Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
klepto
addikt
Az azért picit más. Én itt most nem a párhuzamosan futtatott programokról beszéltem, hanem a telepített alkalmazásokról.
De PC-n maradva, ha elfogy a ramod, veszel még hozzá és kész...
Viszont Androidon ha kevés a belső memória (pl. 256, vagy 512MB), akkor hiába a nagy háttértár, 15-20 program telepítése után már sikít, hogy szabadíts fel helyet; tök mindegy, hogy mondjuk egy 2Gb memkártyán mennyi adatod, és szabad helyed van.
Azért csúnya lenne ha egy PC-n is így működne!
Gondolj bele, hogy veszel 2TB vinyót, és egy játékot sem tudsz szinte feltelepíteni, mert az 2GB tárhelyre bontaná ki magát, és neked pontosan annyi memóriád van, amiből legalább 500Mb- a rendszer használ.
Nem tépnéd a hajad?
Nem éreznéd használhatatlannak a Windows-t?
Na én éppen ezért érzem elrontottnak az Androidot!
PC-n annyi adatot tudsz tárolni, és annyi programot telepíthetsz fel egyszerre, amennyi hely van a vinyódon, és nem csak annyit, amekkora a ramod mennyisége...
Ezért kérdeztem, hogy ha egy telefonba, vagy tablet gépbe van gyárilag beépített 2-,4-,8Gb belső háttértár 512Mb ram és az 512Mb rom mellett, akkor is úgy viselkedik-e a rendszer, mint ha külső memóriakártyával megtámogatott, külön belső memória nélküli, csak szimplán 512Mb ramot és 512Mb romot tartalmazó eszközről lenne szó? Akkor is ugyanúgy sikít a rendszer pár program telepítése után a kevés belső tárhely miatt; vagy ott ez a probléma már nem jelentkezik?
Lehet, hogy ez a probléma csak nekem probléma, és csak engem zavar ez a fajta működés, de engem nagyon zavar, és engem nagyon kiábrándított ez a fajta memóriakezelése az Androidnak
Egyszerűen nem tudom elfogadni, és nem tudok megbékélni azzal a tulajdonsággal, hogy tök mindegy a háttértár mérete, a telepített programok száma max. annyi lehet, amennyi elfér a telefon belső, szabadon felhasználható memóriájába
Ezért is kérdeztem, hogy nagyobb belső háttértárnál is így van-e, mert ha igen, akkor inkább mégsem veszek Tablet-et, mert ez így, számomra teljes mértékben használhatatlanná teszi a rendszert.Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
DS39
nagyúr
hát ha így van, akkor érthető hogy miért írják oda, de ettől még a .jar fájlokat nem tudja kezelni, esetleg ha átírom őket .apk-ra lehet telepíti, de biztos több összetevő kell egy androidos alkalmazásba, mint egy hagyományos telefonra írt java-s progiban van.
szerk: mobilos TC-vel belenéztem egy jar fájlba, egy wines TC-vel meg egy apk-ba és valóban hasonló cuccok vannak becsomagolva, de az apk sokkal több mindent tartalmaz.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Android 11 -en kipróbáltam Macrodroid -dal. Két esetben tudja kapcsolgatni a repcsi módot.
1.: Root -tal.
2.: Ha a MD az alapértelmezett segédalkalmazás.
Az utóbbit választottam. Csináltam egy makrót, ami manuális indításra be, majd kikapcsolja a repcsi módot. A makró lefutott, az állapotsávon láttam a kapcsolgatást. Szóval, müxik.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
-
-
elmouse
aktív tag
Sajnos az A40-en nincsen. Amúgy én is játszottam vele az A52-mön, de nem az igazi. Nem tud értesíteni, bár az sikerült, hogy egy zene fájlt játsszon le. Viszont lezárt képernyőn nem tudja lejátszani.
Update: lehet, hogy mégis van A40-en. Ezt még kinyomozom.[ Szerkesztve ]
Ka nama kaa lajerama!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest