Hirdetés
- 🖥️⛅
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT.hu
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz dokee78 #83955 üzenetére
Nekem mindíg az volt a problémám ezekkel, hogy nehézkes az elérésük. Ezért inkább a Clipper+ With Sync -et használom. Létrehoztam "könyvjelző", "jegyzet", stb. mappákat és ezekben tárolok. Mivel vágólap alkalmazás, ezért minden kijelölés közvetlenül ide kerül és bármit kijelölhetek benne, utána bármilyen alkalmazásban, azonnal beilleszthetem. Sehonnan sem kell kilépnem ehhez, mivel a "rolóról", közvetlenül elérhető. Klasszikus felhő szinkronja nincs, de ha több droidon van telepítve, akkor azok szinkronban lehetnek. Ha az egyiken, egy kijelölt szövegnél rábökök a másolásra, az a másikon is megjelenik.
[ Szerkesztve ]
-
Dottore
addikt
válasz dokee78 #84359 üzenetére
Popular Photo Gallery App QuickPic Has Been Bought By Cheetah Mobile
QuickPic Gets Its First Major UpdateAzóta a szerencsésebbek már reklámot is találnak galériának álcázva és te lettél a termék. Szóval ez a baj vele.
[ Szerkesztve ]
-
-
tomy86
addikt
-
Traxx
őstag
válasz dokee78 #84731 üzenetére
A play-ben lévő változatot tettem fel újra, ott nem volt béta jelzés - illetve tegnap este is automatikusan frissült a Nova, nem hiszem, hogy magától ment volna fel béta verzió.
Tettem viszont egy próbát az Apex launcherrel, eddig tetszik
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
-
törölt tag
válasz dokee78 #84847 üzenetére
Régen használtam, de úgy emlékszem, hogy az Audio Evolution Studio tud ilyet.
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Teljesen új, Bontatlan Apple watch szíjjak , tok, fólia 42-44m
- Eladó SK Hynix HMA81GU6CJR8N-XN RAM Modul - 8GB DDR4 3200MHz UDIMM (PC4-25600U, Single Rank)
- Eladó Teljesen új Bontatlan Amazon Echo Dot 5 Smart speaker Amazon Alexa fekete színben
- Tplink TL-SF1008P 8 portos 10/100 Mb/s asztali switch 4 PoE
- Teljesen Új Bontatlan Amazon Echo Spot (2024) Okos hangszóró - Fekete - bolti ár 35+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest