Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslien
nagyúr
Pixel vs S7E vs N6 4k videó EIS VS OIS
itt is látszik h a Nexus 6P picit távol áll a Pexel től...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
Note 7 te vagy az? Xiaomi Mi Note 2
ez sem rossz.. B20 finally...Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
most lehet h egy kicsit elfogult leszek, de még mindig a S7E viszi a pálmát... és jövő március ig csak akkor váltok ha vmi piszok nagy szerencsével hozzá jutok ezekhez : Pixel Xl, HTC 10,....
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz no more #23515 üzenetére
és ezt más is így látja rajtunk kívül SuperSaf...
most olvastam pont..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
leslien
nagyúr
válasz akooos #23544 üzenetére
mondjuk én annak annyira nem fogok örülni mert akkor nem teljes 5,5 kijelző... mert most ahogy van S7E abszolút nyerő a név " tökéletesség határán"
és nem is kéne cserélni, de van ez a betegség amiben egy páran szenvedünk....[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
cseréljem vagy ne cseréljem ez it a kérdés...
S7E vs Pixel XlLáttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
feleségem eldöntötte a kérdést... "ha ebben az évben mersz telefonont cserélni akkor nuku pin@ csak ima" ..
aszt hiszem nem cserélek marad jövőre a S8E...[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz zoltanz #23595 üzenetére
mennyi max amit telora szántál inkább így kéne kérdezni?! mert akkor esetleg nem szaladsz bele vmi hülyeségbe...
#23596) no more : abban biztos vagyok h a következő Galaxy megjelenés napján megint nálam lesz,de addig gondoltam nézelődők ....
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz zoltanz #23608 üzenetére
pedig ha még picit hozzá dobsz akkor már jobbat is vehetnél... pl LG N5x 32gb, 75000.-,
Motorola XT1642 Moto G4 Plus Dual SIM Fekete ,77000.- ezek a Partnero Gsm nél vannak...szerk : akkor már értem...vagy még sem...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz zoltanz #23613 üzenetére
melyik telokat dobtad vissza h "nagy" ? pedig amiket leírtál sajnos 5,2 alatt nem találsz jobbat.. vagy ha igen akkor kb 10x fogod földhöz b@szni.... meg azt soha nem fogom megérteni h kényelmetlen?! talán egy cipő vagy nadrág igen ,de egy telefon?!.. már bocs ez kiszaladt...
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz zoltanz #23619 üzenetére
nekem azért is kell minimum a 5,5 mert esélyem sincs az ikrektől a tévé elé ülni mindent azon intézek ,nézek... mint pl ma aligvárom h haza érjek és ezt nézem a telon.. Westworld qurva jó....
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
azért nem semmi h a Samsung most hamarabb dobott frissítést... nugatba borult a S7 kukants át..
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #23765 üzenetére
sajnos most nem... béta az lehet, de holnapra már többet tudunk h merül vagy dadog?! btw nem hiszem h nagy probléma lesz vele...
szerk: xda ról tölthető...
azért nem döntetlen mert itt látható a fórumon h szaladgál a telon... sorry[ Szerkesztve ]
-
-
leslien
nagyúr
válasz no more #23788 üzenetére
nekem nincs értelme így is remekel üzem időben...
Quqesz ; sok minden változott beállításokban.. rendszerről még csak annyit tudok h nem merül és egy két dadogás találtam...
végre ez lesz amit nagyon vártam szét lehet témázni külön lehet állítani mindent..Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #23827 üzenetére
de ha kihozol egy ócskát akkor mit akarsz végtörleszteni? látom nem vagy képbe ...
melyik elöfizetésben vagy?
szerk; na akkor így se G4 se G5... van egy lenovo
ami kb 25k lenne amit bőven kifizetettél akkor vissza kell adniuk a többit...[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #23833 üzenetére
mennyit fizettél mar ki? a G4+ G5 ből? kb 120k ha akkor ezt vissza kéne kapnod mert nincs egyiksem a telenornal... és veszel vhol gsm boltban vmit... attól még fizeted további xs tarifa csomagodat... capisci?!
-
leslien
nagyúr
válasz Aryon87 #23836 üzenetére
olyan nincs... akkor mész egy másik boltba... ugyanis Ők nem mondják meg neked h melyik telot vegyed...
akinek volt ilyen és nem kapták vissza a különbözetet azt szépen ment zsebbe...
nem kell messzire menni lásd a G5 tartozékot azt hiszem pont veled történt...[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
[ Módosította: radi8tor ]
-
leslien
nagyúr
ez most tényleg az enyém lesz.... Lg V20 nyereményjáték...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest