Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz Tomi_Ohl #7926 üzenetére
Bizony, lossless. Én hallom a különbséget még telefonon is, pedig ott nem annyira jön elő a dolog. Számomra az MP3 olyan végső utáni mentsvár, nem csoda, hogy összesen néhány orosz zeneszám, meg 1-2 magyar van meg csak MP3-ban. A YT konvertálástól meg falra tudok mászni. Persze ezt ne vedd magadra, nincs 2 egyforma ember.
no more: Igen, erre gondoltam. Felőlem cseréljék, mára nem találsz kb sehol garis M7-et.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #7945 üzenetére
T-mobile logón nem ment tovább, pedig még utána ott lett volna a Windows 8 logója.
Még mindig állítom hogy smooth a Lumia... a lapozásban és a pontozásban.
Engem kísért a bootloop... még nem láttam az Alcatelen A gyros meg itt fog kísérteni[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
norbert1998
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #8120 üzenetére
Kajak? Mivel is tud evesebbet egy Jailbreak-elt iPhone, mint egy droid? Bluetooth küldés? Bitch please, ki a faCCom használja ma már? Van még valami? Mert szerintem azon felül csak előnye van. Persze azt leszámítva, hogy az iPhone-ok maguk az egyéniségek, olyan szinten testreszabhatóak és akkora a variációjuk. És igen, a droid is root-olt, hogy egyenlőek legyenek az esélyek.
A kicsit KURVÁRA ELSZÁLLT ÁRról már beszéltem, nem akarok újra, de az is ellene szól.
-
no more
veterán
válasz Tomi_Ohl #8126 üzenetére
Ezt a BT "omgelavultsenkisemhasználjamertazepölaztmondta" hisztit én sem értem. Fateromnak régi nyomógombos Nokiája van és zenét küldeni csak így tudok neki, ha szeretne új csengőhangot. Elég szánalmas lett volna, ha a 170 ezres telefonnal ennyit nem tudtam volna megoldani... Hát, még, ha 300 ezres lenne!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
norbert1998
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #8126 üzenetére
Na nem kell szentírásnak venni, én így latom. Sosem vennék almát, viszont ha két lehetőségem lenne, egy i6 és egy n5(kb ezt tartom azonos kategnak),és az egyiket muszáj lenne használnom, lehet, hogy az almára szavaznek. De szigorúan jailbreak mellett.
Rák magamból indulok ki, mar nagyon rég nem használom a bt-t küldésre, főleg nem fogadásra. Zenét sosem fogadok pl mástól, mert a yt rippelt agyonkonvertalt szar nem kell, majd flac-bol xrecode-olok otthon. Képet meg nem nagyon érdemes. Ami annyira fontos, az az enyém el is fotózva van. Videót meg inkább sd csere v otg. Gondolj bele, ha egy 5 perces fhd videót (joooo sok mega) egy bt4.0-3.0 pároson kéne küldeni. Katasztrófa lenne, de a 4.0-4.0 is ratyi.
-
CJ4567
nagyúr
válasz Tomi_Ohl #8207 üzenetére
Az akadás szó szerinti képszakadozás, akadozás, amikor nem folyamtos a kép, ezt látod low end telefonoknál(nem szól be az Alcatellel, Snapdragon 410 van benne, és nem is akad ) a lag meg pl. a YT megnyitása. Szerintem direkt "lagol" hogy smoothabbnak tünjön.
No Sana No Life
-
Zoja™
őstag
válasz Tomi_Ohl #8219 üzenetére
Nekem az is tökmindegy lenne, ha ,,blowjob in progress" felirattal pöttyözne.
Egyébként az össze Google alkalmazás szar mostanában. Nem is olyan rég, mikor kijött a GPe-s Lollia Moto G-re, az egyik PH-s kollégával neki álltunk áttémázni az egész rendszert. Minden alkalmazást sikerült helyre pofozni, kivéve a gugli alkalmazásait, ott ugyanis a hiba nélküli recompile szinte lehetetlen.
-
norbert1998
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Számítógép eladó
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest