Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
gabi mindent el lehet lopni mégsem mész be bankot rabolni minden nap?
tisztában vagyok vele, el lehet lopni, egyszerűen emberi értelem kérdése hogy 23FT?? bax egy zsemle többb.......
attól hogy használod max azt tiszteled meg aki sok sok évet dolgozott a szórakozásodért
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
értelek
de google eWalletnek adod meg
azért google megbízható
picit jobban mint bármelyik magyar bolt ahol vásárolsz vele (fizikai bolt)rövid példa: szeged otp automata (mondom felveszek 20ast, kiad egy 10est, papíron persze 20 van, bemegyek még szerencse hogy ott az otp, mondja a nő, hogy már reggel óta így van mert az xy cég fordítva tette be a címleteket...
mondom én meg lexarom kérem a maradékot, ja hogy az nem úgy megy majd 1 héten belül visszautalják ....(#1489) FET-MEN :senki nem utál csak konstatáltuk hogy max 14-16 éves lehetsz aki még sosem dolgozott semmiért (pár hónapot) mit aztán egy hasonló gondolkodású valaki simán elvett tőle.
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1492 üzenetére
nem tudom de gondolhatod hogy eldurrant az agyam, ráadásul Ágit simán le akarták rázni, ott a sarki otp fiók, tudod, nem a passageos automata hanem lent ahol az otp fiok is van.
A biztonsági őr jöttt már oda hogy ne kiabáljak, mondom: miért, mit csinálsz kifizeted Te? mert már vagy a 3. ember tárja szét a kezét hogy nem tehetnek róla.
Mondom akkor legalább egy szar fecnit ragasszon ki rá hogy nem jó...الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
-
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1521 üzenetére
Cut The Rope ne is mond Ági végigcsinálta
két napig hozzá sem lehetett szólni
szétröhögtem az agyam ma: fogklinika újgazdag tanár: macbookról prezentációt tart, projektorral:
bax kék alapon sárga arial betük a diákonmondom grat hozzá
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1523 üzenetére
ja a poén mindezt kiadja colspace (ilyen egyetemi megosztó, hogy a diák letölthetök legyenek)
na bax nyomtass ki diákat kék háttér sárga betűvel. ugye még monochromban is olvashatatlan.
még jó hogy open officeban van makró egybe cseréltem Áginak gondolhatot a tintasugaras mi festéket enne meg e nélkül
biztos MS office is tudja, de nem használom nincs licencem hozzáuuu bax megint nagyon offolunk, sorry többiek :S:S
[ Szerkesztve ]
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
válasz hackeeeee #1525 üzenetére
remek erre írtam makrót neki.
De most mond meg oktató, miért nem tanítják meg diát, prezentációt készíteniikor megláttam a macbook prot-t nála az iphone4, meg ipad2 kiséretében már éreztem hogy gond lesz
de mondom arial CE 12 pontos betű normális?
nagyképű fax
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
ADW ex 22 FT
الغريبة في هذا الكوكب
-
Heimdallr75
őstag
akkor egy kérdés:
app drawerbnen lehet létrehozni csoportokat (appoknak) majd azt jobb-bal huzigálás csoprt váltás, ertelemszerüen csoporton belül fel le tekergetés az appok közt
jó azt megtaláltam hogy desktopon folder hogy megy így , egymnásra húzom és franko.
الغريبة في هذا الكوكب
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen monitort vegyek?
- Spórolós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Háztartási gépek
- Windows 10
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest