ennyi volt a mobil gaming.
Érdekes, hogy prognozták anno, hogy majd a mobilos játékok megeszik a kézikonzolokat. Hát nem. THX IAP. Ma már többre nézek egy Nintendot. Megveszed a játékot és játszol. Ennyi. -
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #32791 üzenetére
Köszi, én végig toltam az első hármat és nagyon jó játékok ezek. Néha nehéz volt itt-ott, de nem baj. Várom ezt a részt, remélem nem IAP-os lesz, hanem ugyan úgy rögtön fizetős, mint az elődök!
-
-
-
janeszgol
félisten
Akkor én is linkelek egy játékot, mely le van árazva. TBS Farabel
-
janeszgol
félisten
Legends of Andor – The King’s Secret
Én még gondolkodom rajta, mert 2090 forint, de lehet beszerzem. Remélem nem lesz kidobott pénz! -
janeszgol
félisten
Hazánkban a szolgáltatásokért való fizetés nem divat még annyira. Anyámnak mondtam a múltkor, aki felháborodott azon, hogy az A hitelnek van havidíja akkor is, ha nem használod (nem mész mínuszba). Mondtam neki, hogy igen lehetséges, mivel azt a pénzt úgymond fenntartják neked. Na nem kupacban az asztalon, de számítanak rá, hogy igénybe veszed.
A szoftver is ilyen. Nem megveszed (mivel a forráskódot nem adják oda), hanem használati jogot kapsz. Mint az autólízing.[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
A sértegetést hanyagoljuk. Örüljünk, hogy valaki vesz még valamit. Én is megvettem azt, fingom sincs mivel tud többet, mint a free. (Nekem a reklámmentesség bőven megéri az árát.)
-
janeszgol
félisten
A Codexről azt olvastam, hogy elég nehéz játék. Van PC-re is, én oda vettem meg. De köszi az ajánlót.
Én nem direktben, hanem közvetve akarok ajánlani, hátha vlakai nem ismeri. A GameStarnak is van ajánlós rovata. Tessék. Természetesen minél régebbre megyünk vissza, anáál nagyobb az esélye, hogy olyan játékok szerepelnek a cikkben, mai már nincs a Playen. -
janeszgol
félisten
Még nem próbáltam ki, de majd megveszem.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Ezt utálom ebben. És akkor jönnek a cikkek, hogy mitől gamer telefon a gamer telefon. Hát attól, hogy vannak rá játékok. A Stramnél ha megvettem valamit és kiveszik az áruházból, attól még le tudom tölteni, mivel megvettem. Csak megvenni nem lehet.
Itt sajnos nem ez a helyzet. -
janeszgol
félisten
A játék adalpalján ez van a frissítéseknél:
"1.3.0 - Your highscore can now be preserved with Google Play Cloud Save! This feature is automatically enabled if you sign-in via Google Play Games. :)"Tehát mentsd le felhőbe a játékállást. (Bár ez automatikus, ha aktív a Google Play Games.)
-
janeszgol
félisten
-
janeszgol
félisten
válasz jonnyjoker01 #34362 üzenetére
+1!
Az a baj, hogy nagyon elszemtelenedtek az IAP-pal. Én csak azzal a játékkal foglalkozom, amit meg lehet venni és IAP-mentes. Szóval a kínálat piciny részével... -
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #34425 üzenetére
+1
Könnyű úgy megtervezni egy játékot, hogy mindenképp költs rá. Túl nehéz? Fizess! A kövi pálya is az? Fizess!
Nem, köszönöm. CSak azonnal fizetős és IAP mentes. (Nálam az IAP mentes az azt jelenti, hogy dizájn elemeket sem lehet venni.) -
janeszgol
félisten
Udv.
Akcios a The Quest es kiegje. Na az ilyen jatekokat sokkal szivesebben jatszom mobilon/tableten. Tud meg valaki hasonlot?
-
janeszgol
félisten
válasz MikeWazowski #35446 üzenetére
Szerencsére csak két kéz kell hozzá.
-
janeszgol
félisten
Jó napot!
Castlevania: Symphony of the Night, tegnap jelent meg. 1090ft, én ma veszem meg, de nem most fogok vele játszani. [link]
-
janeszgol
félisten
Ha esetleg valaki akar játszani egy olcsó, picit bugyuta RTS-el: zCube [link]
-
janeszgol
félisten
válasz altecsóka #35864 üzenetére
Fortnite for Android is available on select Samsung devices (Galaxy S9/S9+, Note 8, Galaxy S8/S8+, Galaxy S7/S7 Edge, Tab S3, Tab S4), Google Pixel devices, multiple LG devices, Razer Phone, multiple Xiaomi devices, and more. If your Android device is not supported, but has 3 GB of RAM or higher and the latest version of Android, it is still eligible. It is free to download and play. [link]
A latest verzió a 8-at jelenti. Az 1C 2019-en meg mennie kell a PUBG-nek.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
Egy kis hack&slash: Vengeance RPG [link]
Nem drága, megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.