Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Mindent a StreamSharkról!
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy Xiaomi Poco X3 Pro okostelefon melyet használtan vettem itt a HA-n. Vásárlás után kinyitottam Bootloader és raktam fel Custom ROM. Később a gyári ROM-ot visszaszerettem volna rakni ami sikerült is,de a Google Play nem ad tanúsítványt pedig a Bootloadert is visszazártam. Hogyan lehetne megoldani hogy gyári ROM alatt is kapjak tanusitványt? (Google Play rendszerfrissitések,Telekom app nem lép be,akadó telefon és jobban merül.)
MIUI 13.0.1.0 EEA
EFS+Persist mentést nem csináltam mert évek óta ROM-olok és nem volt ilyen bajom sose. Telefonálni tudok mert van IMEI szám.
Köszi a válaszokat előre is. Remélem helyre lehet hozni. Ha valaki tud programokat akkor PÜ-ben várom őket,ne ide legyen ömlesztve.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Köszi hogy segítetettek....
-
törölt tag
A legújabb v1.6.0 ezt írja ki:
Töröljem a Persist particiót? (14.3.0 raktam fel hátha megoldja a bajom)
-
törölt tag
Igen visszanyitottam.
Most megy minden van tanusitvany es a telekom app.is megy+bank dolgok. Magisk+play integrity fix. Ilyen allapotban a telefont ugy se tudom eladni mert gyari rommal szoktam tovabbpasszolni ami most ugye nem megy a tanusitvany hiba miatt. Jol erzem hogy mar sose lehet megoldani ezt a gondomat es csak custom rom+magisk a megoldas ameddig a keszulek menni fog?
Stock MIUI alatt mi tárolja a Google Play tanusitvanyt a Persist?
Csak sikerüljön helyrehoznom utána nem fogok többet custom romokkal játszani.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Visszazártam és felraktam a ROM-ot Mi Flash Tool programmal (13.0.1.0). ROM rakása előtt a persidt fájlt felraktam Recoveryben és újrainditottam Fastboot módban
Hol tudom a momo és ruru dolgokat letölteni?
Ha nincs tanúsitványom akkor a google play rendszerfrissitést miert tolti le? (2023.November 1)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
MIUI 13.1.0 írtam is egyik fentebbi hozzászólásomban.
12.5.0 vagy a legelső MIUI 12 jó lesz? Ahhoz is kell a Persist.img játszani? (Kimásolni a telepíteni kívánt ROM-ból és flashelni Recoveryben vagy nem kell már?
A táblagépemen a Play Integrity Checker mind pipa
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
-
törölt tag
Nekem ezek nem jelentenek így ránézésre semmit. Mivel tudom akkor a hibát kijavítani végül? Az IMEI-re is unknow ír ki. A progi biztosan jó?
Vírus lenne a készüléken gyárilag?
Rakjam fel a 14.0.1.0? Miért nem jó a C.mi oldalról letölthető Fastboot 13.0.1.0? Lehet erre a készülékre a MIUI 14 BETA[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Visszarakva a 13.0.1.0-át ugyanaz az eredmény a VD Infos v1.10-nél.
Következő lépés?
Az nem lenne megoldás hogy az EFS particiót törölném és az IMEI visszaírnám? Ha a Persist partició törölve lenne akkor az eredmény mi lenne?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vagy marad a Custom Rom+magisk+play integrity FIX és megy ameddig megy a telefon.....én se értem még mindig hogy mi van a telefonnal mert elhiheted nem az első rom cserén vagyok túl,sok telefont úgy adtam el hogy Custom ROM után visszaraktam gyári és soha nem volt bajom.....+miért csesznék magammal ki az EFS meg Persidt mókával ha késöbb esetleg úgy döntenék hogy eladnám a telefont? Köszönöm így is hogy időt szakitottál rám
Olyan program nincs ami megmondaná hogy melyik ROM volt rajta a frissitések előtt?
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Az csak MIUI 12.5.4.0 van,a korábbi illetve későbbi verziókban nincs. Én már nem fogok vele játszani....megy eladásra.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Felraktam a 14.0.3.0 GLOBAL ROM-ot,Persist.img flashelve és utána Fastboot telepítés Mi Flash programmal,az eredmény ugyanaz....mit tudok tenni a készülékkel az eladáson kivül?
Vicc hogy ilyen dolgok vannak pedig biztosan nem csináltam semmit a telefonnal a ROM flashelésén kivül,azért használnám a Stock ROM ha 1x eladnám a készüléket akkor az új tulaj gyári állapotában használja.
Samsung M21-re is raktam fel Custom ROM úgy hogy nem mentettem le az EFS+Persist ahogy eddig se és érdekes ott ilyen hiba nem volt pedig eladtam utána gyári ROM-al.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest